Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מבין באמת על מה כל הרעש והצילצולים......

מי שיקרא את ההודעה הראשונה שפתחה את השרשור ההזוי הזה יחשוב שיש כרגע 15 מכוניות פז'ו ספורטיביות למכירה, סה"כ יש שם איזה 4 מכוניות למכירה,שזה לא יותר מצירוף מקרים כמו שמישהו כבר ציין, ומישהו החליט "לחגוג" על זה ולפתוח שרשור לטובת העניין.

מפה כבר התחילו ההכפשות וזעקות השבר על כך שהמחירים המבוקשים לא הוגנים, ושהגרמניות זוכות להפלייה בגלל שהן נמכרות רק באיזה 4K שקל יותר מהצרפתיות ועוד כל מיני טיעונים מופרכים.

בקיצור,מי שרוצה ישלם,מי שירצה ימכור,תפסיקו להתבכיין.

ו-GSI, תעבור לרכב שמתנהג במקום לשמוח שהסופר מיני האלה נעלמות לאט לאט מהכביש,זה דור מכוניות שלא יחזור.

:beerchug::ok:בדיוק כך כוחות השוק הם אלו שקובעים !

לא המחירון של יצחקאלה ולא של מוישלה,תפרסם מזדה תראה המוני מתעניינים,זה היום! מה יהיה מחר?אלללה כבייר 8)

תעקבו אחרי המחירונים ותבינו בדיוק מה מתרחש,רכב טוב יש ביקוש,רכב בעייתי הביקוש אליו יורד.

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רק בדף הראשון של פורום מכירה אפשר לראות שלל ראלי וGTIים בנוסף לעוד כמה פגו אחרות.

כמובן שבלוחות רכב ראיתי עוד יחידות רבות מעל הממוצע

זה לא שכולם עוברים לגיפים בקיץ

אף פעם לא ראיתי כזו כמות של מכירה של פריטים שנחשבים אצל אנשי PSI לחלומות.

יש הסבר לתופעה או שזה במקרה ?

למה להרחיק לכת

תסתכל על רכבי היוקרה של פיזו

צניחה חופשית במחיר ואין דורש

עידן הפיזו נגמר ב505 ומאז...יוק

רק בעיות ותלונות

פורסם

אני לא מתלונן עם 106, מאז שקניתי את האוטו אני יכול לספור על יד אחת את התקלות שצצו באוטו, עם דגש על תקלות ולא על בלאי טבעי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שמע זה פורום רכב ופה מדברים על זה.

אז אם בא לי לדבר על השפיץ של הקצה של הבורג של האגזוז זו זכותי בין אם יש לי משהוא אישי/טכני נגדו/בעדו

וזכותם של האחרים להביע את דעתם בנושא

ואף אחד לא צריך לתת דין ודיין לאיזו פרופרציה זה יגיע כל עוד ועמוס השרת ניצב איתן

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני מכיר גם 106GTI גמורה מתה עם 270 ק"מ שנמכרה ב50 אלף,היא הייתה אפילו של אחד מהכותבים בשרשור הזה.

.

כנראה שהפראיירים לא מתים, אלא מתרבים.

שכחת את השלב הבא - מיאטה.

אך למרות הזלזול שמשתמע מהודעתך ("ילדי"), המעבר הזה - וזה נכון גם לגבי נושא השרשור - מאוד הגיוני. זה לא שאנשים נגררים אחרי תופעה מסוימת (ולכן זכאים להקרא "ילדי ה-whatever"), הם פשוט רוכשים את הרכב המשתלם ביותר במסגרת דרישותיהם.

לא זלזול. זה הכינוי הרווח בפורום, עוד מאז שכולם פה היו באמת ילדים.

עכשיו בחורי הקליאו , צריכים להתברגן, לצבור קצת כסף , ואז יעברו למיאטה. (רוני הקדים אותי בתגובה)

ואחרי המיאטה אני חושב שכבר ניפגש כולנו יחד (עוד איזה 5 שנים) בGOLF GTI MK5.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שמע זה פורום רכב ופה מדברים על זה.

אז אם בא לי לדבר על השפיץ של הקצה של הבורג של האגזוז זו זכותי בין אם יש לי משהוא אישי/טכני נגדו/בעדו

וזכותם של האחרים להביע את דעתם בנושא

ואף אחד לא צריך לתת דין ודיין לאיזו פרופרציה זה יגיע כל עוד ועמוס השרת ניצב איתן

אתה אולי לא צריך לתת דין וחשבון, על אחת כמה וכמה לא לי, אבל עצם הגישה הזאת, לפיה תופעה רגילה ומוסברת ביותר נבחנת בפריזמה של שנאה/טינה ומוצאת מהקשרה היא שלילית מיסודה. עובדה, כל מה שהתפתח בעקבות הדיון שזכותך הייתה לפתוח הוא מסכת השמצות הדדיות והשוואות בולבולים וספק אם זה הולם את הפורום.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
פילוסופיה בשקל :x

תסביר את עצמך, הכי קל לזרוק הערות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
עכשיו בחורי הקליאו , צריכים להתברגן, לצבור קצת כסף , ואז יעברו למיאטה. (רוני הקדים אותי בתגובה)

גולף MK5? אולי רק אם תהיה לנו משפחה. מבחינתי GTI MK5 היא לא שיפור לקליאו בשום צורה, מלבד מרווח פנימי ואיכות. אם כבר - מהמיאטה צריך לעבור לאיזו יפנית מוגדשת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני לא יודע אם באותה תקופה אני אוכל להחזיק רכב כזה, אתה יודע התשלומים החודשים לבית גיל-פז מאוד יקרים. אני לא יודע אם אני אעמוד גם בתשלומים כאלו וגם בטיפולים בצ'מפיון.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

רוני גנב לי את התגובה, למה שמישהו יראה בגולף GTI את ההמשך הישיר אחרי מיאטה ?

