Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא שמיאטה זה רכב חזק במיוחד (גם ב-NC המנוע קצת אנמי ולפעמים הייתי רוצה "לעבוד" קצת פחות קשה בשביל שהיא תזוז), אבל ה-GTI Mk5 ממש לא מהירה ממנה באופן משמעותי.

לטעמי, במחיר שלה, המיאטה היא לא פחות ממציאה יחידה במינה.

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
א. לא - היא לא מושחזת כמו היפניות. אפילו לא קרוב. אולי מתקרבת קצת אם שמים לה מתלים נורמליים.

ב. ברמות המחירים של הגולף GTI החדשה יש די הרבה מתחרים בארץ - לאון קופרה, סיוויק טייפ R, מגאן ספורט, אודי A3, מיאטה, מיני קופר S, אוקטביה RS.

ג. יש עוד פשרות מצוינות לביצועים - את רובן ציינתי בסעיף ב'.

ד. מיאטה היא יותר רכב ספורט משגולף GTI תהיה לעולם. זה בדיוק ההבדל בין מכונית ספורט למכונית ספורטיבית. מיאטה היא גם ההוכחה שלא דרוש יותר מדי כוח בשביל ליהנות (וחוצמזה, בהשקעה כספית לא גדולה מדי - ועדיין פחות מגולף GTI חדשה, אפשר לשפר לה משמעותית את הכוח). כמובן של-GTI יש יתרון משמעותי על המיאטה - פרקטיות.

ה. גולף GTI היא המשך ישיר לקליאו ספורט כמו שפולקסווגן טרנספורטר הוא המשך ישיר לרנו סניק. היא כבדה, מגושמת, פחות מתקשרת ופחות נהיגה על המגבלות. יש לה שלושה יתרונות עיקריים - נצילות כוח, שימושיות ביום-יום ואיכות ייצור.

רוני

א. אם אתה מדבר על סובארו ומיצובישי שתיהן עולות בסביבות ה100 אלף יותר שזה לעומת שיפור מתלים זה הפרש רציני.

ב. סיווק טייפ R ומיני קופר S הן המתחרות היחידות נכון לעכשיו במציאות הישראלית, בעולם? יש עוד הרבה רכבים טובים ומוצלחים יותר.

ד. מיאטה היא לא רכב ספורט מכיוון שמעולם בקונספט הייצור שלה היא לא תוכננה להיות אחת כזאת, היא תוכננה במקור להיות מכונית קלילה שמתנהגת לא רע... בגלל השוק העני והלא מפותח שלנו הפכו מכונית שלא זזה למכונית ספורט כי היא היחידה שבאה בימינו עם הנעה אחורית וגיר ידני במחיר עממי.

מה זה היא ההוכחה שבלי יותר מידי כוח אפשר להנות? מי מגדיר או מה ההגדרה מה היא הנאה מנהיגה? כאשר אוטו הוא אנדר פוואר מבחינתי גם עם השילדה הטובה ביותר הוא לא יהיה מהנה, זה שאנחנו פה צריכים להסתפק במיאטה כי אין לנו Z350 או S2000 במחיר נורמלי זה כבר בעיה אחרת אל תהלל מכונית מעבר ליכולות שלה.

פה בפורום היה מאז ומתמיד איזה עניין לרומם ולפאר דגמים מסויימים כמו שאמרו לפני עכשיו הגיעה תורה של המיאטה לרכוב על גל האשליות.

פעם היה לנו את תומר הדר שעליל את עלילות הראלי ומאז יש ממשיכי מסורת מעולים שכל פעם מעלילים אגדות על דגמים אחרים.

וכן... הייתי בעלים של 106 ראלי ושל קליאו ספורט.

עומר, הגולף מהירה במקור מהמיאטה ואחרי עדכון תוכנה פשוט היא מהירה בהרבה.

דור

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
א. אם אתה מדבר על סובארו ומיצובישי שתיהן עולות בסביבות ה100 אלף יותר שזה לעומת שיפור מתלים זה הפרש רציני.

