Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הGTI שלי לא נושא השרשור הזה, אתה יכול לנסות לעקוץ ולהכאיב כדי "להתנקם" בי על כך שהשוק של הרכבים הללו הוא לא מה שהיה פעם, תגיד תודה שלא מסתלבטים עליך על הפאדיחות שהרכב עשה במבחן של אוטו...

מה מתאים לך ומה מתאים למישהו אחר זה כבר סובייקטיבי. לאף אחד לא אכפת מטופ גיר.

גם בטופ גיר אותן מכוניות התחרו על אותה רמת מחירים באותה קטגוריה.

הרכב שלי עשה פדיחות במגזין אוטו ? :lol:, אייל אתה זקוק למשקפיים או שאין לי מושג באיזה כתבה הסתכלת?

אם אתה מדבר על המדידות של הזמנים , הייתה תקלה בסליל הצתה ובגלל זה שמושכים לקו אדום הרכב "חותך" לא מדדנו כי זה השפיע לרעה על התוצאה בסך הכל הרכב אצלי שנה וקצת ומפגין אמינות טובה מאוד.

אבל את ההתנהגות שלה על המסלול והפאן האדיר שהיא העניקה לד"ר AKA אלי (ולבחילה לי שישבתי לידו בהקפות :oops:) אי אפשר לקחת , ההחלקות על הצד למרחקים ארוכים כל כך פשוט לא ניראים הגיונים ברכב הנעה קידמית ופג'ו הוכיחו כמה שזה אפשרי.

התמונה שיש שם על הצד בכתבה זה רק קצה הקרחון של תיאור הפאן שהייה באוטו יום ולניסעה על הצד :twisted: .

"היא כל כך שונה מהמיני והאלפא , שמניאות אותך ממשחקים מסוכנים. ה-S16 עושה את הסקס המוטורי שלה בדרך הישנה , בלי אמצעי מניעה , אך עם ישבן סופר אקטיבי שמציע שליטה מדהימה בתנועותיו ".

וזאת כמובן בלי להזכיר את הכתבה בגיליון 207.

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין מה לעשות, הזמן עושה את שלו ולדעתי עייפות החומר היא סיבה מכריע.

מי כמוכם יודע שלא קל להחזיק מכונית בת 11-14, צריך להתקדם כל כמה שנים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
בוריס, איך רואים שאתה מבסוט שהן נעלמות לאט לאט יאללה.

תגיד אולי חלמת פעם על אחת כזאת ולא הצלחת לממש ?

אתה אפילו לא קרוב . הבחור חולם על במוו עם טורבו באגזוז .

:lol:

רק חבל שאתם מדברים לגופו של כותב ולא לגופו של עניין . גם אתה וגם הבחורצ'יק שמכונה PorSche-911 .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

מלבד קליאו ספורט אין ממש יריבות ראויות שיכולות לעמוד ברמת ההתנהגות הקרובה לשלמות של הרכבים האלה .

זה לא רק עניין של כוח , זה עניין של כיף טהור , זריזות בסיבובים התנהגות כביש מדהימה וחוויה כל פעם מחדש.

ה-306 GTI6 הוכרזה בהרבה מקומות כהוט הא'ץ של כל הזמנים , ה-106 GTI במבחן ההתנהגות הגדול של טופ גיר , מקום שני שלפניה פרארי :shock:.

אני לא רוצה לחלוק על המחמאות שנתת לרכב, שכן מעולם לא נהגתי על הדגם.

אבל, אם מדובר ביצירה מוטורית כל כך מוצלחת וחד פעמית, אז אולי תסביר לי למה הביקוש לדגם ירד כל כך, עד שהיצרן נאלץ להחליף אותו בדגם חדש (307)?

פורסם

כי זה לא היה הכי רווחי.

פז'ו רצו כנראה להתחרות בגולף המצליחה ויצרו את ה-307 וכן הלאה.

קצת קשה למכור מכוניות שזוהרות בפיתולים והרבה פחות באולם התצוגה ובנתונים על הפרוספקט.

