Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קלרקסון ילד ראלי :lol:.

שמע ידידי המלומד, אתה עושה פה קצת סלט.

נדמה לי שאף אחד לא יחלוק על כך שה- GTI MK4 היא פחות מוצלחת מ- MK1, MK2, ו- MK5. אבל השרשור דיבר על האם ה- MK5 ראויה, ואז אתה מפנה אותנו לסרטון בו מדגימים שה- MK4 פחות מוצלחת, נושא שאף אחד לא התווכח עליו, אבל כנראה היה לך חשוב.

אז אני מציע שתבקר כאן וכאן, אם כבר אתה מפנה אותנו לסרטונים, כדי להזכיר לך את ההבדל התהומי בין הדורות...

ולקינוח - סרטון חובה שבו קלרקסון, הוא ולא אחר, מעדיף את ה- GTI MK5 על פני: CTR, VTS, MEGANNE, אפילו שה- CTR מהירה מעט יותר.

והנה פירוט הקישורים:

http://www.youtube.com/watch?v=wwJa1fftrr0 -הגולף מהירה יותר מ- WRX. רגע, ה- WRX היא מכונית ספורט, לא? נו, שויין, לא נתווכח על ההגדרה היא ממילא לא משנה.

http://www.youtube.com/watch?v=2lY9ZGSck0I&feature=related - כנראה שההיגוי לא כזה רע, וכנראה שיש (מומחים) שמעדיפים אותה ע"פ ה- CTR.

http://www.youtube.com/watch?v=nZTHuuBO9JI - קלרקסון - ילד רעלי או לא, גם הוא יודע לזהות משהו טוב כשזה מונח בפניו...

ומילה לאייל: מעידן מזמן התייאשתי; הוא גם חושב שמכללות (כנראה עלומות שם) זה סבבה ולא פחות טוב מאוניברסיטה, והדעות שלו על מכוניות לא תמיד ברורות. הרי מבחן השנים מראה שלגולפים ישנות יש ביקוש, שלא לומר גם קלאס מסויים, בעוד שלפיג'ו קצת פחות (ואי אפשר להאשים אותי בשנאת פיג'ו, משום שהיו לי שתיים מצויינות - 205 ו- 309).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ובוא אני אחדש לך משהו: גם ה306 היא רכב משפחתי מהיר.... :) נראה אותך מכחיש את זה...

אייל, אני רוצה לחדש לך משהו: גם הגירסאות הרגילות של ה-306 הרבה יותר מערבות ומתקשרות מהגולף GTI שלך.

לכל 306 יש יותר תחושת היגוי, נכונות להכנס לסחיפה של הגלגלים, יכולת לשלוט במעבר של אחרי שולי האחיזה ועוד שלל דברים שהופכים אותה למכונת נהיגה אמיתית לעומת ה- GTI בתחפושת שיש לך.

אבל, היית לך כבר 306 וגם גולף, אז אם באמת לא הרגשת את אותם הבדלים, כנראה שהGTI באמת מתאימה לנהגים עם דרישות כמו שלך.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

אני לא מבין למה אתם נטפלים לאייל. כיף לו עם הרכב שלו וזה מה שחשוב. אם הוא ירצה, יוכל לקחת סיבוב על 306 חמה להתרשם.

ה MK5 מכוונת לקהל יעד אחר מאשר ה 306 GTI6. לפחות לגרמנית יש כוח. הפיז'ו החדשות על הפנים גם מבחינת כוח וגם מבחינת הנאה מנהיגה. אם פיז'ו היו חכמים, הם היו מוצאים מחדש את ה 306 עם מנוע T16.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

נ.ב. שים לב איך הוא יושב בתוך ה306 בצפיפות כמו בתוך רכב קארטינג עם הרגליים מקופלות... בGTI הוא יושב כמו מלך :D

נו, והוא עדיין העדיף את הפיז'ו!

תאמין לי שזה לא דבר פשוט עבור בחור ארוך (מי כמוני יודע)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

קלאקסון ריכז בזמנו (לפני איזה 13 שנה) מבחן במגזין טופגיר שבא לבחור את המכוניות עם התנהגות הכביש הטובה ביותר. במקום הראשון היו שתי מכוניות עם ציון 10 עגול: פרארי ו-106GTI. רק לסבר את העין, מאחוריהן השתרכו פורשה (דאז), BMW M3 ושאר ירקות יוקרה.

