Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואני עדיין לא מבין איך השרשור הזה הפך למלחמת גוג ומגוג כולל נבירה בקיצ'קעס של כל אחד ואחד והעדפותיו המוטוריות.

כל אחד וההעפות שלו.

יש כאלו שמעדיפים לוותר על קצת כוח כדי לקבל רודסטר חדישה ואמינה (מיאטה)

יש כאלו שמעדיפים רכב יחסית זול עם אחזקה קצת יותר יקרה כדי לקבל ביצועים של יפנית והתנהגות אירופאית (קליאו)

יש כאלו שמוכנים לשלם יותר על אחזקה ודלק כדי לקבל אחיזה פנומנלית וביצועים גבוהים (GT)

יש כאלו שמוכנים לוותר קצת על עפיצות ההגה והתקשורת עם הרכב כדי לקבל רכב איכותי ומתורבת יותר ליום יום (גולף GTI)

איש איש באמונתו יחיה, כל אחד והעדפותיו.

"תקלילו" קצת אנשים, "תקלילו".

איפה ירון זהבי עם מקטרת השלום?

בהחלט מסכים איתך !

עבורי כל הפרוט שלך זר לי,אני צריך אמינות ומזגן עובד

אולי פעם אאמץ את הפילוח שלך...אולי....:ok:

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נו, נו,

גולף MK5? אולי רק אם תהיה לנו משפחה. מבחינתי GTI MK5 היא לא שיפור לקליאו בשום צורה, מלבד מרווח פנימי ואיכות.

רוני

כי זמינות כוח זה לא נחשב בעיניך? או נסיעה מעל 100 כשאתה ממש מסוגל לשמוע את עצמך/רדיו? אני אולי לא מנוסה כמוך, אבל כמה וכמה נסיעות שביצעתי על שני הדגמים מצביעים לפחות על שני הפערים העצומים האלה. לנסוע בקליאו ספורט מחיפה לת"א (או להיפך :-) ) זה ממש לא נעים. וזמינות הכוח מגיעה מאוחר, מאוחר מידי.

ב. ברמות המחירים של הגולף GTI החדשה יש די הרבה מתחרים בארץ - לאון קופרה, סיוויק טייפ R, מגאן ספורט, אודי A3, מיאטה, מיני קופר S, אוקטביה RS.

רוני

A3 עם ביצויעים דומים היא לא בדיוק באותה רמת מחיר. ה- CTR מזכירה כנראה את הקליאו בכמה דברים (למעט כמובן דשבורד מהמעצבנים שנבראו), אבל ברוב המבחנים שקראתי (לא נהגתי עליה, מודה) מדברים על חוסר הנוחות ועל בעיית זמינות הכוח. 'צטערת, לא נוסע כל היום ב- 5900+ סל"ד וגם לא מתחבר לטעם העיצובי של הערסים. הלאון ממש מכוערת, מבפנים ומבחוץ. מגאן ספורט כבר הגיעה למכירה? אני רץ וקונה ;-)

בסופו של יום, כבר כמעט 30 שנה (בהחרגת מס' שנים בודדות), שברמת המחיר שלה אין מי שמציע את אותה חבילה מלאה של פרקטיות, אצילות ויכולת.

אגב, לו היה כיסי (ומקום החניה ברחוב שלי) מרשה לי רכב נוסף, באמת הייתי מתלבט בין GTI MK II לבין 205 1.9. שניהם אייקונים. נדמה לי, שאף אחד לא היה שוקל לרכוש RSI בהתלבטות דומה, ונדמה לי שכך יהיה גם בעתיד.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני אישית מסכים לגמרי עם דעתו של פיזבז בעניין, בכל יום שזורחת בו השמש הייתי לוקח איזה בימר ידנית על פני כל הוט האץ' שאי פעם תוכלו להעביר כאן ברמת המחירים של רכבים חדשים יותר.

ואגב בקשר לנהירה למכירה ומעל המחירון או מתחת למחירון על 106ים, אישית כשאני יגיע ליום שאני ירצה למכור את הרכב שלי מירב הסיכויים שאני בכלל לא יפתח את המחירון וידרוש מה שיראה לי כמתאים לאותו רגע, כי העובדה היא שבתור מישהו שהשקיע הון כדי להביא את הרכב מבחינה מכנית ליום שהוא יצא מהחברה, ובעל נתונים משמעותיים טובים משאר הרכבים בשוק כמו 130K קילומטר וכד' אני לא רואה כל סיבה שאני אמכור סביב המחירון, כשאני יודע שהאקזמפלר שלי משמעותית במצב יותר טוב ממה שניתן למצוא בשוק.