אומנם ה-GTI הנוכחית בהחלט שיפור לעומת הקודמת שהיתה משפחתית עם אקסטרה סוסים,אבל עדיין היא לא מושחזת כמו היפניות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הבעיה היא בעיקר שאנשים מחפשים רכב בתקציב מסויים וכאשר עומד מולם רכב שהם מחפשים אבל המוכר דורש יותר כי הרכב משופר אז הם לא מוכנים לשם על זה - אולי כי זה לא בתקציב שלהם.

זה אופייני גם לאימפרזה GT ולעוד.

אם למשל השקעתי ברכב שלי, לא יודע, למשל משהו כמו 50K על שיפורים, ברור שלא אדרוש 50 מעל המחירון, אבל כן, אני אצפה לקבל חצי מזה. אני לא מצפה להרוויח על הרכב שלי (בניגוד לאנשים אחרים שמוכרים רכבים, ואני לא מדבר על צרפתיות) ואולי אם אהיה לחוץ למכור אז המחיר ירד. לא שאני מוכר עכשיו, או משהו. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
רוני גנב לי את התגובה, למה שמישהו יראה בגולף GTI את ההמשך הישיר אחרי מיאטה ?

אומנם ה-GTI הנוכחית בהחלט שיפור לעומת הקודמת שהיתה משפחתית עם אקסטרה סוסים,אבל עדיין היא לא מושחזת כמו היפניות.

מה? לא מושחזת כמו היפניות? ברמות המחירים שלה אין לה ממש מתחרים בארץ ישראל...

הGTI דור 5 היא הפשרה הכי טובה בין חיי יום יום לביצועים בלי לשחוט את הכיס, לדעתי מיאטה זה לא אוטו ספורטיבי מעולם לא היה וזה שהוא עגלה עם הנעה אחורית לא עושה אותו לאוטו ספורט.

הGTI היא המשך ישיר לקליאו עם שיפור ניכר בכמה תחומים בלי התפשרות על התנהגות וביצועים אם בכלל.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
ברמות המחירים שלה אין לה ממש מתחרים בארץ ישראל... הלאון קופרה חזקה וזולה ממנה, לדעתי גם יפה ממנה- אם כי מוקצנת מדי לחלק מהאנשים- יותר מקום יש זה בטוח.

לדעתי מיאטה זה לא אוטו ספורטיבי מעולם לא היה וזה שהוא עגלה עם הנעה אחורית לא עושה אותו לאוטו ספורט. לדעתי אתה טועה, אבל מי אני שאגיד לך- יש גדולים ממני שחושבים שהמיאטה ראויה להיות רכב ספורט ולא ספורטיבי.

אולי למיאטה חסר קצת כח במושגים של ימינו אבל היא לוקחת הרבה "רכבי -ספורט" במסלול ובטח ובטח במבחן הכיף.

לא יכולתי להתעלם מהסימלון שלך, לדעתך הקמרו רכב ספורט?

עצה שלי- תתחפר...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
מה? לא מושחזת כמו היפניות? ברמות המחירים שלה אין לה ממש מתחרים בארץ ישראל...

הGTI דור 5 היא הפשרה הכי טובה בין חיי יום יום לביצועים בלי לשחוט את הכיס, לדעתי מיאטה זה לא אוטו ספורטיבי מעולם לא היה וזה שהוא עגלה עם הנעה אחורית לא עושה אותו לאוטו ספורט.

הGTI היא המשך ישיר לקליאו עם שיפור ניכר בכמה תחומים בלי התפשרות על התנהגות וביצועים אם בכלל.

א. לא - היא לא מושחזת כמו היפניות. אפילו לא קרוב. אולי מתקרבת קצת אם שמים לה מתלים נורמליים.

ב. ברמות המחירים של הגולף GTI החדשה יש די הרבה מתחרים בארץ - לאון קופרה, סיוויק טייפ R, מגאן ספורט, אודי A3, מיאטה, מיני קופר S, אוקטביה RS.

ג. יש עוד פשרות מצוינות לביצועים - את רובן ציינתי בסעיף ב'.

ד. מיאטה היא יותר רכב ספורט משגולף GTI תהיה לעולם. זה בדיוק ההבדל בין מכונית ספורט למכונית ספורטיבית. מיאטה היא גם ההוכחה שלא דרוש יותר מדי כוח בשביל ליהנות (וחוצמזה, בהשקעה כספית לא גדולה מדי - ועדיין פחות מגולף GTI חדשה, אפשר לשפר לה משמעותית את הכוח). כמובן של-GTI יש יתרון משמעותי על המיאטה - פרקטיות.

ה. גולף GTI היא המשך ישיר לקליאו ספורט כמו שפולקסווגן טרנספורטר הוא המשך ישיר לרנו סניק. היא כבדה, מגושמת, פחות מתקשרת ופחות נהיגה על המגבלות. יש לה שלושה יתרונות עיקריים - נצילות כוח, שימושיות ביום-יום ואיכות ייצור.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...