Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סימון אם יש לך פרטי הרכב,אני אישית הייתי מוצא את בעלי הרכב,ומשם כבר הפעולה תלוייה בכמה אתה יצירתי,באמת.:evil:

אין שום תועלת לפנות למשטרה,אני לא מבין איך אנשים עדיין ממשיכים להאמין שזה הפיתרון.

זה גם מה שאני הייתי עושה.

אבל אל תשכח שלפעמים הקרבן הופך להיות קרבן לרשיויות החוק בישראל.

לא פעם ולא פעמיים בעלי הבתים נתבעו ע"י הגנבים. ולא חסרים לי סיפורים.

ככה זה כשהמדינה שלנו לא יודעת להבדיל בין פושע לחף מפשע.

פשוט בושה.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
המלצה חכמה וטובה לכל בעלי הספולירים

תפרקו את הספוליר מהברגים תלכו לחנות של זגגות רכב תקנו מהם את הדבק (טיובה) השחור של הזגגות תשימו ואז תחברו מחדש את הספוילר תנו לזה בין 24- ל48 שעות להתייבש ואף אחד לא יצליח להזיז לכם את הספוילר גג רק ישבור באמצע אבל זה הפתרון הכי קל שאני יכול לתת לכם

כן אבל אם ישברו לו את הספויילר והוא ירצה לשים אחד חדש איך הוא ישים?

הוא יצטרך לטלוש את כול הספויילר וזה יהרוס לו את הצבע והפח (אני חושב שזה לא רעיון כול כך טוב).

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

כיסוי הרכב יכול להיות רעיון לא רע כמו שכבר ציינו פה,

אבל מצד שני זה יכול למשוך עוד יותר תשומת לב,

הגנב יחשוב: "מעניין למה הוא מכסה ככה את הרכב..."

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
סימון אם יש לך פרטי הרכב,אני אישית הייתי מוצא את בעלי הרכב,ומשם כבר הפעולה תלוייה בכמה אתה יצירתי,באמת.:evil:

אין שום תועלת לפנות למשטרה,אני לא מבין איך אנשים עדיין ממשיכים להאמין שזה הפיתרון.

אם אתה לא מבין איך אנשים עדיין ממשיכים להאמין שזה הפיתרון, זה רק אומר עד כמה אתה לא מבין מה המטרה של הגשת תלונה במשטרה.

חבל.

Xbox12341

פורסם

לקחה לי פריצה אחת ל 106 שלי כדי להבין שהפתרון היחיד הוא מצלמה, ואכן כן שקניתי את הסופר לנסר שלי ושמתי לה כנף אחורית עשיתי כך!! שמתי מצלמה והכל יבוא על מקומו בשלום (גם זה שינסה לגנוב).

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

נגיד וכן הגשת תלונה במשטרה.

מילה שלך, כנגד מילה של בעל הרכב. במקרה הכי גרוע ייפתח לו תיק אזהרה במשטרה שיימחק אחרי שנתיים.

אם הוא ירצה את הספויילר, אתה חושב שהוא לא יחזור?

אתה חושב שמישהו עם יצר נקמנות קטן לא יחזור אליך הביתה בשעות הקטנות של הלילה כדי לפגוע לך ברכב בכוונה?

תתפלא מה אפשר לעשות לרכב בפחות מ3 דקות עם רגל של שולחן. וונדליזם איום ונורא, הברנש הנכבד יקפוץ חזרה לאוטו ואתה תישאר חסר אונים, תנסה להפעיל את הביטוח שינסה להתחמק כמה שיותר וגם אחרי התיקון, ההרגשה של הרכב שאתה יודע שמתוקן, לא מקורי ומאולתר לא תגרום לך אושר כל כך גדול.

וכל זה קרה לחבר טוב, שבסך הכל רצה להגן על הסמל של המרצדס שלו.

GS300.

פורסם

אם הייתי נתקל במקרה כזה ועוד פרטי הרכב היו בידיי.

מוצא את הרכב של אותו חוצפן ומרתך בו את הדלתות/ סיליקון על הצמיגים לריצפה ועוד מיני מחשבות זדון.

*כל דבר שאתה יכול לחשוב עליו שיערב דבק, רתכת וכולי יכול להיות פתרון מתקבל על הדעת (לעיתים גם איזה מוט ברזל ושיחה עם בעל הרכב).

**כמו שאמרתי לא פעם, אני לא מאמין באלימות בלתי נחוצה, אני פשוט מאמין באלימות נחוצה.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

הוא לא אחד שמאמין באלימות ותראה מה קרה לרכב שלו.