ב. סיווק טייפ R ומיני קופר S הן המתחרות היחידות נכון לעכשיו במציאות הישראלית, בעולם? יש עוד הרבה רכבים טובים ומוצלחים יותר.- טוב בסדר, אתה במקרה טיף או ג'רמי?-- עם איביזה משופרת אני עומד מול STI, מי ישמע מה עשית מהן- עילוי.

ד. מיאטה היא לא רכב ספורט מכיוון שמעולם בקונספט הייצור שלה היא לא תוכננה להיות אחת כזאת, היא תוכננה במקור להיות מכונית קלילה שמתנהגת לא רע... בגלל השוק העני והלא מפותח שלנו הפכו מכונית שלא זזה למכונית ספורט כי היא היחידה שבאה בימינו עם הנעה אחורית וגיר ידני במחיר עממי- ידידי , הרכב הזה הוכרז ע"י טובי הנהגים בעולם ובכלל בתכניות המוטוריקה הנחשבות(טופ גיר לדוג') כאחת ממכוניות הספורט הטובות בכל הזמנים- מאיפה בדיוק אתה קובע את הקביעות האלה, נהגת פעם, התנסת פעם, כנראה שהיית מדבר אחרת אם כן.

מה זה היא ההוכחה שבלי יותר מידי כוח אפשר להנות? מי מגדיר או מה ההגדרה מה היא הנאה מנהיגה? כאשר אוטו הוא אנדר פוואר מבחינתי גם עם השילדה הטובה ביותר הוא לא יהיה מהנה, זה שאנחנו פה צריכים להסתפק במיאטה כי אין לנו Z350 או S2000 במחיר נורמלי זה כבר בעיה אחרת אל תהלל מכונית מעבר ליכולות שלה- כנראה שנסתפק בעיקרון באיביזה טורבו או קליאו ספורט כי גם למיאטה אין לנו כסף

פה בפורום היה מאז ומתמיד איזה עניין לרומם ולפאר דגמים מסויימים כמו שאמרו לפני עכשיו הגיעה תורה של המיאטה לרכוב על גל האשליות-אם יהיו בפורום 20 בעלי S2000 ו10 בעלי 350Z אז נוכל לפאר אותן גם כי נדע באמת איך הם נוסעות, מה לעשות שכרגע אין.

פעם היה לנו את תומר הדר שעליל את עלילות הראלי ומאז יש ממשיכי מסורת מעולים שכל פעם מעלילים אגדות על דגמים אחרים.

וכן... הייתי בעלים של 106 ראלי ושל קליאו ספורט.

עומר, הגולף מהירה במקור מהמיאטה ואחרי עדכון תוכנה פשוט היא מהירה בהרבה.

דור

אני לא מאמין שאני אומר את זה, כי בדר"כ אני מושך לכיוון השני

כח זה לא הכל- זהו אמרתי את זה

כן, לי בפרט ובכלל הוא חשוב אך , אל תשווה את הGTI למיאטה, כי הן לא קשורות, המיאטה היא ספורט נטו, והגGTI היא הסבה ספורטיבית לגולף רגילה, לעניינו אין מיאטה רגילה, המיאטה היא ספורט פרופר, להזכירך הגולף היא קודם כל הצ'בק משפחתית, אח"כ יש את ה GTI הספורטיבית

בכל מקרה אתה קובע פה קביעות על משענת קנה רצוץ

אני לא אוהב את זה

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

CAMERO,

אני לא מבין למה אתה חושב שמבחינה ספורטיבית נטו הגולף GTI עומדת בקנה אחד עם היפניות,לא יעזור, למעט היתרון שהגרמנייה יותר איכותית,אין לה כל יתרון בפן הספורטיבי.

מבחינת מחיר,אני לא סגור על המחירים היום,אבל עד כמה שזכור לי ה-GTI היתה מתומחרת בערך באותו LEVEL של ה-STI, אז איך הגעת להפרש של 100K שקלים במחיר ?