כמו כן דרישות בטיחות בידוד ואיכות שגבו את מחיר ההנאה ההיא.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
אני לא רוצה לחלוק על המחמאות שנתת לרכב, שכן מעולם לא נהגתי על הדגם.

אבל, אם מדובר ביצירה מוטורית כל כך מוצלחת וחד פעמית, אז אולי תסביר לי למה הביקוש לדגם ירד כל כך, עד שהיצרן נאלץ להחליף אותו בדגם חדש (307)?

אני לא יודע אם הביקוש ירד ,אבל בכל מיקרה ה-306 הייתה מיוצרת משנת 94 עד 2001 או 2002 , דיי והותר בשביל דגם אחד וכמו כל יצרן אין מה לעשות אם אתה רוצה להישאר במשחק אתה חייב כל הזמן לחדש .

ה-306 גם בגירסאותה הרגילות הייתה מופת להתנהנגות כביש , מה שכן איכות היצור וההרכבה מבפנים לא הייתה מזהירה ולא ישרה קו עם המתחרות למרות המתיחות פנים עם השנים הרכב החל להראות מיושן והחליפו אותו ב-307 החדשה יותר.

בטיחות גבוהה יותר ( שזה שם המשחק של באירופה) איכות הרבה ויצור טובות בהרבה מה-306 , וכמו שלירן אמר בידוד רעשים איבזור וכ'ו . מה שפג'ו שחכו זה את הקסם של ההתנהגות , ל-307 אומנם יש גירסא ספורטיבית XSI אבל היא רחוקה מה-306 והרבה פחות מוצלחת היא אומנם מאובזרת בכל טוב אבל זה לא מה שהייה פעם .

דרך אגב השאלה שלך מתאימה גם ל-205 שהייתה מאוד מוצלחת בעיקר בגירסאת ה-GTI ומה לעשות גם אותה הפסיקו לייצר .

אני בטוח שאם תעשה משאל בקרב חובבי הגה למינהם ותישאל אותם אם כדאי לפג'ו לחזור וליצר את אותן המכונית המתנהגות והספורטיביות של פעם הם יענו בחיוב ( 205, 106, 306 ) כמובן שצריך לעשות להם עידכונים בסעיף ההרכבה האיבזור והבטיחות .

אני לא יודע מה המצב ב-106 (הראלי נטולת איבזור בגלל משקל) אבל ה-306 בגירסאות הספורטיביות מאובזרת טוב למדי גם יחסית לרכבים היום (חשמול מלא כולל מראות חלונות וסאן רוף , מושבים ספורטיבים חצי עור חצי קטיפה , מגנזיום , בקרת אקלים ABS והחל מ-96 גם כריות אויר ) אבל כן הפלסטיקה לא מושלמת, נכון אצלי הכל שלם אבל יש קירקושים מדי פעם והדשבורד יכול להיות מהודק יותר כנ"ל שילוב עוד צבעים מלבד שחור הבידוד רעשים ב-306 דווקא טוב למדי.

פורסם
בן כשמדובר על רציניים בלבד, זה אומר שרק מי שיש לו כסף ומוכן לשלם סכום על הרכב, הוא הקונה הפוטנציאלי.

יש אנשים שלא רוצים להגיד כמה שילמו על הרכב וזה דבר מקובל ולכן זה נשמר בסוד בין הקונה למוכר.

אם הית שומע שחבר שלך קנה רכב במחיר של פי 2 מהמחירון, לא הית אומר לו שהוא פראייר? אני מניח שכן ולכן כדי לחסוך את שמיעת הפראייר הרבה פעמים פשוט לא מספרים את המחיר.

היום 106 GTI נמכרת במחיר של סביב 40 אלף ש"ח (ויותר לפעמים) כשהמחירון הוא סביב 24 אלף, המחיר מכירה שנקבתי בו הפך לסוג של מחירון ש הרכב הזה, והמחיר הזה הוא לרוב לכאלה שלא בדיוק שומרים על הרכב כי על רכב שמור עם קצת תוספות אתה עלול למצא את עצמך נדרש לשלם עוד כמה אלפים למעלה.

