Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה כמו שאני אמכור את האופל שלי ב-7.5K ע"פ המחירון העכשווי של יצחק לוי (רמז - הרכב במצב מצויין ואין סיכוי שאני אמכור בסכום כ"כ נמוך רק בגלל גחמה של יצחק לוי).

זה נכון, אבל אסור לשכוח עניין "פעוט":

ככול שכלי הרכב מתיישנים, השונות בין אקסמפלרים מאותו הדגם הולכת וגדלה. בהתחלה כולם היו חדשים, אח"כ הופיעו התאונות, ההזנחה, נהיגה פרועה, חוסר טיפול ומצב כלי הרכב כבר ממש לא דומה יותר.

בצד דגמים שמורים שטופלו ביד אוהבת, ניתן למצוא גם חורבות על גלגלים. לוי יצחק נוקב מחיר לרכב במצב סביר לשנתון. אם יש לך רכב שמור במיוחד, אין ספק שבמחיר כזה הוא יכול לקבל גם מחיר כפול ממחיר המחירון.

זה עדיין לא הופך את המחירון לגחמה של לוי (יצחק).

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ללוי יצחק אין גחמות. יש לו מתמטיקה פשוטה וחסרת יומרות, כזו שלא מבדילה בין רכב לרכב - וזו בדיוק הבעיה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה לא שכולם עוברים לגיפים בקיץ

גם מצבם של הג'יפים הזולים לא טוב כל כך.

לפני שנה או שנתיים סוזוקי ויטארה/סמוראי במצב בינוני ומעלה שהיו יוצאים לשוק היו כמעט נחטפים, שלא לדבר על ג'ימני. היום יש מודעות שתקועות לא מעט זמן בלוחות המכירה, כי הביקוש ירד.

זה עניין של טרנדים, או אופנות.

יש לי הרגשה מוזרה שאם תסתכל על כמות האיביזות ספורט-טורבו למינהן או אימפרזות GT שעומדות למכירה תראה תנועה עירה ויפה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שלום לכולם

גם אני שמתי לב למכת המכירות של "הצרפתיות המתנהגות"

אני יכול להגיד שפשוט המחירים לא רלוונטיים

ה106 השחורה (מדהימה אותי ברמות שאי אפשר לתאר) לדעתי יקרה מידי ולא סתם היא שמה כבר חודשיים + -

מצד שני, ישנו לו יצחק והמחירון ההזוי שלו

לדעתי יש עניין של מדתיות, והמחירים שאנשים דורשים על המכוניות הללו הוא אסטרונומי ומנותק מהמציאות.

אני אישית מכרתי סיאט איביזה סטלה 1600 לפני שבוע, לקח לי בדיוק יומיים למכור אותה והאמת מכרתי אותה ב4,500 מעל המחירון.

כשאנשים שאלו למה כל כך הרבה מעל המחירון, הנימוק שלי היה שהמחירון מבחינתי הוא לרכב ממוצא, שלי היה נדיר ומה לעשות שלא היו כאלו עוד בשוק ומי שרוצה שמור שישלם כמו שביקשתי

אבל, ויש אבל גדול, לא התנתקתי מהמחירון לגמרה , כי עדיין הוא איזשהו אמת מידה, ולדרוש 20 ו30K מעל למכירון לרכב שנת 98 ולא משנה עד כמה מיוחד הוא זו יומרנות ואפילו טיפה מעצבן בתוספת למשפט הקבוע: "לרציניים בלבד" ו-" לא תמכר לכל אחד אלא רק למי שישמור עליה" או "זה המחיר ואין על מה לדבר" ואז אחרי חודשיים כל יום יורדים איזה 5000 ש"ח מהמחיר

כל ילד יודע שתהליך מחירה הוא אינטראקציה ומי שקובע קביעות והכרזות סופו לצאת קטן, הרכב שלו יפורסם חודשים שלמים ובסוף הוא יתגמש שלא לדבר על אחושרמוטה יתגמש.

ושלא תבינו אותי לא נכון, חלום הילדות והנעורים שלי היו 106 ראלי או 306 GTI, אז מה? ב50,K אני חושב שאני יתקדם טיפה לשנתון חדש יותר

מה גם שזה הורס את כל הקייס שלנו כצרכנים מול יצחק לוי המונופול, כי מה אנחנו אומרים? שלא יהיה מחירון, כל רכב שימכר בהתאם למצבו ולמידת ההשקעה שלנו בו(דוג': האיביזה שלי שהיתה מושקעת מאוד ועל כן נמכרה מעל למחירון) ואז בה מישהו ודורש מחיר שלא מתקבל על הדעת בכלל

הנק' היא- מידתיות- מחירון לא יתאים לרכב כזה אבל גם לא 20 מעל--עם כל הכבוד לצרפתיות החמות ויש כזה

נ.ב: סליחה עם העלבתי מישהו או את מכוניתו

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
זה נכון...