מבחינת יומרות ספורטיביות אני אעדיף את היפניות על פני הגרמנייה בכל רגע נתון.

ולגבי המתחרות שיש לה בחו"ל, הן רבות וטובות,לכן בחו"ל ה-R32 יותר משחק תפקיד מאשר ה-GTI.

לגבי המיאטה, אני אזכיר לך שיש לא מעט רכבים שנוסעים על קונפיגורציה די דומה לזו של המיאטה (מנוע לא גדול במיוחד, הנעה אחורית ומרכב קליל ומתנהג) והם לחלוטין מוגדרים כרכבי ספורט. רוצה דוגמא ?

מה היית אומר על לוטוס אליז ?

רכב שתלוי באיזה מנוע תקנה אותו (יש מנועים של רובר, מנועים של טויוטה ועוד כמה),ההספק שלו בחלק מהדגמים ממש לא בשמיים,אבל בדומה למיאטה הוא נהנה ממשקל מאוד נמוך,נתמך בשילדה ספורטיבית ראוייה,ונותן פאן והתנהגות שלא מותיר כל ספק לגבי הסגמנט אליו הוא משתייך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

רוני, חוות הדעת שלך על הGTI דור חמישי רק מוכיחה את האנטי שיש לך לגבי המוצר.

מדובר בהוטהאץ' היחיד כרגע בשוק שניתן לרכוש כחדש בסכום יחסית קרוב ל200K ומספק חבילה שלמה הכוללת כח, פרקטיות, איכות ובראש ובראשונה : הנאה מנהיגה. המתחרה היחידה שלו כרגע ברמות המחירים הללו היא הוא עצמו עם סמל סיאט מקדימה ועוד 40 כ"ס (והתנהגות כביש פחות טובה לדעתי).

לאחר שלקחתי עליו נסיעת מבחן (הגרסה הידנית) , היה לי קשה מאוד לחזור לרכב הנוכחי שלי, כי החוויה שם משופרת ללא ספק.

CamaroRS69 - מסכים עם כל מילה שלך.

ואני יכול להעיד שהוא היה בעל קליאו ספורט.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני אתן קצת מעצמי בניסיון לא להתייחס לכל הויכוחים אליהם נכנסתם (אפילו שאני רוצה) אבל אני מודה- אני מאוד אוהב את המיאטה למרות שהיא ממש ממש עגלה לדעתי ומחירה מאוד גבוה ביחס לתמורה (כמשומשת!). ואת הGTI שאני מאוד אוהב , אני גם מוכר אותם כך שזה ייראה כלא אובייקטיבי..

את ה106 שלי מכרתי גם אני בשנה האחרונה אחרי כמעט 5 שנים של פאן נטו ואהדה אדירה לרכב המהולל!

אז כן , הרכב כן מדהים וכייפי מאוד!

הסיבה שאני החלפתי היא עיניין של גיל (הן של הרכב והן שלי עם הרכב..) , אני חושב שבהחלט מיציתי אותו מכל פינה אפשרית והאמת שנהנתי איתו עד היום האחרון ללא ספק!

בין היתר הרגשתי קצת "ילד" עם ה106 במיוחד כאשר ניסו לשייך אותי למועדון PSI (לא בקטע מעליב- פשוט לא אני..).

פשוט הזמן עושה את שלו והבנתי שאם עכשיו לא אמכור במחיר של 40+ (וכן הראלי שלי נמכרה ב40+..) לא אמכור שוב במחיר כזה מכיון שהיא הולכת ונעשית "205".. (רוני צודק!). היום הקליאו התעלתה על ה106 (אפילו שאני אוהב הרבה יותר את ה106..) ואחרי סיבוב קצר על מכונת הכוח החלטתי שאני מנסה משהו אחר..

וכן חשבתי על מיאטה NB אך המחיר המוגזם קטע לי את קו המחשבה מיידית!

אני רכשתי GT 99 עם 90K ק"מ אשר בהחלט אוהבת דלק אך נותנת תמורה אדירה למחירה!