וכבר מכרתי רכב בתוך שעתיים רק בגלל שהוא היה מיד ראשונה וקילומטרז' נמוך עוד פעם - היה לי יתרון משמעותי על שאר האקזמפלרים בשוק ולכן ברגע שהחלטתי שאני מוכר את הרכב תוך שעתיים כבר קיבלתי הצעות גבוהות מהמחירון.

בכלליות אבל, הסיבה למחירים הגבוהים היא הדרישה. לא חסרים אנשים שמחפשים רכבים כאלו ולכן המוכר יכול להרשות לעצמו למשוך למעלה ולמעלה עד שהוא יגיע למחיר שבו הוא יסכים למכור.

אבי.

פורסם
תשמע מדעה עניינית ירדת לפסים אישיים, כמו שאתה מכיר אותי הרבה זמן גם אני מכיר אותך ובכל זאת אני יהיה יותר בוגר ואני לא יכנס למלחמה איתך.

אני עומד מאחורי מה שכתבתי ואין לי מושג מה זה קשור למוסריות... אז תפסיק לבלבל את המוח ותחזור לנושא.

אני לצערי יחטא ואני ימשיך עוד טיפה, תאמין או לא יש אנשים שלא בדעה שלך ובכל זאת יש להם ידע.

זה שאתה לא מסכים איתי לא אומר שאני טועה, זה שאתה מנסה להוביל לאיזה קונצנזוס של תומכים שתראה כאילו דעתך היא הנכונה וכל השאר טועים זה בעיה שלך.

אל תדאג לי, אני שומר על הענייניות. אני רק רוצה לדאוג במקביל שאחרים גם יבינו במי ובמה מדובר. מעבר לזה, אני לא מכיר אותך הרבה זמן ואתה לא מכיר אותי הרבה זמן. נפגשנו פעמים מועטות בנסיבות המוניות וכן יצא לי להבין במי מדובר מעל גבי הפורום. הספיק לי.

מעבר לזה אין לי שום אינטרס להוכיח שכל השאר טועים - אני פשוט לא רוצה שהם יטעו אנשים. שים לב גם שיש פה בשרשור הרבה אנשים שמסכימים איתי (ואני משוכנע שעוד הרבה אחרים שמסכימים אבל לא כתבו כלום).

בהחלט מסכים איתך !

עבורי כל הפרוט שלך זר לי,אני צריך אמינות ומזגן עובד

אולי פעם אאמץ את הפילוח שלך...אולי....:ok:

אז מה אתה עושה כאן בפורום? :wink:

כי זמינות כוח זה לא נחשב בעיניך? או נסיעה מעל 100 כשאתה ממש מסוגל לשמוע את עצמך/רדיו? אני אולי לא מנוסה כמוך, אבל כמה וכמה נסיעות שביצעתי על שני הדגמים מצביעים לפחות על שני הפערים העצומים האלה. לנסוע בקליאו ספורט מחיפה לת"א (או להיפך :-) ) זה ממש לא נעים. וזמינות הכוח מגיעה מאוחר, מאוחר מידי.

A3 עם ביצויעים דומים היא לא בדיוק באותה רמת מחיר. ה- CTR מזכירה כנראה את הקליאו בכמה דברים (למעט כמובן דשבורד מהמעצבנים שנבראו), אבל ברוב המבחנים שקראתי (לא נהגתי עליה, מודה) מדברים על חוסר הנוחות ועל בעיית זמינות הכוח. 'צטערת, לא נוסע כל היום ב- 5900+ סל"ד וגם לא מתחבר לטעם העיצובי של הערסים. הלאון ממש מכוערת, מבפנים ומבחוץ. מגאן ספורט כבר הגיעה למכירה? אני רץ וקונה ;-)

בסופו של יום, כבר כמעט 30 שנה (בהחרגת מס' שנים בודדות), שברמת המחיר שלה אין מי שמציע את אותה חבילה מלאה של פרקטיות, אצילות ויכולת.

אגב, לו היה כיסי (ומקום החניה ברחוב שלי) מרשה לי רכב נוסף, באמת הייתי מתלבט בין GTI MK II לבין 205 1.9. שניהם אייקונים. נדמה לי, שאף אחד לא היה שוקל לרכוש RSI בהתלבטות דומה, ונדמה לי שכך יהיה גם בעתיד.