איך לוי יצחק מעיז לא לתת במחירון שלו שווי של לפחות 70 אלף ש"ח לסופר מיני בת 12-13 שנה.... :) (שעברה סדר גודל של 10 ידיים ו200K ק"מ)

פשוט חוצפה.

אתה יודע מה חוצפה ? לקרוא לגולף המשפחתית שלך GTI , משפחתית עם שבלול ו-150 כ"ס ביום טוב .

סופר מיני?

רכבי GTI אמיתים שרואיים לשאת את שילוש האותיות הקדוש הזה (ולא כמו כמה מכוניות שחבל על ההדפסה של הכיתוב הזה אממ אממ :roll:), מכוניות ההנעה קידמית הטובות ביותר שהיו אי פעם וכניראה לפי המצב עכשיו גם שיהיו בעתיד , מלבד קליאו ספורט אין ממש יריבות ראויות שיכולות לעמוד ברמת ההתנהגות הקרובה לשלמות של הרכבים האלה .

זה לא רק עניין של כוח , זה עניין של כיף טהור , זריזות בסיבובים התנהגות כביש מדהימה וחוויה כל פעם מחדש.

ה-306 GTI6 הוכרזה בהרבה מקומות כהוט הא'ץ של כל הזמנים , ה-106 GTI במבחן ההתנהגות הגדול של טופ גיר , מקום שני שלפניה פרארי :shock:.

אדון יצחק לוי לא מכיר את הרכבים האלה , הוא משוכנע שזה בסך הכל הבדל של נפח בין הרכבים האלה ומוסיף עוד כמה אלפי שקלים לפי גודל המנוע וזהו .

אבל עזוב לנסות להסביר לחלק מהאנשים פה מזה התנהגות זה כמו להסביר לעיוור מזה צבע אדום , אי אפשר להבין עד שנוהגים.

פורסם

אדון יצחק לוי לא מכיר את הרכבים האלה , הוא משוכנע שזה בסך הכל הבדל של נפח בין הרכבים האלה ומוסיף עוד כמה אלפי שקלים לפי גודל המנוע וזהו .

אבל עזוב לנסות להסביר לחלק מהאנשים פה מזה התנהגות זה כמו להסביר לעיוור מזה צבע אדום , אי אפשר להבין עד שנוהגים.

אני מחזק אותך

אני רק אומר שהמחיר שאנשים חושבים לדרוש ובכוונה אני אומר חושבים הוא מופקע ואפילו מעורב באיזשהו אקט של שחצנות או יומרנות

במכוניות ספורטביות או במקרים מסויימים גם רגילות ממש ממש אבל ממש שמורות לוי יצחק לא רלוונטי- זה מוסכם ללא עוררין(לפחות לא עוררין שאיכפת לי מהם)

אבל אם כל הכבוד גם המחירים הנקובים במודעות בלוחות המכירה מאוד לא רלוונטיים(ועלק שומרים אותם בסוד ורציניים בלבד, תעשו לי טובה)

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

בן, כמה שאני מסכים איתך.

כל אחד שמר טיפה על הרכב שלו דורש לי על הרכב כפול מ"המחירון" בחייאת ראבק קצת שכל, כמו שבן אמר אחרי חודשיים שלוש הם מקפלים את הזנב ופתאום זה מ"רציניים בלבד", "אין מה להתקשר סתם" ו"ימכר רק לאחד שישמור עליה כמוני" נהיה ל"גמיש טיפה", "לבוא לראות", "תבואו, תראו ונדבר", "חייב למכור" ופתאום המחיר לא נהיה סודי ומפרסמים אותו וכו' וכו'.

סבבה, הוספת דברים לרכב? אין בעיה. נהנת מזה.

אבל עכשיו אל תצפה שכל מה שהוצאת על הרכב, כל אגורה תחזור אליך. רכב זה השקעה וברוב המקרים אין בזה רווח.

Toyota Yaris TS

פורסם

מסכים עם לידור ורוני.

בוריס, איך רואים שאתה מבסוט שהן נעלמות לאט לאט יאללה.

תגיד אולי חלמת פעם על אחת כזאת ולא הצלחת לממש ?

אחרת אני לא מצליח להבין את השנאה שלך לפז'ו ספורט.

