Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המופע המוטורי של הערב היה...

bar72
שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בזבוז של שעת שינה לדעתי.

באמת שנתתי להם צ'אנס גם הפעם (אחרי שהתוכנית הראשונה הרחיקה אותי מהקודמות). ישבתי, ראיתי. אשתי נרדמה אבל המשכתי לצפות.

ומה קיבלתי?

הסבר טוב (גם אם הדגמה חלקית) על מה זה ESP.

ליד זה היתה למשל כתבה לא ברורה על STI. רכב כ"כ חשוב מקבל "שתי דקות" בלי סקירה כמעט של מערכותיו או השפעתן? ולמה הוא לא באותה תוכנית כמו ה- EVO? (שאמורה להיות בתוכנית הבאה). זהו - שתי חצי החלקות של אילדיס, זה מה שמראים לנו? נו שוין.

ואז התסריט המוזר הזה של אלי וחיים בבן-שמן, במקום להראות עוד קצת נסיעה מעניינת שם, עם רכב הכביש-שביל שלהם... נו באמת. איך חיים לא מתפדח, איך?

ומעל לכל מרחפת השאלה, מה זה העניין הזה של להביא את אשתך לתוכנית? נגמרו סלבריטאי המדינה? נו שוין * 2. אשר יגורנו בא לנו. הלכה שעת שינה, וב- 06:30 הילד כבר מתעורר...

לילה טוב לכולם (גם לאלי, חיים ומיקי - זו רק ביקורת בונה; לא די להעתיק כמה קונספטים בריטיים כגון לוח ההקפות וזוויות צילום בגובה פרח, צריך גם מקוריות וספונטניות... אני מאוד אשמח לראות את התוכנית אם היא תהיה קצת יותר מהנה).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אני לא מבין למה אנשים באים בתלונות. כל הקטע של המופע המוטורי זה להציע קצת יותר מאשר ל"אנשים אשר מבינים ברכבים" ולסקור את מה שמסביב בדרך שהיא משעשעת אפשר לומר. אני בדר"כ נהנה. הפעם לא יצא לי לראות.:roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מבין למה אנשים באים בתלונות. כל הקטע של המופע המוטורי זה להציע קצת יותר מאשר ל"אנשים אשר מבינים ברכבים" ולסקור את מה שמסביב בדרך שהיא משעשעת אפשר לומר. אני בדר"כ נהנה. הפעם לא יצא לי לראות.:roll:

בהחלט יש סיבה להתלונן אנשים רוצים לראות תוכניות על מכוניות ומה שמסביב להן לא תוכניות על טיולים ומסעדות ופעם בחצי שעה נזכרים שזאת תוכנית מוטורית ומראים לנו רכב סוקרים אותו נוהגים בו וכל זה ב3-4 דקות, מי שמחפש תוכנית על טיולים ואוכל שיראה מסע עולמי אם אייל פלד.

IBIZA 20vt

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בכלל הפסקתי לראות את התוכנית הזאת.

יש לי דברים טובים יותר לעשות עם הזמן שלי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

+1

"התוכנית" הנ"ל היא נזק מתמשך לכל חובבי הרכב בארץ, רמה מין הנמוכות אשר נצפו בטלויזיה בארץ.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ביום שבת יש פיפט גיר ב 2 בצהריים בדיסקאברי, אז בשביל מה בדיוק יש להשאר עד 11 בלילה לראות

כל שבוע את שני הליצנים האלה שותים קפה בטבע. :brickwall:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מלא היו לוקחים אנשים שמבינים במכוניות ונהיגה לא את שתי הדראקים האלה .. שמה שאכפת להם זה מהדיאטה של השמן :-(

במילה אחת אפשר לתאר את התוכנית הזאת ..... אכזבההההההההההההה

נוסע על איטלקיה חמה :onfire::onfire:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד דבר שעצבן אותי הוא העניין של "אוטוסרב" , אם אתה כבר מציין שסובארו היא המשפחתית האמינה (ואחרי זה אמר שהיא מתקלקלת), אז למה להציע לצופים ביטוח תקלות ב 64 ש"ח לחודש בחברה שלו ?

Mazda CX5

Škoda FABIA

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא לגמרי מסכים איתכם.

- אל תשכחו שהתקציבים שלהם דלים ביחס לטופ גיר למשל.

- היבואניות משתפות איתם פעולה פחות מאשר עם תוכניות אחרות.

אני לא רואה שום פסול בלהביא את מיקי, זה דווקא היה בסדר גמור מבחינתי - אף על פי שהקטע שהיא אישתו

די נמרח לדעתי, אך זה לא היה נורא.

מה שכן, אני מחפש פחות את הטיולים שלהם, ואם כבר טיולי שבילים אז למה לא לבחון גם על הדרך

כמה רכבים תואמים ולא רק לנסוע באוטלנדר שלהם כל הזמן.