זה מה שהקלארקסון חושב.

ה-306/106 הספורטיביות הן מכוניות פנומנליות מבחינת התנהגות הכביש והיגוי. בראייה לאחור ניתן רק להתפלא איך עשו מכוניות כל כך טובות מהבחינות הנ"ל ולהצטער שכבר לא עושים מכוניות כאלו יותר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש שיגידו שקלארקסון הוא טיפוס מעניין אבל המסקנות שלו על מכוניות לא תמיד רלוונטיות ( אם כי הן תמיד מצחיקות).

אף על פי כן, באותו מבחן השתתף גם ריצ'ארד ברנס המנוח והסכים עם קלארקסון בנושא ה 106.

פורסם

אה כן, שכחתי להזכיר שמקום אחרון באותו מבחן היתה גולף VR6.

וניתן למגיני הגולף להנות מרמת הגימור והשקט בתא הנוסעים ולפרוש מהדיון בקול דממה דקה...

פורסם

ולסיכום ,

הפיזו' עדיין ימכרו מעל המחירון כל עוד יהיה ביקוש (ויש לפי מה שכ ו ל ל ם רואים ושומעים :biglaugh:) כך שהם עדיין ימכרו ב20 מעל (גם זה היה ) למרות שהם צעצועים שמתפרקים :-(.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

התנהגות הכביש המעולה של מכוניות פיג'ו לא התחילה ב 106 וב 306,אלא הרבה שנים אחורה.

גם ל 404 ול 504 היתה התנהגות כביש מצויינת ששולבה בנוחות נסיעה גבוהה,וזה היה הישג לא מבוטל עבור מכוניות בעלות הנעה אחורית וסרן "חי".

מאז ימי ה 404,פיג'ו מייצרים בעצמם את בולמי הזעזועים ולא קונים אותם מספקי חוץ,כמקובל,וזה איפשר להם להשיג כיול והתאמה אופטימלית.

הפיג'ו הראשונה שידעה להפוך את השילוב של התנהגות כביש מצויינת ונוחות נסיעה מעולה,למכונית מהנה לנהיגה,היתה ה 205,וה 106 סה"כ היתה שידרוג שלה.

רק חבל שהדור החדש של מכוניות פיג'ו נטש את הערכים המסורתיים לטובת הפוליטליקלי קורקט,דהיינו בטיחות.

ה 307 לא מיתקרבת אפילו לקרסוליה של ה 306,הן מבחינת התנהגות והן מבחינת נוחות נסיעה.חבל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אם אני זוכר נכון הסיבה היא שהם הפסיקו לייצר את הבולמים בעצמם.

פורסם
אייל, אני רוצה לחדש לך משהו: גם הגירסאות הרגילות של ה-306 הרבה יותר מערבות ומתקשרות מהגולף GTI שלך.

לכל 306 יש יותר תחושת היגוי, נכונות להכנס לסחיפה של הגלגלים, יכולת לשלוט במעבר של אחרי שולי האחיזה ועוד שלל דברים שהופכים אותה למכונת נהיגה אמיתית לעומת ה- GTI בתחפושת שיש לך.

אבל, היית לך כבר 306 וגם גולף, אז אם באמת לא הרגשת את אותם הבדלים, כנראה שהGTI באמת מתאימה לנהגים עם דרישות כמו שלך.

אני רוצה לחדש לך משהו : אתה קשקשן.

ה306 הרגילות אכן "נחמדות" לנהיגה אבל הן לא כמו הגרסאות החמות.

אנשים בפורום פה ירדו מהפסים וכל 106KID עושים ממנה מפלצת ראלי.

בקשר ל GTI שלי - זה אפילו לא שווה התייחסות כי אין לך מושג על מה אתה מדבר. להערכתי רוב תגובותיך מבוססות על קלישאות נפוצות בפורום.

