Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האזעקה של הרכב נדלקה וראיתי בחור מתחיל לרוץ מהכיוון של האוטו שלי ונכנס לאוטו אחר והם הסתלקו.

פרטי הרכב בידיי ואני מתכוון לפנות למשטרה כמובן.

אבל מה לגבי הפעם הבאה?

מה עושים?

ביטוח, כמה עולה?

והדאגה העיקרית שלי היא שבפעם הבאה ייעקמו את תא המטען בניסיון לתלוש אותו...

SPL - 143.6DB

"

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם לי יש ספוילר ואני יודע שהוא גניב רצח

אם אני תופס מישהו אני הורג אותו זה הכי מעצבן שיש

איזה אנשים זבלים

ביטוח מקיף יקר.. וספוילר זה דבר שנשלף ומשאיר חורים

אני בעבר חשבתי על ריתוח אבל בעת גניבה זה יכער עוד יותר את הפח..

"עדיף לאבד רגע מהחיים,מאשר את החיים ברגע" :scatter:

פורסם

המלצה חכמה וטובה לכל בעלי הספולירים

תפרקו את הספוליר מהברגים תלכו לחנות של זגגות רכב תקנו מהם את הדבק (טיובה) השחור של הזגגות תשימו ואז תחברו מחדש את הספוילר תנו לזה בין 24- ל48 שעות להתייבש ואף אחד לא יצליח להזיז לכם את הספוילר גג רק ישבור באמצע אבל זה הפתרון הכי קל שאני יכול לתת לכם

פורסם

מה נסגר עם המגיבים פה?

את הספויילר המקורי לא ניתן לפרק מהאוטו ללא פירוק הברגים, מה שלא מתאפשר ללא פירוק דלת תא מטען.

הפחד שלי הוא שינסו לשלוף אותו בכוח עד שיעקמו את התא-מטען..

SPL - 143.6DB

"

פורסם

שנת 1996 ברשותי מיצובישי קולט שנת ייצור 1995 עם ספויילר מקורי, שעת לילה מאוחרת והאזעקה צופרת ,ניסו לגנוב את הספויילר, בזמן הניסיון גלאי זעזועים שהרכבתי ליד הספויילר נתן את אותותיו וגרם לאותם משחיתים בזדון לברוח.

הנזק: עיקמו את הפח של דלת תא המיטען ,תיקון ויישור קל וזה סודר .

לאחר כמה ימים ניסו שוב לגנוב ,הפעם לא ניגרם נזק ,פרקתי את הספויילר הנחתי אותו אחר כבוד במרתף והחזרתי אותו רק שניה לפני שמסרתי את הרכב לקונה המאושר .

באותם ימים כנראה כמה בעלי פיאט אונו חשבו שספויילר של קולט בהחלט יהלום את האונו,שכן חבר שלי בעלים גאה של קולט זהה לשלי נכח בבוקר כי חסר לו ספויילר וחלקה העליון של דלת תא המטען עקום לגמרי ,מיותר לציין שהיה צורך בפחחות וצבע ,תביעה אל מול חברת הביטוח והשתתפות עצמית .

הספויילר שהוא קיבל כמובן אופסן עד יום המכירה .

כנראה שבמדינתנו אנו אין אנו יכולים להנות משלל אביזרים כמו בחול,כנראה כל מי שחומד משהו פשוט לוקח לו .

אני במקומך הייתי מפרק ולא לוקח את הסיכון לבצע עבודת פחחות וצבע לתא מיטען ,כי יפרקו אותו בברוטליות .

אתה מזכיר לי נשכחות ,אני מזדהה איתך שאין לך אפשרות להנות מהמכונית אלא להתפשר בגלל אילוצים של חמדנים למניהם.

פורסם

סימון אם יש לך פרטי הרכב,אני אישית הייתי מוצא את בעלי הרכב,ומשם כבר הפעולה תלוייה בכמה אתה יצירתי,באמת.:evil:

אין שום תועלת לפנות למשטרה,אני לא מבין איך אנשים עדיין ממשיכים להאמין שזה הפיתרון.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
סימון אם יש לך פרטי הרכב,אני אישית הייתי מוצא את בעלי הרכב,ומשם כבר הפעולה תלוייה בכמה אתה יצירתי,באמת.:evil:

אין שום תועלת לפנות למשטרה,אני לא מבין איך אנשים עדיין ממשיכים להאמין שזה הפיתרון.

+1 :-)

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

הייתי גורם לאותו נהג לקום בבוקר , לראות ש4 הגלגלים שלו לא איתו יותר , והוא לא יכול לנסוע ואם אתה רוצה להוסיף מכתב ליד שיראה לו מסקנה , אבל אני לא הייתי מוסיף שום מכתב .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

כל דבר יפה שאפשר להוריד מאוטו מנסים לגנוב.:-(

ממליץ לשים מצלמה עם ראיית לילה שמקליטה 24/7 למחשב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פשוט עצוב איך במהלך השנים התגובות עברו מאיך לאבטח את הספוליר, לאיך להשאיר אותו בבית..

פשוט חבל שבמדינה שלנו אם אין לך חניה פרטית עם שער משלך כנראה שלא תוכל לעשות שום דבר שישפר את הרכב (ויזואלית או פיזית).

אני רק מחכה ליום שינסו לגנוב למישהו דלת שלמה..

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
המלצה חכמה וטובה לכל בעלי הספולירים

תפרקו את הספוליר מהברגים תלכו לחנות של זגגות רכב תקנו מהם את הדבק (טיובה) השחור של הזגגות תשימו ואז תחברו מחדש את הספוילר תנו לזה בין 24- ל48 שעות להתייבש ואף אחד לא יצליח להזיז לכם את הספוילר גג רק ישבור באמצע אבל זה הפתרון הכי קל שאני יכול לתת לכם

יופי, עוד פתח לוונדליזם.

עצה שלי - תפרק את הספויילר ותחליק את החורים במכסה בגאז'

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מה נסגר עם המגיבים פה?

את הספויילר המקורי לא ניתן לפרק מהאוטו ללא פירוק הברגים, מה שלא מתאפשר ללא פירוק דלת תא מטען.

הפחד שלי הוא שינסו לשלוף אותו בכוח עד שיעקמו את התא-מטען..

הרכב מגיע עם ספויילר כי הוא צריך להיות שם לכל מי שהציע לפרק.

הרכב נמצא בחניה חיצוני? ברחוב?

לדעתי ניתן לכוון את האזעקה ברכב לרמת רגישות גבוה יותר, יחד עם זאת כדאי לכסות את הרכב.

ברגע שהרכב מכוסה הוא בולט פחות לקהל הרחוב ולאנשים עויינים,ברגע שהרכב מכוסה "החברה" יצתרכו להסיר אותו או לקרוע את הכיסוי קודם כדי להגיע אל הספוילר, מה שיגרום לאזעקה כבר לעבוד מבעוד מועד והתריע לך.

דרך אגב באיזה עיר התרחש האירוע?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...