אחת הסיבות שאני לא מוכר זה כי אני יודע שיש לי רכב שמור ביד וגם אם אני אקבל עליו 70 אלף ש"ח לדוגמה, אני יודע שיהיה לי קשה למצא רכב אחר במצב שמור במחיר הזה.

תבדוק בכמה נמכרת היום איביזה טורבו שנת 2001, תראה שגם שם מבקשים 15 מעל המחירון וגם יותר מזה.

תומר,

שים לב שאני לא שולל את מה שאתה אומר, אני רק טוען שאי אפשר להיתנתק לגמרה ולדרוש מחיר אסטרונומי שלא קשור לכלום

זה לא קריטי אם זה איביזה טורבו או קליאו ספורט או GTI או כל רכב אחר- אני מאמין במדתיות, דוג':

סיאט איביזה FR 2005 יד ראשונה עם 35,000 ק"מ שווה בין 10-15 מעל המחירון, קליאו ספורט 2003 יד ראשונה עם 90,000 ק"מ שווה 10 מעל המחירון, אבל האם 106 ראלי שנת 98 יד 3(מומעלה בדר"כ) ן150 K ק"מ + - שווה 20-30 K מעל- זה אני בטוח שלא

וזאת המדתיות, כמו שאמרתי אני בשבוע שעבר מכרתי איביזה סטלה 1600 100 כ"ס סטנדרטית לגמריי אבל מלוקקת מטופלת שמורה, יד נמוכה וקילומטראג' סביר ושילמו לי 5 מעל המכירון- כנראה שאם הייתי דורש 10K זה היה מוגזם ואת זה אני משווה ללדרוש 10 מעל המחירון על ראלי ולא 20- כי זה כבר הגזמה

האקזמפלרים מדברים בעד עצמם, נכון לאכשיו השוק מוצף באופציות שכאלו, אבל כבר חודשיים הם לא נמכרות

כמו שכבר אמרתי, לוי יצחק ליצן, בואו לא נהיה גם אנחנו כאלה

רק כדי לתמוך במשנתי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=205187

יד 5 225K ק"מ- 45,000 ש"ח

מחירון משוכלל 31,5000

עם כל התוספות- אני לא מוצא סיבה לשלם כאן 14 מעל המחירון

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=198002

מפורסמת כבר חודשיים וחצי, נראית מלוקקת

לא יד ולא קילומטראג'

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=206684

יד 5 185,000 ק"מ

מכירון : 20+- דורש 40000

מחיר נדרש 40,000 אלף שקלים חדשים.

ולא פחות שקל!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=206662

מחירון 8,500

דורש 22

יד 7 175K ק"מ

*וזה רק מהפורום בשבוע האחרון ורק בפורום

בן

נ.ב: מצטער אם פגעתי במישהו מאלו שמוכרים- אין בתחכות הללו שום עניין בכך

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
ושלא תבינו אותי לא נכון, חלום הילדות והנעורים שלי היו 106 ראלי או 306 GTI, אז מה? ב50,K אני חושב שאני יתקדם טיפה לשנתון חדש יותר

ילדון צעיר :lol:

שלי היה AX SPORT או 205 GTI (בדור שלפני ההזרקה, אני עד כדי כך זקן...) היתה גם תקופה של אופל אומגה שנת 88, אבל אני מתכחש אליה.

הנק' היא- מידתיות- מחירון לא יתאים לרכב כזה אבל גם לא 20 מעל--עם כל הכבוד לצרפתיות החמות ויש כזה

אכן. אני תמיד תוהה מדוע האדמינס לא מוסיפים לכל הודעה מתחכמת של "ימכר למבינים בלבד שיטפלו בה כמוני ולפחות ב- 40K מעל למחירון" איזו הערה ערסית.