דוגמא למספר קלישאות שיקריות שנשתלו כאן במוחות האנשים ואשר נאמרות אוטומטית בתגובות לפוסטים ע"י כל חבר פורום עם פז"מ של יומיים:

א) נסיעה בגולף דור 4 היא סיוט מתמשך וסבל שלא יתואר , כמו כן אין הבדלים בין הגרסאות - רק המנוע.

ב) כל הצרפתיות מתקשרות , מהנות לנהיגה, נוחות , גם אם מדובר בבית שימוש על גלגלים שבור מכל הכיוונים כמו ה106 שהיתה ליוסי פרנקוס.

ג) צ'מפיון יקרנים , לובינסקי זולים. (כמעט כל חלק בלובינסקי עלה לי יותר יקר מאשר בצ'מפיון במכוניות שהיו לי)

ד) יפנית = מקרר ויש להוקיע אותן מהחברה.

ה) לוי יצחק מתנכל לספורטיביות צרפתיות (קשקוש, הספורטיביות הגרמניות חוטפות מהלומות לא פחותות). עקב התנכלות זו, אתה רשאי לחשוב שלדרוש 200 אחוז מעל המחירון על רכב חבוט בן 15 שנה שמטופל שוטף בשמן קנולה - זה הוגן.

ו) טויוטה קורולה היא מכונית גרועה, משעממת ואסור לומר עליה מלה טובה אפילו כשמגיע.

ז) האחזקה של רנו קליאו ספורט זולה ( טיימינג שעולה כמו פלזמה 42 אינץ' של חברה מובילה זה לא זול ! )

ח) מיאטה היא רכב ספורט נחשק ואימתני. ולא מיועד בחו"ל לצפונבוניות מפונקות בפרברים / ספריות צמרת.

ט) העובדה שהעברת על שימך בסניף הדואר צרפתייה חמה, מעניק לך על המקום ידע בנוגע ליכולות הניהוג של כל רכב אחר, הגם שמעולם לא נהגת עליו, ואת הזכות לזלזל בכל אחד שחושב אחרת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

איך אתה אוהב לסובב את הדברים כמו שאתה רוצה אייל.

הנה ה"קלישאות" (שאפשר להביא סימוכין לאותן קלישאות מכל גורם מקצועי באינטרנט):

1.הגולף MK-4 אחלה רכב,מוצק,איכותי,שקט,נחשב לאכזבה יחסית בתור רכב ספורטיבי,ואני אפילו לא מדבר על ה-V5.

2.גם אם מדובר בבתי שימוש על גלגלים,הצרפתיות החמות נותנות הרבה פאן בנהיגה ספורטיבית,וגם הצרפתיות הרגילות נותנות יותר פאן מאשר הדגמים הרגילים של החברות האחרות.

3.לא יודע להגיד לך לגבי זה.

4.אין מה להוקיע את היפניות,הלוואי שלארופאיות היה שוק כמו שלהן.

5.לוי יצחק לא מתנכל לאף אחד,אבל שיטת החישוב שלו לא עושה חסד עם כל מיני רכבים בעלי ביקוש ותמורה גבוהים.

6.לא יודע איפה טויוטה קורולה נכנסה לפה,אבל חוץ מהתיבת הילוכים הזוועתית היא דווקא די בסדר,ויש לה יבואן אחד הטובים בארץ.

7.לזה יתייחסו בעלי הקליאויים.

8.מיאטה לא רכב אימתני,אבל בהחלט רכב ספורט אמיתי,וההוכחה המושלמת לכך שלא צריך 7821 כ"ס כדי להנות.

9.נכון ! :wink:

שוב, למעט סעיפים 3,7,9 הכל מגובה במאמרים מקצועיים והשוואות באינטרנט,אם אתה בוחר לראות את הדברים באור אחר, שיהיה בהצלחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני רוצה לחדש לך משהו : אתה קשקשן.

ה306 הרגילות אכן "נחמדות" לנהיגה אבל הן לא כמו הגרסאות החמות.

אנשים בפורום פה ירדו מהפסים וכל 106KID עושים ממנה מפלצת ראלי.