זמינות כוח זה חשוב, אבל הכל יחסי. אני מקבל את זה שעבורך זמינות כוח ומרווח פנימי חשובים יותר מהתנהגות כביש ובלמים טובים, נניח, ולכן אתה אולי תעדיף גולף GTI MK4 באותו המחיר כמו קליאו ספורט. זו הסיבה שכתבתי שמבחינתי גולף GTI MK5 היא לא שיפור משמעותי מספיק בשביל להוציא עליו עוד 150 אלף שקלים. מיאטה - כן. חוצמזה ביחס למחיר לקליאו ספורט יש זמינות כוח מצוינת, איטום רעשים סביר (נחות משל רוב המשפחתיות, אבל יש לזכור שמדובר בסופר-מיני). לנסוע בקליאו ספורט בכביש המהיר זה בסדר גמור עבור מי שיש לו 50 אלף להוציא על רכב.

מעבר לזה, A3 עם ביצועים דומים (200 כ"ס) היא כן באותו סדר גודל - 200-250 אלף שקלים (למשל GTI 5 דלתות DSG עולה כ-230 ו-A3 דומה עולה 245).

CTR היא מכונה שאם נוהגים אותה "על הקצה" היא הרבה יותר מערבת ומעניינת מה-GTI. ביום יום אני נאלץ להסכים איתך - פחות נוחה, פחות גמישה מבחינת הביצועים ובסה"כ פחות אול-ראונדר - אבל עדיין מתאימה יותר לאנשים מסוימים. הלאון לטעמי יפה פי כמה מהגולף (לפחות מבחוץ) - ושוב זה עניין יחסי. והמגאן כבר פה למיטב הבנתי - בהחלט אופציה מעניינת שאין לזלזל בה.

לאורך 30 שנה הגולף ידעה עליות ומורדות, אבל כמעט תמיד היו לה מתחרות חזקות. 205 GTI הייתה עדיפה עליה לפני 20 שנה, בחו"ל היו לה מתחרות טובות מאוד גם לאורך שנות ה-90 (פחות בארץ, אם כי כאן לא נמכרה ה-GTI אלא רק ה-VR6) והגולף MK4 - תסלח לי, אבל היא יכולה להיות איכותית ומהירה עד מחר - הספורטיביות ממנה והלאה.

ואגב כקונטרה לאגב שלך - תתפלא אבל אני, לפחות כיום, לא הייתי רוצה להיות בעלים של GTI דור שני או של 205 1.9. יותר מדי מיושנות, פחות מדי נגישות לביצועים ולהנאה ביחס לרכבים של היום. בנוסף, תשאל אנשים ברחבי אירופה והם דווקא יגידו לך שיש קליאו מהדור של הRSI שהיא אייקון לא פחות חזק - ובמובנים רבים גם טובה משתי אלו שציינת. קוראים לה קליאו וויליאמס. בעתיד הקרוב לפחות, לדעתי הקליאו תתפוס את מקומן של הפיז'ו-סיטרואן הספורטיביות (לפחות בארץ) - מכיוון שברמת המחירים שלה פשוט לא תמצא משהו מהנה באותה המידה (ואני לא מדבר כאן על הליכת עשור אחורה ורכישת איזו ב.מ.וו - יש אנשים שרוצים ביטוח מקיף ועלויות זולות)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בר, כמו שרוני ציין, לקליאו ספורט יש "סבתא" מאוד אהובה בחו"ל שקוראים לה קליאו ווילאמס. RSI היתה רק גרסת כניסה לקליאו הספורטיביות והיא הכי נחותה בין כל גרסאות הקליאו הספורטיביות.

Veni Vidi Vici

פורסם

חצי שעה מהחיים לקח לי כל הויכוח המטופש הזה.

שמחתי לראות פה את דור. כבר הרבה זמן לא ראיתי אותו מחרטט בשכל בשום מקום, כבר פחדתי (אולי גם קיויתי) שהוא ייעלם לעולם מעולםפ הפורומים. טוב שנשארו אנשים חסרי ידע שיכתבו תגובות חסרות טעם ויחלמו שהם מבינים על מה הם מדברים (או ידברו על מה שהם חלמו).