באמת תהיתי מדוע אין למכירה "חמות" ואז הן פתאום כולן צצו. אני מחכה להתייצבות פיננסית שתספק את אשתי, כך שאת ה- TSI אשאיר לה, ואני אתחדש לי ב- GTI 1.9 :-P

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

קראתי כל מילה ומילה, ואני רואה הרבה אנשים קיצוניים בדעותיהם לכאן ולכאן.

מכיוון שאני גם בעל סוג רכב דומה (אפילו פחות מוערך אצל לוי יצחק) עליו התרד' כתוב, אני מרשה לעצמי להגיב (לדעתי, מי שלא היה בבעלותו PSA, צריך להמנע מהלגיב).

בקיצור ולעניין, הדגמים הנדירים והשמורים צריכים להמכר מעל המחירון מכמה סיבות:

1. לרוב רכבים אלו משופרים=כסף (השיפורים לא כלולים בתוך המחירון).

2. לרוב הם שמורים ומלוקקים מעבר למממוצע, ורוב המכלולים הוחלפו=כסף.

3. אין הרבה כאלו רכבים, הנאה מסוג מיוחד, בנוסף תמורה מעולה לכסף.

אולם, צריך פרופורציות, בכוונה לא כתבתי כמה "מעל מחירון", יש כאלו שהגזימו במחיר שדורשים, ויש רכבים כאלו שנמכרים במחירון ואפילו פחות, אבל מי שיודע להעריך את הרכב, השיפורים והטיפול ישלם מעל מחירון.

לדעתי, כל מי ששוקל לרכוש רכב כזה, הוא מכיר את הרכב לפרטיו, ויודע בדיוק מה הוא מחפש!

צריך לזכור שרכב זה לא השקעה, ולא מקבלים בחזרה את הכסף במכירה(דבר שקשה למוכרים לקבל, אלו רכבים שנקשרים אליהם).

זה נכון

פורסם

בן , אם כל הכבוד אני לא חושב שזה ראוי לפרסם פה מודעות מכירה של אנשים ולבקר אותם .

זכותם לבקש כל מחיר שידרשו השאלה מי יתן , אבל להרוס להם ולבקר מה שהם עושים זה לא ראוי לטעמי.

עוד משהו בקשר לבחור שמפרסם את ה-GTI6 , בקשר למחיר אל תשכח הכמות אקזמפלרים של הרכב הזה בארץ היא משהו כמו 8-10 רכבים בסך הכל :shock:. הרכב במצב טוב , שילדה נקייה והמנוע שם חדש חדש .

ויצא לי לדבר מספר פעמים עם הבעלים הרכב בהחלט שמור.

פורסם

מדהים מה הצטרפות מקרים של כמה מודעות למכירה של צרפתיות ספורטיביות עושה לאנשים...

:idea:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
בן , אם כל הכבוד אני לא חושב שזה ראוי לפרסם פה מודעות מכירה של אנשים ולבקר אותם .

זכותם לבקש כל מחיר שידרשו השאלה מי יתן , אבל להרוס להם ולבקר מה שהם עושים זה לא ראוי לטעמי.

עוד משהו בקשר לבחור שמפרסם את ה-GTI6 , בקשר למחיר אל תשכח הכמות אקזמפלרים של הרכב הזה בארץ היא משהו כמו 8-10 רכבים בסך הכל :shock:. הרכב במצב טוב , שילדה נקייה והמנוע שם חדש חדש .

ויצא לי לדבר מספר פעמים עם הבעלים הרכב בהחלט שמור.

אני מסכים אם מה שאתה אומר, וכול להיות שזה היה צעד שגוי, אך אין פה שום מטרה להרוס להם את המכירה(חס וחלילה אם זה היה כך), אבל זאת הייתה הדרך היחידה להראות את הבעיה פה והיא ההגזמה שבדרישות המחיר אל מול מצב האוטו.