לראות גבינות ויינות שונים כולנו יכולים באין ספור תוכניות הבישול ומי שנשאר ער בשעה מאוחרת

במוצאי שבת על מנת לראות תוכנית רכב, רוצה ליראות תוכנית רכב ולא תוכנית בישול.

רואים שהם מנסים לחקות את טופ גיר, אפילו בדברים כמו ה"היתבכינויות" של חיים למה הוא לא מקבל

כל מיני נסיעות וכאלה. מכיוון שטופ גיר הוא די נוסחא מנצחת, אז למה לא (בעיקר ש'המופע המוטורי' די בחיתוליו

מכל בחינה).

בהנחייה שלהם חל שינוי, סוף סוף הם מסבירים כאילו שהם יודעים ולא כאילו שהם קוראים מהדף ושואלים

את עצמם "מה לעזאזל זה אומר?!" וזה כבר שיפור משמעותי עבורי.

בעיניין ה ST באמת ציפיתי לבדיקה מקיפה עליו ולא קטע קטן ולא משמעותי - אפילו קטן יותר משקיבלה המאזדה 2.

ציפיתי להסברים מעמיקים יותר, סקירת נסיעה מעבר לכמה החלקות ואולי גם (אם כבר הגיע מועדון STI עם רכביו)

השוואת מסלול בין ה ST לקודמתה ה STI.

בנוסף, שני הליצנים "המומחים" האינטרסנטים אשר שמחים לדחוף בכל עת את המוצרים שלהם ואפילו אחד מהם לא מתבייש

להציג את השרות שלו במשך עשרות שניות מה כולל השירות, המחיר החודשי והדו שנתי וכל זאת תחת מעטפת של

'מומחה' שבה לסייע ויודע טוב מהשאר.

שני אלה גורעים מאיכות התוכנית, הם לא עוברים מסך ועדיף בלעדיהם או לפחות להחליפם באנשים חסרי אינטרס עליהם

באמת יהיה ניתן להסתמך שלא כמו מנהלי מגרשי רכב ושירותי רכב למינהם שיש להם אינטרס עיסקי ישיר בכל פירסום

וכל דבר הנאמר על ידם או על ידי מי ממשתתפי התוכנית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נדמה לי שהעובדה שדחו את שידור התוכנית למשבצת כל כך לא משמעותית כמו שבת ב- 23:00 בלילה, מעידה מה חושב הערוץ על התוכנית. מצד שני, מדובר על מלכוד 22 שהתוכנית נכנסה אליו שלא בטובתה.

אם זו תוכנית לכל המשפחה, אזי השעה לא מתאימה.

אם השעה נבחרה כי חובבי רכב יישארו לראות אותה, הרי שאז התוכנית עצמה לא מתאימה.

יוק. בסוף עוד יתברר שהערוץ השני ספור להם את זה כ"סוגה עילית" :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכי מצחיק היה, שלקראת סוף התוכנית הם חזרו לטיול שלהם בחבל מודיעין.

הם נכנסו לתוך "ייקב ביתי", ואם כבר אז כבר. חשבתי שהם יראו לנו באמת מה זה ייקב.

אבל מה הם עשו? באו סיפרו בדיחה לא מוצלחת, שתו רבע כוס יין, והלכו. נו, באמת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשביל זה יש את :-)yes max

גם מדלג על כל הפירסומות וגם רואה משצריך ולא "אכילת חומוס בעכו" וכו"...

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתמול ראיתי בפעם הראשונה את העונה השנייה, אחרי הרבה זמן שפיספסתי (בעיקר בגלל השעה).

במלה אחת: שעמום.

בשתי מילים: כמעט שנרדמתי, רציני.

אני חושב על זה, אם לתוכנית יש באמת כסף להטיס את אילדיס לצרפת, למה אין תקציב לעשות מבחן נורמלי באורך של יותר מ2 דקות לCC?

עיצבן אותי שחצי מהמבחנים מסתבר שאילדיס טוב יותר בהכנת קפה מאשר בבחינת מכוניות, ועל חיים כהן (שנראה בדיוק כאילו עומד מולו טקס לקריאה, ועדיין הוא לא מבין אותו) ועליו בכלל אין מה להוסיף.

התוכנית מיועדת בחלקה ל"משפחות"? כאלה שמעוניינים לגוון קצת את שיגרת הטלוויזיה שלהם? אם כך, למה הם קוראים לSTI "אס טי"? ברור שאנשים פה יבינו שמדובר בSTI, אבל לפי מה שזכור לי, הוא לא הזכיר (אפילו לא יעקובסון, שממנו כבר ציפיתי ליותר בתחום, אכזבה:cry:) אפילו פעם אחת ששמה הוא STI.

אני יודע שזה קטנוני קצת, אבל פשוט חבל. בזבוז זמן טהור כמו שאמרו כאן.

Insane things comes from insanely people.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...