לשמחתי יש כיום אנשים בארץ שעדיין מעריכים רכבים מיוחדים כאלו ותתפלא שהם ישיגו את המחירים הדרושים, או קרוב.

הנה יש לך הזדמנות להשתדרג מ-GSI (עוד קומפקטית GTI שמבזה אבל האותיות שלה) ל-GTI אמיתיות ומושחזות ואז תראה מה זה להנות באמת ואולי תפסיק לשנוא אותם.

אתה יודע מה חוצפה ? לקרוא לגולף המשפחתית שלך GTI , משפחתית עם שבלול ו-150

ענקי !! :lol:

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

בן כשמדובר על רציניים בלבד, זה אומר שרק מי שיש לו כסף ומוכן לשלם סכום על הרכב, הוא הקונה הפוטנציאלי.

יש אנשים שלא רוצים להגיד כמה שילמו על הרכב וזה דבר מקובל ולכן זה נשמר בסוד בין הקונה למוכר.

אם הית שומע שחבר שלך קנה רכב במחיר של פי 2 מהמחירון, לא הית אומר לו שהוא פראייר? אני מניח שכן ולכן כדי לחסוך את שמיעת הפראייר הרבה פעמים פשוט לא מספרים את המחיר.

היום 106 GTI נמכרת במחיר של סביב 40 אלף ש"ח (ויותר לפעמים) כשהמחירון הוא סביב 24 אלף, המחיר מכירה שנקבתי בו הפך לסוג של מחירון ש הרכב הזה, והמחיר הזה הוא לרוב לכאלה שלא בדיוק שומרים על הרכב כי על רכב שמור עם קצת תוספות אתה עלול למצא את עצמך נדרש לשלם עוד כמה אלפים למעלה.

אחת הסיבות שאני לא מוכר זה כי אני יודע שיש לי רכב שמור ביד וגם אם אני אקבל עליו 70 אלף ש"ח לדוגמה, אני יודע שיהיה לי קשה למצא רכב אחר במצב שמור במחיר הזה.

תבדוק בכמה נמכרת היום איביזה טורבו שנת 2001, תראה שגם שם מבקשים 15 מעל המחירון וגם יותר מזה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אתה יודע מה חוצפה ? לקרוא לגולף המשפחתית שלך GTI , משפחתית עם שבלול ו-150 כ"ס ביום טוב .

סופר מיני?

רכבי GTI אמיתים שרואיים לשאת את שילוש האותיות הקדוש הזה (ולא כמו כמה מכוניות שחבל על ההדפסה של הכיתוב הזה אממ אממ :roll:), מכוניות ההנעה קידמית הטובות ביותר שהיו אי פעם וכניראה לפי המצב עכשיו גם שיהיו בעתיד , מלבד קליאו ספורט אין ממש יריבות ראויות שיכולות לעמוד ברמת ההתנהגות הקרובה לשלמות של הרכבים האלה .

זה לא רק עניין של כוח , זה עניין של כיף טהור , זריזות בסיבובים התנהגות כביש מדהימה וחוויה כל פעם מחדש.

ה-306 GTI6 הוכרזה בהרבה מקומות כהוט הא'ץ של כל הזמנים , ה-106 GTI במבחן ההתנהגות הגדול של טופ גיר , מקום שני שלפניה פרארי :shock:.

אף אחד לא דיבר על התנהגות, דובר על רכבים שהם אכן נדירים, ואכן ספורטיביים ,מתנהגים וכל זה, אבל הם רכבים שכבר נמצאים שנים רבות על הכביש, עברו הרבה ידיים והרבה ק"מ וגם הרבה תקלות, קומבינות,תיקונים , ועם כל הכבוד , אי אפשר לבקש על 106 ראלי 45 אלף ש"ח לא משנה מה יש בה. (וגם לא על פולו 16V לצורך העניין)

הGTI שלי לא נושא השרשור הזה, אתה יכול לנסות לעקוץ ולהכאיב כדי "להתנקם" בי על כך שהשוק של הרכבים הללו הוא לא מה שהיה פעם, תגיד תודה שלא מסתלבטים עליך על הפאדיחות שהרכב עשה במבחן של אוטו...

וכן ,מחיר מחירון של גולף GTI שנת 2000 הוא.52.8 אלף ש"ח ,מחיר פיגו 306 GTI שנת 2000 הוא 45 אלף ש"ח.

בדוק כמה הרכבים הללו עלו כחדשים, ואז תחזור אליי ותטען שוב לקיפוח.

המחירים אמיתיים השקעתי בשיחת טלפון למחירון לוי יצחק.