אני באופן אישי לא אקנה גולף GTI בחיים. אני טיפוס קצת קיצוני, אני יודע. אני מעדיף כל רכב הנעה אחורית ספורטיבי או לחלופין - רכב שיהיה זול לאחזקה ונוח (ראה הסוויפט שלי). גולף GTI אני אקנה רק בתור רכב לאשה - כדי שיהיה לי נחמד לגנוב לה אותו לפעמים ... ה GTI היא אמצע הדרך בין רכב ספורטיבי ורכב יומיומי. היא לא התקדמות קדימה מבחינה ספורטיבית לא ממיאטה ולא מקליאו ספורט. אנשים שחשובה להם הנוחות, השקט וזמינות הכוח יכולים לחשוב אחרת, אבל אף פעם לא שמעתי שנוחות ושקט הם מאפיינים לרכב ספורטיבי וזמינות כוח אף פעם לא היתה הבסיס לרכב ספורט מהנה.

אני גם לא אקנה 106 ראלי לעולם, פשוט בגלל שבמחיר שהן עולות היום (מעל 40K) אפשר להתקדם בקלות לקליאו ספורט. שזה בהחלט רכב חדש. זה אולי הסיבה למכירה ההמונית. ההתקדמות היום קלה מאי פעם.

וכמו שאמרו פה, לכל אחד יש את הטעם שלו, לא צריך לשכנע אנשים שהדרך שלך היא הנכונה כי היא פשוט מאוד - הנכונה בשבילך.

נראה לי שהשירשור כבר יכול להנעל, אני לא רואה תובנות עמוקות יוצאות מפה...

פורסם

אכן, השירשור נפתח כי נצפו מכירות של צרפתיות חמות "מעל לממוצע".

תכל'ס לא היה ואין שום טעם להתווכח. יבוא היום ופתאום תהיינה מכירות של קליאו ספורט "מעל לממוצע" ומה אז, שוב יפתחו שירשור

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
חצי שעה מהחיים לקח לי כל הויכוח המטופש הזה.

אני באופן אישי לא אקנה גולף GTI בחיים. אני טיפוס קצת קיצוני, אני יודע. אני מעדיף כל רכב הנעה אחורית ספורטיבי או לחלופין - רכב שיהיה זול לאחזקה ונוח (ראה הסוויפט שלי). גולף GTI אני אקנה רק בתור רכב לאשה - כדי שיהיה לי נחמד לגנוב לה אותו לפעמים ... ה GTI היא אמצע הדרך בין רכב ספורטיבי ורכב יומיומי. היא לא התקדמות קדימה מבחינה ספורטיבית לא ממיאטה ולא מקליאו ספורט. אנשים שחשובה להם הנוחות, השקט וזמינות הכוח יכולים לחשוב אחרת, אבל אף פעם לא שמעתי שנוחות ושקט הם מאפיינים לרכב ספורטיבי וזמינות כוח אף פעם לא היתה הבסיס לרכב ספורט מהנה.

נראה לי שהשירשור כבר יכול להנעל, אני לא רואה תובנות עמוקות יוצאות מפה...

צודק ב-100 % , בידוד רעשים , זמינות כוח ושקט זה לא בדיוק מאפניים של רכב ספורטיבי , כן זה נחמד לפעמים אבל אם זה מה שאתה מחפש ברכב ספורטיבי זאת טעות אל תקנה רכב ספורטיבי אם אתה מחפש שקט ובבידוד רעשים קנה איזה וולו S60 וסגור עניין.

חוץ מזה זמינות כוח זה לא הכל בחיים , גם מנוע טורבו דיזל זמין מסל"ד נמוך אז מה?, לטעמי מנועים חובבי סל"ד כיפים הרבה יותר ממנועים עצלים עם כוח בסלד נמוך . נכון הכוח מגיע בסל"ד קצת גבוהה בקליאו וב-CTR אבל בנהיגה ספורטיבית זה תענוג לשמוע את המנוע (בעיקר בתוספת אגזוז) אתה מתחבר לאוטו ולסביבה הרכב לא מנתק אותך מתחושות הוא מערב אותך בתחושות וזה הכיף האמיתי רבותי !

ולסיום רק סירטון קצר , אמונם העלתי אותו בעבר אך לא יזיק לראותו שוב , איזה תענוג קלרקסון מפיק מה-GTI6 המדהימה !

זריזה בהרבה בקו ישר מהגולף GTI שלא נדבר על הסיבובים.

שימו לב בסירטון איך הגולף נמרחת על המסלול, מרחיבה קווי פניה וזווית גלגול מוחשית למדי.

לעומתה שימו לב לפג'ו איך היא חותכת את הסיבובים כמו סכין ובאיזה מהירות היא צולחת אותם , זווית גלגול מזערית , תת היגוי כמעט והינו קיים אבל זנב שמח בוודאי ! היגוי יתר וזנב עצבני זה אחת ההנאות הכי גדולות שיש ! :twisted:

האם גם קלרקסון הוא אותם מילדי פג'ו ?