לדעתי הסיבה שהצרפתיות צצו למכירה הן פאת גילם ושדרוגם למכוניות חזקות יותר ,בטוחות יותר וחדשות יותר (אפילו שאולי מהנות פחות..).

נ.ב: עד היום לא חויתי רכב מתקשר ומקנה ביטחון כמו ה106 שהיתה לי , אך הסיבוב האחרון על אותה 106 אחרי כמה חודשים של הסתגלות לנינג'ה היפנית היה מאכזב מאוד ודיי שבר את כל הזיכרון המתוק שהיה לי ממנה...

לדעתי המיאטה היא השידרוג האמיתי אחרי ה106 אם רק מחירה היה ריאליסטי... (כי לכוח רגילים כבר מה106 ,אך את חווית האחורית ה106 לא יכולה לספק!)..

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

מדובר בהוטהאץ' היחיד כרגע בשוק שניתן לרכוש כחדש בסכום יחסית קרוב ל200K ומספק חבילה שלמה הכוללת כח, פרקטיות, איכות ובראש ובראשונה : הנאה מנהיגה. המתחרה היחידה שלו כרגע ברמות המחירים הללו היא הוא עצמו עם סמל סיאט מקדימה ועוד 40 כ"ס (והתנהגות כביש פחות טובה לדעתי).

אני חולק עליך בנוגע להתרשמות מהליאון מול הגולף (אבל זה לא באמת משנה).

מה שכן - אתה טועה עובדתית בדבר אחד: הגולף לא בלעדית (התעלמותך מהטייפ-R למשל לא ברורה), במיוחד עם הגעתן של המגאן 225 והקליאו ספורט.

פורסם

ואני עדיין לא מבין איך השרשור הזה הפך למלחמת גוג ומגוג כולל נבירה בקיצ'קעס של כל אחד ואחד והעדפותיו המוטוריות.

כל אחד וההעפות שלו.

יש כאלו שמעדיפים לוותר על קצת כוח כדי לקבל רודסטר חדישה ואמינה (מיאטה)

יש כאלו שמעדיפים רכב יחסית זול עם אחזקה קצת יותר יקרה כדי לקבל ביצועים של יפנית והתנהגות אירופאית (קליאו)

יש כאלו שמוכנים לשלם יותר על אחזקה ודלק כדי לקבל אחיזה פנומנלית וביצועים גבוהים (GT)

יש כאלו שמוכנים לוותר קצת על עפיצות ההגה והתקשורת עם הרכב כדי לקבל רכב איכותי ומתורבת יותר ליום יום (גולף GTI)

איש איש באמונתו יחיה, כל אחד והעדפותיו.

"תקלילו" קצת אנשים, "תקלילו".

איפה ירון זהבי עם מקטרת השלום?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ב. סיווק טייפ R ומיני קופר S הן המתחרות היחידות נכון לעכשיו במציאות הישראלית, בעולם? יש עוד הרבה רכבים טובים ומוצלחים יותר.

ד. מיאטה היא לא רכב ספורט מכיוון שמעולם בקונספט הייצור שלה היא לא תוכננה להיות אחת כזאת, היא תוכננה במקור להיות מכונית קלילה שמתנהגת לא רע... בגלל השוק העני והלא מפותח שלנו הפכו מכונית שלא זזה למכונית ספורט כי היא היחידה שבאה בימינו עם הנעה אחורית וגיר ידני במחיר עממי.

מה זה היא ההוכחה שבלי יותר מידי כוח אפשר להנות? מי מגדיר או מה ההגדרה מה היא הנאה מנהיגה? כאשר אוטו הוא אנדר פוואר מבחינתי גם עם השילדה הטובה ביותר הוא לא יהיה מהנה, זה שאנחנו פה צריכים להסתפק במיאטה כי אין לנו Z350 או S2000 במחיר נורמלי זה כבר בעיה אחרת אל תהלל מכונית מעבר ליכולות שלה.

פה בפורום היה מאז ומתמיד איזה עניין לרומם ולפאר דגמים מסויימים כמו שאמרו לפני עכשיו הגיעה תורה של המיאטה לרכוב על גל האשליות.