מסכים איתך , זכותם לבקש יזה מחיר שירצו , זה רכושם, אבל זכותי לבקר(כמובן בצורה בונה) כאשר הנושא כה טעון ויש כל כך הרבה גישות קיצוניות שנמנעות מלהביט לאמת בפנים והיא שהאקזמפלרים לא כל כך שמורים(לפחות לא במונחים שלי ולפחות לא אל מול המחיר המבוקש) כמו שמציירים אותם והמחיר מופקע נק'

בקשר לGTI - ברור לי שהרכב שמור ודרך אגב גם ה106 שמורה מאוד מאוד ואז מה- המחירים לדעתי גבוהים מידי

אולי מרוב שאנו ניתקלים הספורטיביות גמורות אנחנו דורשים מחירים מטורפים על מכוניות שמורות שכך פשוט אמור להיות לדעתי.

חשוב לי לחדד משהו,

אני לא בא ללכלך כאן על מוכרי הצרפתיות הספורטיביות או חס וחלילה לפגוע להם בתהליך המכירה(והאמת מי שבאמת מחפש את הרכב יתייחס לדבריי בסייג) אך אם זאת אני חושב שדווקא לצד הדעות הקצוניות שנשמעו כאן הדעה שלי מאוד מתונה ובסופו של דבר נותנת מענה ל2 הגישות, אם הרכב שמור כרכב בודד(בהתייחס אך ורק לעצמו) ונדיר בהתאם אפשר לדרוש מעל המחירון, אבל לא כל אחד הוא כזה

בן

BENJ:

ROY:

פורסם
מדהים מה הצטרפות מקרים של כמה מודעות למכירה של צרפתיות ספורטיביות עושה לאנשים...

:idea:

אני לא מבין מה אתה אומר?

היא לא עושה כלום, היא פשוט נותנת ים של דוג' בזמן אמת לטיעונים (לכאן ולכאן)

אגב זה באמת מוזר, פורום אחד, שבוע אחד ,5 הודעות, 5 ספורטיביות - מבולבלים? גם אנחנו

בן

BENJ:

ROY:

פורסם
אי אפשר לבקש על 106 ראלי 45 אלף ש"ח לא משנה מה יש בה.

אני מכיר אישית 3 מכוניות מדגם 106 ראלי, שלושתן נמכרו ממש לאחרונה במחיר קרוב מאוד מאוד לסכום הנ"ל, אחת מהן אפילו מעליו.

והכל "עסקאות" שאני מכיר מקרוב מאוד, ואני מכיר הן את המוכרים והן את הקונים של כל אחת מהמכוניות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אני לא יודע אם הביקוש ירד ,אבל בכל מיקרה ה-306 הייתה מיוצרת משנת 94 עד 2001 או 2002 , דיי והותר בשביל דגם אחד וכמו כל יצרן אין מה לעשות אם אתה רוצה להישאר במשחק אתה חייב כל הזמן לחדש .

ה-306 גם בגירסאותה הרגילות הייתה מופת להתנהנגות כביש , מה שכן איכות היצור וההרכבה מבפנים לא הייתה מזהירה .

אויש נו, תפסיק לקשקש ולצטט פורומים / כתבות.

היתה לי את ה306 הרגילה כשאתה היית בש"ש , וגם נהגתי בגרסאות הספורטיביות,

ועם כל הכבוד לגרסא הרגילה - היא רגילה.

אולי קצת יותר נוחה, אולי קצת יותר הדוקה ביחס ללנטיס למשל, אבל מדובר בגרסא סטנדרטית, פשוטה.

ואתה יודע מה? דווקא איכות ההרכבה בסדר גמור.

אז עם כל הכבוד -יש הבדל בין להפיץ הילה סביב הדגמים הספורטיביים, אבל לזלוג איתה לדגמים הרגילים? נו באמת.

תכף יבקשו 10 מעל המחירון על גרסת XN השכרה לשעבר.

ברור שאתה מנסה לבנות שוק לרכב שלך (אין לי ספק שבבוא היום במודעת המכירה שלך לא תשכח לציין שהיא הופיעה בכתבה באוטו) , אבל תהיה מציאותי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...