בשנת 97 מחיר פולו 16V הוא 20 אלף ש"ח ומחיר 106 ראלי 19.5 אלף ש"ח.

מה מתאים לך ומה מתאים למישהו אחר זה כבר סובייקטיבי. לאף אחד לא אכפת מטופ גיר.

גם בטופ גיר אותן מכוניות התחרו על אותה רמת מחירים באותה קטגוריה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני מבין שיש רכבים ישנים שהם מיוחדים ושמורים והבעלים השקיע עליהם,

אבל בעל הרכב צריך לדעת שתמיד אבל תמיד לא כל ההשקעה שהוא השקיע הוא יקבל בחזרה,בנאדם שהאוטו שלו שווה כיום 30 אלף,והוא מבקש 75,אז הוא חי באשליות,לתת עוד 10-15 אני יכול להבין וזה גם שווה לרכב שהוא באמת שמור,הבעיה עם שאר האנשים שמבקשים תוספת כסף יותר ממה שהאוטו כבר שווה.

פורסם

סופר מיני?

ואו, אתה עצבני. לא שאני לא מסכים איתך (שגולף GTI דור 4 היא משעממת ושהצרפתיות החמות של שנות ה-90 הן מכוניות מהנות מאוד לנהיגה) אבל אין שום סיבה שתדבר ככה. מה גם שאתה טועה - גם גולף GTI צריכה לקבל התייחסות מיוחדת במחירון, בדיוק כמו 106 GTI או קליאו ספורט. עצם העובדה שמדובר במכוניות שנמכרו במספרים קטנים ושנותנות ערך מוסף (בין אם זה בכוח מנוע, בהתנהגות, באבזור או בכל דבר אחר) - צריך לתת להם יחס שונה.

הבעיה היא שהשמאים של לוי יצחק עובדים, במרבית המקרים, לפי נוסחה. מדובר בנוסחה הקובעת עבור כל יצרן ולעיתים עבור כל דגם ספציפי (דגם = לנטיס, 106, גולף וכדומה) את ירידת הערך. זה כשלעצמו איננו בעייה ואפילו הגיוני, אבל אסור שהנוסחה הזו תהיה זהה עבור כל תת-דגם, גרסה ורמת גימור - כמו שהמצב הוא כיום (ברוב המכוניות). התוצאה של זה היא שאם (ותסלחו לי אם אני מדבר על הקליאו - זה פשוט מה שאני מכיר הכי טוב) הנוסחה עבור רנו קליאו B היא, נניח, 15% לשנה למכונית בת שנתיים, 13% עבור מכונית בת 3-5 ו-12% עבור מכונית בת 6 והלאה (סתם זרקתי מספרים) - כך זה יהיה גם עבור ה-1.4 ל' וגם עבור ה-2.0 ל' ספורט. התוצאה היא שרכב שעלה במקור 82000 שקלים יעלה נניח 34000 אחרי אי-אילו שנים, ורכב שעלה במקור 115000 שקלים יעלה 42000, לפי אותו חשבון - ההפרש באחוזים בירידה הוא זהה עבור שתי המכוניות, אבל התוצאה היא שההפרש המעשי ביניהן הצטמק ל-8000 שקלים בלבד - לכאורה תקין, אבל לא כשמדובר ברכב נדיר ומיוחד. (אגב, לעיתים כשמדובר בידני מול אוטומט ההפרש אפילו קטן - כי הרי ידוע שאוטומט זה יותר טוב...).

אגב - אתם מוזמנים לבדוק את זה. קחו רכב מסוים שיש לו כמה גרסאות כשאחת ספורטיבית ובדקו את ההפרש באחוזים בין מחירו כחדש לפני אי-אילו שנים לבין מחירונו כיום. תגלו, רוב הסיכויים, שגם עבור הגרסה הפשוטה וגם עבור הגרסה המיוחדת מדובר בירידת ערך כמעט זהה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הכל עניין של היצע וביקוש.

כרגע לפי דעתי לפחות עדיף להשקיע קצת יותר מ-40-50 אלף שקל ולהביא GT ב-60 אלף.

לצערי אני לא רואה בנאדם שפוי כיום שיקנה GTI במחיר של 40-50 אלף אלא במחיר של 35-37 אלף גג מכוון שהמחיר של הראלי היום גם ירד ועומד בערך על 25-28 אלף.

*אלא אם כן מדובר באקזמפלר סופר שמור עם יד נמוכה וק"מ נמוך, ומי שקונה זה היה פעם חלום ילדותו.

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...