Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בימים אלה חושב לווותר על רשיון נהיגה מעל 12 טון (תקנה), מכיון שאין לי שימוש בו בהווה וגם בעתיד.

אחת הסיבות שאיני רוצה בו זה שירות המילואים ביחידת התובלה שאני משתייך אליה , עם זו אני מעוניין להשאר עם רשיון ג בלבד.

מישהו יודע איך מתבצעת הפרוצדורה הזו ולמי פונים?

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם

לפי מספר אנשים שהכרתי שרצו להוריד דרגת רישיון,

רישיון הנהיגה האזרחי ירד ואילו הצבאי נשאר רגיל, כך שלא עזר להם כלום והם ממשיכים לעשות מילואים בתובלה.

 

אז קח את זה בחשבון.

 

ירון מאיר

פורסם

מה הבעייה? גש למילואים ותשחק שכואב לך הראש או שאתה לא מרגיש טוב.

 

אם יגידו לך לנהוג - תכתוב את הדבר בכרטיס העבודה של המשאית (תוסיף שורה כשאתה ממלא את היעד - כך שהמפקד המאשר את הנסיעה יחתום גם עליה. המפקד חייב לוודא שאתה כשיר לנהיגה), צלם אותו (הרי הוא ואתה חברים טובים לבד בנסיעה - אתה יכול לעשות איתו מה שתרצה) - ותגיש קבילה.

 

ככה זה עובד בסדיר, לפחות.

פורסם
אני צריך לעשות את העבודה שלך?

 

ממש לא וזה לא הכוונה, למי שמכיר קצת את מערכת הרישוי הצבאי זה ממש לא בעיה להוציא רשיונות לכל סוגי הרכב הקיימים , את שלי ( מעל 15 ) הוצאתי בתור בונוס , יש לציין שבאזרחות איני עובד כנהג משאית וכשאני מגיע למילואים אין לי יכולת "לקרוא את הכביש " ולדעת איך רכב כבד מתנהג , בקיצור אין לי ממש ביטחון על רכב כבד כי אני מודע ליכולת שלו לסכן אותי ואת המשתמשים בדרך.

זה לא המילואים הראשון שלי , לפניו הייתי נהג האמר בשטחים ואין לי שום בעיה לתרום את חלקי כמו כל חיילי המילואים .

חוץ מזה היחס בתובלה לדעתי ממש גרוע ומתנהגים אליך בצורה מחפירה.

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם

אני מבין מה שאתה אומר , תראה , יש הגיון במה שאתה אומר , ברור שאם אתה מרגיש שאינך מכיר מספיק את הרכב אל תעלה עליו , תבקש רענון ועוד רענון ועוד רענון , יחד עם זאת ברגע האמת מתי שיזדקקו לסיוע של נהגי מילואים בתובלה ו/או נהגי כלים כמו הריאוס'ים וכל יתר הזוועות אין מישהו אחר שיעשה את העבודה.

 

אני גם נהג משאית במילואים וגם אני נוהג על פרייבט ביום יום , לי באופן אישי גם מרגיש קצת מוזר לעלות פתאום באמצע החיים על אביר או ג'פס ולהתרגל אליו. אבל זה קורה כל פעם מחדש 8)

 

אגב מה הסיכויים לעבור ליחידה אחרת? אני יכול לומר לך שביחידה שבה אני משרת היחס הוא סבבה (עד כמה שאפשר לתאר את תנאי התש במילואים כסבבה :mm_wink:) והחבר'ה על הכיפאק. אולי תנסה במישור הזה , מה שאני כן יודע זה שתמיד אבל תמיד בכל מילואים שאני עושה חסרים נהגי ריאוסי'ם כנראה שזה ככה בכל הצבא , אבל בכל זאת תנסה לבקש מעבר ליחידה אחרת.

 

למי שהציע לך להתחמק אל תקשיב , להתחמק ממילואים זה הדבר הכי קל בעולם , תבין בסופו של דבר הנטל יפול על מישהו אחר...

 

בהצלחה

GOT סחוג?

×
×
  • תוכן חדש...