בקשר ל GTI שלי - זה אפילו לא שווה התייחסות כי אין לך מושג על מה אתה מדבר. להערכתי רוב תגובותיך מבוססות על קלישאות נפוצות בפורום.

דוגמא למספר קלישאות שיקריות שנשתלו כאן במוחות האנשים ואשר נאמרות אוטומטית בתגובות לפוסטים ע"י כל חבר פורום עם פז"מ של יומיים:

א) נסיעה בגולף דור 4 היא סיוט מתמשך וסבל שלא יתואר , כמו כן אין הבדלים בין הגרסאות - רק המנוע. אף אחד לא אמר שאין הבדל, אבל גם מה ששינו עדיין לא הופך אותה לראויה לשאת את השילוש הקדוש GTI

ב) כל הצרפתיות מתקשרות , מהנות לנהיגה, נוחות , גם אם מדובר בבית שימוש על גלגלים שבור מכל הכיוונים כמו ה106 שהיתה ליוסי פרנקוס. אתה פשוט חסר מושג, ה-106 שהיתה לנו ונמכרה לפני חצי שנה בערך היתה אחת המכוניות המוצלחות עליהן נהגתי. כנראה שהיא מתאימה לאנשים שיודעים להתעלם מהתפאורה מסביב ויודעים להעריך את האוטו ת'כלס. היית מת להצליח לזרוק את ה-GTI שלך לתוך פניה כמו שאפשר היה לזרוק את ה-106 XR עם מנוע 1.4 שהיתה לנו.

ג) צ'מפיון יקרנים , לובינסקי זולים. (כמעט כל חלק בלובינסקי עלה לי יותר יקר מאשר בצ'מפיון במכוניות שהיו לי) אולי גבו ממך בלובינסקי מס אשכנזים כי הרגזת אותם כמו שאתה מרגיז פה בפורום.

ד) יפנית = מקרר ויש להוקיע אותן מהחברה. מסכים איתך, יש היום יפניות ששוות התייחסות רצינית (גם משפחתיות) כמו שיש אירופאיות שלא שוות התייחסות.

ה) לוי יצחק מתנכל לספורטיביות צרפתיות (קשקוש, הספורטיביות הגרמניות חוטפות מהלומות לא פחותות). עקב התנכלות זו, אתה רשאי לחשוב שלדרוש 200 אחוז מעל המחירון על רכב חבוט בן 15 שנה שמטופל שוטף בשמן קנולה - זה הוגן. אתה צודק, הוא מתנכל לספורטיביות אירופאיות ולא רק לצרפתיות.

ו) טויוטה קורולה היא מכונית גרועה, משעממת ואסור לומר עליה מלה טובה אפילו כשמגיע. אפשר להגיד מילים טובות, היא מאוד אמינה! (בעצם גם זה כבר קצת פחות בגלל תיבת ההילוכים הרובוטית שלה)

ז) האחזקה של רנו קליאו ספורט זולה ( טיימינג שעולה כמו פלזמה 42 אינץ' של חברה מובילה זה לא זול ! ) אם אתה מוצא לי פלזמה 42" של חברה מובילה ב-3200 ש"ח (או 4000 וקצת עם משאבת מים) אני קונה עכשיו. אבל דע לך שגם אתה כמו אחרים ניזון משמועות לא מבוססות בפורום.

ח) מיאטה היא רכב ספורט נחשק ואימתני. ולא מיועד בחו"ל לצפונבוניות מפונקות בפרברים / ספריות צמרת. אני לא מסכים איתך, אבל אני אתן לבעלי המיאטות לסנגר על הרכב הנהדר שלהם.

ט) העובדה שהעברת על שימך בסניף הדואר צרפתייה חמה, מעניק לך על המקום ידע בנוגע ליכולות הניהוג של כל רכב אחר, הגם שמעולם לא נהגת עליו, ואת הזכות לזלזל בכל אחד שחושב אחרת. צודק, זה בערך כמו ש-VW צריכים לדעת שהעובדה שהם הקשיחו קצת את הגולף MK4 והעובדה שהם הדביקו לה תוית GTI, אדיין לא הופכים אותה לרכב ספורטיבי.

התייחסותי באדום.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...