דור, אני עוד זוכר את הקשקושים שלך מפעם. כנראה שזה לא השתנה.

שתי הנינג'ות אמנם עולות הרבה יותר אבל אם אתה חושב ששיפור מתלים לגולף מקרב אותה משמעותית אליהן אתה טועה בגדול.

המתחרות של הגולף GTI בארץ הן אלו שציינתי ואפילו יש עוד, אם תתעקש. בטח שלא רק הסיוויק והמיני.

מיאטה היא כן מכונית ספורט - חלשה, אמנם, אבל מכונית ספורט. בניגוד למה שנכתב כאן היא באמת לא מכונית קלה - יותר מ-1100 קילו בדור הנוכחי. ועדיין - היא מספקת חוויה אחרת לגמרי מכל הוט האצ'. כמויות ההנאה שניתן להפיק ממנה עצומות, ואתה צריך להיות חסר ידע באופן קיצוני, או פשוט אחד שמעולם לא נהג עליה, בשביל לא להבין זאת. מצד שני, אם אתה אוהב קאמארו, רוב הסיכויים שממילא מה שמעניין אותך זה רק קו ישר, אז תחסוך מאיתנו כי זה לא הסיפור כאן. אתה יכול לברבר עד מחר בקשר לאנדר-פאואר, אבל סע בכביש נהיגה בגולף ואח"כ במיאטה, ונראה אותך מדבר.

לאחר שלקחתי עליו נסיעת מבחן (הגרסה הידנית) , היה לי קשה מאוד לחזור לרכב הנוכחי שלי, כי החוויה שם משופרת ללא ספק.

CamaroRS69 - מסכים עם כל מילה שלך.

ואני יכול להעיד שהוא היה בעל קליאו ספורט.

א. לא יודע אם אתה יודע, אבל אני כתבתי מבחן דרכים מקיף ל-GTI במגזין אוטו. קרא אותו ואח"כ תגיד אם אני אנטי. רוצה תקציר? נהנתי ממנה מאוד. ועדיין אני מודע למגבלות שלה, כדאי שגם אתה תהיה.

גולף GTI אמנם מספקת חבילה של כח, פרקטיות ואיכות, אבל עם כל הכבוד לשאיפות של פולקסווגן, ההנאה מהנהיגה הספורטיבית עדיין לא מספיק גבוה בסדר העדיפויות שלהם. סיוויק טייפ אר חדשה תהיה עדיפה במובן הזה וכך גם מיני קופר S ועוד כמה מתחרות (אפילו אוקטביה RS לא נשרכת מאחור, תתפלא).

אדון דור-קאמארו אכן היה בעל קליאו ספורט, מעבר לכך - במקומך לא הייתי ממהר להסכים עימו בנושאים הקשורים לידע (או למוסריות, כיבוד הזולת ודברים דומים שכאן לא המקום לאומרם - ואני אעצור כאן לפני ששאר המנהלים יעצרו אותי).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ויש כאלה שמעדיפים לשפר את האוטו מהתחת.

יש לי חלום!

לראות את כספר עם טורבו על הקליאו. :)

אישית אייל, אני מעדיף לקנות בימר 328 E36 ולא גולף GTI החדשה. קיט טורבו מוכן ב 30K כולל עבודה ויש לך רכב שטוחן את ה GTI, גם בעל הנעה אחורית וגם יותר מהנה לנהיגה. 30K זו ירידת הערך של ה GTI מהרגע שקנית אותה. נגיד שהבימר עלתה 70K כולל ישור קו וליקוק. זה משאיר לך יותר מ 100K להשקיע בנדל"ן/ הימורים / הנאות מיניות ושאר ירקות.

בקיצור - כל אחד והדעה שלו.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
דור, אני עוד זוכר את הקשקושים שלך מפעם. כנראה שזה לא השתנה.