כמה חבל שאין בארץ כמות גדולה יותר של GTI6 חבל גם שלא הביאו את ה-306 ראלי (כן קיימת גירסא כזאת ) , 306 GTI מופחתת מכל איבזור חישמול ומיזוג משקל קל יותר .

פורסם

אין ספק שההפסד הכי משמעותי מבחינתנו הנהגים, היה החסרון של הקליאו ווילאמס. פשוט מכונית לנהג, נקודה.

אני גם מציע לקרוא לאטלר לדיון הזה. צריך משהו מאזן. איזו CRX ש "תבעט" לכולנו בישבן :wink:

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם

ניר, אכן שמעתי רק טוב על הווילי, שזו באמת אחת מהקטנות החמות הטובות.

אבל היי מה איתך, קיבלנו-106 ו-306 חמות שהן נחשבות הטובות בתחום.

בכל מקרה, הקליאו ספורט היא ממשיכה ראויה מאוד, וכך גם מיאטה.

VAG משנות ה90' ואילך עדיין לא יצרו מכונות אדרנלין שמגיעות לרמה של הנ"ל, אין מה לעשות.

הן טובות בהרבה תחומים אחרים, אבל לא בשביל בעלי דם חם :-)

והאמת שכבר אין לי כוח לדבר על מה שכבר ברור.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

האם גם קלרקסון הוא אותם מילדי פג'ו ?

כמה חבל שאין בארץ כמות גדולה יותר של GTI6 חבל גם שלא הביאו את ה-306 ראלי (כן קיימת גירסא כזאת ) , 306 GTI מופחתת מכל איבזור חישמול ומיזוג משקל קל יותר .

בהחלט כן סוג של ילד ראלי.

קלארקסון בהחלט ידוע ב"ניטרליות" שלו...

עם זאת הוא אמר בכתבה דברים טובים על הגולף GTI ולא כפי שאתה בוחר להציג את זה.

דרך אגב, הרמת הגלגל האחורי הפנימי באמת לא ניתנת לביצוע בגולף הרגילה וכן ניתנת לביצוע בGTI... ניסיתי :)

וזה אחד מהבדלי הכיול וההתנהגות בין הדגמים.

אני לא מאמין בהפרשי המיאוצים הללו, כבר ראינו איך ג'רמי במספר טייקים הצליח להשאיר את ה GTI MK4 אחרונה במיאוץ בין כל הדורות של ה GTI, כאשר האמת ידועה לכולם.

כמו כן ,זה דבילי לבצע "פתיחות" עם רכבים בעלי הספקים ונפחים שונים. נראה את ה306 מול ה GTI עם ה180 כ"ס...

נ.ב. שים לב איך הוא יושב בתוך ה306 בצפיפות כמו בתוך רכב קארטינג עם הרגליים מקופלות... בGTI הוא יושב כמו מלך :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נ.ב. שים לב איך הוא יושב בתוך ה306 בצפיפות כמו בתוך רכב קארטינג עם הרגליים מקופלות... בGTI הוא יושב כמו מלך :D

צריך ללמד אותך משהו על אחיזת הגוף המצויינת ב-306 לעומת זו ה"רופסת" של ה-GTI.

עד עכשיו לא הבנתי מה אתה בכלל מחפש אייל,רכב משפחתי מהיר כמו זה שיש לך או רכב ספורטיבי אמיתי, כי אתה מעלה טענות שהן אומנם נכונות פה ושם,אבל הן ממשיכות לסתור פעם אחר פעם את זה שה-GTI היא רכב ספורט (הדגשים ברכב ספורט הם לא על נוחות או "ישיבת מלך").

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בהחלט כן סוג של ילד ראלי.

קלארקסון בהחלט ידוע ב"ניטרליות" שלו...

עם זאת הוא אמר בכתבה דברים טובים על הגולף GTI ולא כפי שאתה בוחר להציג את זה.

דרך אגב, הרמת הגלגל האחורי הפנימי באמת לא ניתנת לביצוע בגולף הרגילה וכן ניתנת לביצוע בGTI... ניסיתי :) (ה-S16 יושבת בדיוק על אותו סט אפ מתלים ושילדה כמו ה-GTI6 )

וזה אחד מהבדלי הכיול וההתנהגות בין הדגמים.