מרצדס שסיימה עם שמשות וחלונות מנופצים, עבודות פחחות שלא יראו פראיריות ליד ציור של ילד בן 4. 4 צמיגים מפונצ'רים

ולפינאל - ללא סמל.

GS300.

פורסם
אם אתה לא מבין איך אנשים עדיין ממשיכים להאמין שזה הפיתרון, זה רק אומר עד כמה אתה לא מבין מה המטרה של הגשת תלונה במשטרה.

חבל.

בתכלס,אין שום מטרה,סתם בזבוז זמנך ועוד דף שיעלה אבק בתחנת המשטרה או ביכלל יזרק לפח.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

בתכלס מה כבר המשטרה תעשה??

תשובה : כלום,

מניסיון אישי , כלום כלום כלום, הנזק נעשה , אתה תיעדת את זה בכך שהגשת תלונה במשטרה וזה מהווה הוכחה בשביל הביטוח שיפעל לתקן את הנזק. העצבים העלבון וכל שאר ההרגשות הנאחסיות לא יעלמו אם תגיש תלונה.

וזהו פה נגמר התפקיד שלה, היא לא יכולה להתיחס לכל אחד ולכל אזרח בעל רכב עם פיצ'רים נחשקים לשים מעקב ומצלמות,

אם זה מישהו סדרתי אולי יתפסו אותו ואז בספק אם תקבל את הרכוש שלך בחזרה, או לפחות פיצוי כלשהו.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
המלצה חכמה וטובה לכל בעלי הספולירים

תפרקו את הספוליר מהברגים תלכו לחנות של זגגות רכב תקנו מהם את הדבק (טיובה) השחור של הזגגות תשימו ואז תחברו מחדש את הספוילר תנו לזה בין 24- ל48 שעות להתייבש ואף אחד לא יצליח להזיז לכם את הספוילר גג רק ישבור באמצע אבל זה הפתרון הכי קל שאני יכול לתת לכם

ממש רעיון יצירתי :-D

למה לו לעשות את גם ככה אם ענסו לגנוב את הספוילר ולא יצליחו,אז יעשו נזק אחר לאוטו

לפי דעתי תוריד את הספוילר גם ככה הרכב יפה בלי ספוילר

פורסם

ספויילרים של GT/WRX/STI הם מצרך גניב במיוחד בארצנו.

בסופו של דבר, אם הרכב לא חונה רק בחנייה סגורה ומסוגרת, או תמיד צמוד לעינייך, זוה מקור לצרות.

מה שאני הייתי עושה, זה לפרק את הספויילר, לאטום את החורים (קבוע או זמני עם שייבה) וזהו.

זה גם מה שחבר יקר עם GT PRODRIVE עשה, אחרי שלבעלים הקודמים גנבו אותו 5 פעמים, חלקם עם דלת תא המטען כולה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בהחלט המצב פשוט על הפנים בכול מה שקשור לגניבות ...

לדיעתכם חבר שלי ביקר ברוסיה ויצא לו לראות אוטו שגנבו לו את השמשה הקידמית ...

פורסם

בוא נניח שבקצה הרחוב שלך יש תמרור עצור.

והוא לא עצר בעצור.

ומישהו זר לגמרי, שאי אפשר להוכיח שום קשר בינו לבינך ראה אותו נוסע בפראות ולא עוצר בתמרור עצור. כמובן שאותו אדם אחראי מיד יפנה למשטרה (אגף התנועה) ויגיש תלונה מסודרת. התלונה תתברר (כי אם אין אינטרס כלשהו למתלונן, והוא מוכן להעיד בבית משפט, אז המילה שלו מתקבלת) ואותו נהג יחטוף.... כמה הקנס היום על "עצור"?

אגב, אם כזו תלונה אכן תוגש - זה יחזק מאד את התלונה שלך (שאינה קשורה בשום אופן לתלונה השניה) שאותו נהג היה במקום בשעת העבירה!

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
בהחלט המצב פשוט על הפנים בכול מה שקשור לגניבות ...

לדיעתכם חבר שלי ביקר ברוסיה ויצא לו לראות אוטו שגנבו לו את השמשה הקידמית ...

לא רק ברוסיה: למכר של אבא שלי גנבו פעם חלון אחורי מרנו קנגו. ביטוח השמשות לא כיסה את זה, מסתבר שהוא מכסה רק שבירה, לא גניבה.

עוד דבר, לא רק ספוילרים של אימפרזות נגנבים בימינו. לחבר שלי גנבו ספוילר מקורי של סיאט קורדובה.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...