Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי רכב מאיטליה...

gil elbaz
שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום!

הורי חזרו מאיטליה ואבא שלי צילם מכונית והוא לא ייודע איזו מכונית זו וגם אני לא, חשבתי שאתם תוכלו לעזור

התמונה:

ללא שם.JPG

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שזאת לנצ'יה טזיס.

Alex_b הקדמת אותי בכמה שניות. :-)

http://en.wikipedia.org/wiki/Lancia_Thesis

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואותי הקדים עופר...:-)

כשערכתי הודעה שלי, ההודעה של עופר עוד לא הופיעה אצלי משום מה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב מיוחד מאוד

גם האלפא שעומדת לצידה. :wink:

אני חושב שזאת 166 אחרי מתיחת פנים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קצת סדר בדברים

עפר בלי ו : )

האלפה שם זאת 159 ולא 166

והם משתמשים באלפה ולנציה כי זה יצור מקומי

משמע זה זול וזה תומך בכלכלה המקומית

ואני לא בא להגיד פה שום דבר רע על האמינות

באופן אישי אני מעדיף אלפה. אם לא היה לי רכב מהעבודה סביר להניח שהייתי נוהג ב 147 או 156

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האלפה שם זאת 159 ולא 166

כן, טעות שלי. :oops:

מבחינת אמינות של אלפא רומיאו, לרוב זה סטיגמות של אנשים ששמעו ממשהו ולא מבינים.

מדובר על רכב אירופאי לכל דבר, נוח, נעים לנסיעה ואמין למדי.

נכון שמידי פעם, כל מיני דברים קטנים מתקלקלים, כגון חיישנים, חלונות חשמל ונעילה מרכזית.

גם ברכבים אירופאים אחרים האמינות לא מוחלטת, גם ב-VAG לפעמים חלונות חשמל וחיישנים עושים קצת בעיות.

גם יש לציין שהזמן עובר ואלפא רומיאו משתפרת כל הזמן באמינות. אכן לרכבים ישנים הייתה בעייה של חלודה, אז החל מאלפא 164 בשנת 1987 התחילו לגלוון. אלפא שלי בת 15 ואין בעייה עם חלודה (כמה נקודות קטנות מאוד פה ושם שכמובן טופלו :wink:).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רועי, הדבר באמת קצת מרגיז.

במיוחד בהתחשב בכך שפעם הם התיימרו לספק ספורטיביות עממיות.

ואפילו בתחילת שנות ה-2000 שה-147 רק נכנסה לכאן המחיר שלה היה יחסית עוד תחרותי והתחיל ב-100 אלף אאל"ט.

ככל שהזמן עובר הם התייקרו יותר ויותר עד שהפכו כבר ללא רלוונטיות עבור הרבה מאוד אנשים.

כיום עם המצב הנוכחי זה כנראה מותג של מכורים בלבד.

DS 7 CROSSBACK 2019

OPEL ASTRA BERLINA 2014

RENAULT SPORT CLIO 203 2010

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...