אני לא מאמין בהפרשי המיאוצים הללו, כבר ראינו איך ג'רמי במספר טייקים הצליח להשאיר את ה GTI MK4 אחרונה במיאוץ בין כל הדורות של ה GTI, כאשר האמת ידועה לכולם.

כמו כן ,זה דבילי לבצע "פתיחות" עם רכבים בעלי הספקים ונפחים שונים. נראה את ה306 מול ה GTI עם ה180 כ"ס...

קלרקסון ילד ראלי :lol:.

נכון הוא אמר כמה דברים טובים על הגולף אין ספק זה לא רכב גרוע .

הרמת גלגל אחורי כמו שראית ניתנת גם ב-306 וגם אני ניסיתי :wink:

בהפרש המיאוצים זה הגיוני , ה-306 חזקה בכמעט 20 כ"ס וגם קלה יותר מהגולף .

הישיבה ב-306 מצויינת הכיסאות תומכים ואוחזים (בגירסאות הספורטיביות כמובן ) אבל כמו ששמת לב אין מקום לראש בגלל הסאן רוף המרווח לראש הצטמצם מאוד , אני אישית מלטף את הגג אצלי באוטו מידי פעם :oops:.

פורסם
צריך ללמד אותך משהו על אחיזת הגוף המצויינת ב-306 לעומת זו ה"רופסת" של ה-GTI.

עד עכשיו לא הבנתי מה אתה בכלל מחפש אייל,רכב משפחתי מהיר כמו זה שיש לך או רכב ספורטיבי אמיתי, כי אתה מעלה טענות שהן אומנם נכונות פה ושם,אבל הן ממשיכות לסתור פעם אחר פעם את זה שה-GTI היא רכב ספורט (הדגשים ברכב ספורט הם לא על נוחות או "ישיבת מלך").

דווקא זאת היתה הערת אגב שלא קשורה לספורטיביות של הרכב (דרך אגב, בגולף GTI יש כסאות רקארו מקוריים מצויינים),

אלא סתם משהו שהבחנתי בו בסרט וקשור כנראה למרווח בשני הרכבים....

תגיד, היו בבעלותך עוד רכבים חוץ מסוזוקי בלאנו של ההורים ו106XSI או נהגת ממושכות על הרכבים עליהם אתה מדבר, שאתה מרשה לעצמך לחשוב שראית כבר הכל בחיים?

ובוא אני אחדש לך משהו: גם ה306 היא רכב משפחתי מהיר.... :) נראה אותך מכחיש את זה...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה בסדר אייל,העולם דפוק.

כן,תתפלא,אבל נהגתי ממושכות ברכבים שעליהם אני מדבר (גולף GTI ששייכת לחבר טוב ולפניה היתה לו GTI כמו שלך, 306XSI שהיתה שייכת לאחי,רוצה את כל הרשימה?)

אתה יודע מה ההבדל בין ה-306 ה"משפחתית" לבין הגולף GTI ?

שאמנם שתיהם "משפחתיות" קצת מחוזקות,אבל גם בעוד 70 שנה ה-GTI לא תתנהג (סטנדרטית) או תרגיש כמו 306 מקורית, בין אם זה בהגה המתקשר והחד,באחיזה האבסולוטית והמשחקים הנשלטים בזנב,ועוד כמה בדרך.

אבל מצחיק לקרוא לדגמים החמים של ה-306 משפחתיים,כי בניגוד לגרסאות החמות של הגולף,פה לא מדובר רק בתוספת סוסים,אלא בערך מוסף.

אגב,לא ראיתי הכל בחיים ואני אפילו לא מתקרב,ואם תשאל אותי מה השאיפות שלי היום מבחינה מוטורית אוכל לומר לך שהן לא קשורות לאף אחד מהמכוניות בשרשור הזה, אבל לפעמים עושה רושם שאתה הוא זה שמעולם לא נסע ברכב אחר חוץ מגולף GTI (RULZZ).

תשאל גם את קלרקסון אם הוא גם נהג בכל הרכבים שהוא "מדבר עליהם", ילד הראלי הזה.... :roll:

דבר חשוב,

כמובן שתמצא תירוץ לזה שהגולף קיבלה בראש מה-306 (אז מה אם הגולף גודשת ויש לה רק 17 סוסים פחות,הפז'ו קלה יותר),אבל מה אתה אומר על זה שגם מהפיאט הגולף קיבלה בראש,ולה יש רק 147 סוסים ?

אתה צודק, ההפקה מגמתית...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...