אדון דור-קאמארו אכן היה בעל קליאו ספורט, מעבר לכך - במקומך לא הייתי ממהר להסכים עימו בנושאים הקשורים לידע (או למוסריות, כיבוד הזולת ודברים דומים שכאן לא המקום לאומרם - ואני אעצור כאן לפני ששאר המנהלים יעצרו אותי).

רוני

תשמע מדעה עניינית ירדת לפסים אישיים, כמו שאתה מכיר אותי הרבה זמן גם אני מכיר אותך ובכל זאת אני יהיה יותר בוגר ואני לא יכנס למלחמה איתך.

אני עומד מאחורי מה שכתבתי ואין לי מושג מה זה קשור למוסריות... אז תפסיק לבלבל את המוח ותחזור לנושא.

אני לצערי יחטא ואני ימשיך עוד טיפה, תאמין או לא יש אנשים שלא בדעה שלך ובכל זאת יש להם ידע.

זה שאתה לא מסכים איתי לא אומר שאני טועה, זה שאתה מנסה להוביל לאיזה קונצנזוס של תומכים שתראה כאילו דעתך היא הנכונה וכל השאר טועים זה בעיה שלך.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

קצת חומר קריאה למי שבאמת לא מחובר לכדור הארץ... :wink:

על המיאטה:

The Mazda MX-5, also known as Miata (pronounced /miːˈɑːɾə/) in North America and Roadster (pronounced [ɺ̠oːdosɯtaː]) in Japan, is a two-seater sports car built by Mazda in Hiroshima, Japan — introduced in 1989 and now in its third generation.

על מכוניות ספורט בכלל:

A sports car is a term used to describe a class of automobile. The exact definition varies, [1] but generally it is used to refer to a low to ground, light weight vehicle... Most vehicles referred to as sports cars are rear-wheel drive, have two seats, two doors, and are designed for more precise handling, acceleration, and aesthetics. A sports car's dominant considerations can be superior road handling, braking, maneuverability, low weight, and high power, rather than passenger space, comfort, and fuel economy.

והרחבה בהמשך שמתארת בדיוק איפה נכנסת המיאטה לתמונה:

A sports car does not require a large, powerful engine, though many do have them. Some classic British sports cars lacked powerful engines, but were known for exceptional handling due to light weight, a well-engineered, balanced chassis, and modern suspension. On tight, twisting roads, such an automobile performs more effectively than a heavier, more powerful luxury car with less maneuverability

זה שיש או היה למישהו רכב מסויים, לא זה מה שהופך אותו למבין גדול (לטובה ולרעה).

ולהיפך - חוסר בעלות על רכב לא הופך את האדם לבור בתחום.

רק פה יש כמה שמוכיחים את ה"ידע" שלהם יופי, אפילו לא צריך לקטול אותם כמו בד"כ.

תגובה שלי שמסבירה בלשון שכל אחד (שרוצה) יוכל להבין את הנושא

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
זה נכון...

איך לוי יצחק מעיז לא לתת במחירון שלו שווי של לפחות 70 אלף ש"ח לסופר מיני בת 12-13 שנה.... :) (שעברה סדר גודל של 10 ידיים ו200K ק"מ)

פשוט חוצפה.

לא משנה מה מעיז או לא לוי יצחק,כדאי שתפנים השוק הוא הקובע,ואת השוק קובעים הצרכנים

יהיה ביקוש לפיזו תיהיה עליית מה,לא יהיה ביקוש המחירים ירדו גם אחרי השקעה גדולה

כלל ברזל שמלווה את העולם דורות

פורסם

אני מכיר גם 106GTI גמורה מתה עם 270 ק"מ שנמכרה ב50 אלף,היא הייתה אפילו של אחד מהכותבים בשרשור הזה.

.

:lol:

אורן, כולם יודעים שאתה סתום ודביל אבל חבל שאני אקח לך את המשכורת השנתית!

פעם הבאה לפני שאתה זורק דברים לאוויר תבדוק את מה שאתה אומר ותדייק בנתונים.

יום טוב חברך האוהב :roll:

נדב

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...