Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני רוצה לחדש לך משהו : אתה קשקשן.

ה306 הרגילות אכן "נחמדות" לנהיגה אבל הן לא כמו הגרסאות החמות.

אתה קשקשן.

כל 306 רגילה מתנהגת הרבה יותר טוב מהגולף הכי בכירה של תקופתה (ועוד הרבה מכוניות עם יומרה). ה-רבה יותר טוב. עכשיו אתה יכול להביא ציטוטים על כל מיני דברים לא קשורים אבל אם אתה לא יודע להבדיל אז באמת תסתפק במכונת תת היגוי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה קשקשן.

כל 306 רגילה מתנהגת הרבה יותר טוב מהגולף הכי בכירה של תקופתה (ועוד הרבה מכוניות עם יומרה). ה-רבה יותר טוב. עכשיו אתה יכול להביא ציטוטים על כל מיני דברים לא קשורים אבל אם אתה לא יודע להבדיל אז באמת תסתפק במכונת תת היגוי.

אתה בדיוק מדגים את הבעיה העיקרית של כל כותבי השרשור הזה.

אני דיברתי על 306 רגילה ביחס ל306 ספורטיבית,

אתם בחרתם לסובב את זה לכיוון 306 מול גולף....

במקום להתייחס לנקודה הקונקרטית שהעליתי שהיא : הגרסאות הלא ספורטיביות לא מהנות לנהיגה כמו הספורטיביות,

אתם מעדיפים לנסות "לסגור חשבונות" ברמה האישית ולהכניס את הגולף למשוואה, ולהסיט את הדיון מהנושא לשמו התכנסנו כאן :

צרפתיות ספורטיביות והקצב בו נפטרים מהן אנשים לאחרונה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שנפתח עיתון ונראה מכמה גולף GTI אנשים מחפשים "להיפטר"?

אתה עושה השוואות לא נכונות כי אתה פשוט קופץ כמה צרוף מקרים, 3 4 אנשים שמוכרים ביחד זה לא להיפטר מהרכב אלא זה למכור אולי כדי להתקדם, אולי כי הם מיצו את הרכב וכ"ו.

אל תנסה להציג את המכירה של הצרפתיות כדבר שלילי

על אותו המשקל אני יכול לבוא ולהגיד לך שתראה בעיתון כמה מזדה 3 יש למכירה, עשרות! משהו לא טוב ברכב הזה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אייל כתב:

אני מסכים איתך ב-100%, ונראה לי שזה ברור שההתנהגות של 306 רגילה פחות טובה מזו של 306 ספורטיבית.

גם ההתנהגות של ב.מ.וו "רגילה" פחות טובה מזו של M3, למשל.

אבל, ההתנהגות של 306 רגילה עדיין יותר טובה מזו של GTI דור רביעי (לא נהגתי על דור אחר, אז אני לא יודע מה קורה שם).

אין בושה להודות בזה, וזה לא דבר טוב או רע - הגולף פשוט מצטיינת בתחומים אחרים- אני הייתי רוצה את רמת השקט שיש בגולף, או את רמת הגימור, למשל (בלי חלונות נופלים, בבקשה). זה שאתה סבלת מ-306 שהיית בבעלותך מסביר את הגישה שלך, אבל תנסה לפתוח קצת את העיניים ולראות מה הולך מסביב, ואם אתה לא מצליח להבדיל בין ההתנהגות של שני הרכבים, כנראה ש-GTI באמת מתאימה לך.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אגב, תסתכלו על הפלסטיקה של הגולף ותראו שהיא לא מצטיינת יותר מהפלסטיקה של פיג'ו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אתה בדיוק מדגים את הבעיה העיקרית של כל כותבי השרשור הזה.

במקום להתייחס לנקודה הקונקרטית שהעליתי שהיא : הגרסאות הלא ספורטיביות לא מהנות לנהיגה כמו הספורטיביות,

.

אבל זה בדיוק העניין אייל, שגם בגרסאות הרגילות,הדגמים של פז'ו מהדור הזה של ה-306 (ואני מדבר על ה-106 וגם על ה-205) נחשבות בגירסאותיהן הרגילות למכוניות מהנות לנהיגה ביחס לדגמים הרגילים ואפילו הספורטיביים של יצרניות אחרות (לא מתייחס פה לבעלות הנעה אחורית).

ההנאה מתעצמת כמובן בדגמים הספורטיביים הודות לתוספת הסוסים והקשחת השילדה.

הסיבה שכולם הכניסו את הגולף שלך לשירשור היא מכיוון שבכל הזדמנות אפשרית,ולא משנה אם השרשור עוסק בקליאו ספורט חביבתך או בפז'ו או באופל אסקונה, איך שהוא אתה תשרבב לתוך השרשור את ההשוואה המקובלת (עלייך) לגולף GTI, ולדעת רוב האנשים,ולא רק בפורום הזה,לגולף GTI MK-4 אין שום מקום להמצא בהשוואה עם רכבי ספורט צרפתיים או בכלל, כי זה רכב שאין לו הרבה יותר מכמה סוסים (שזה נחמד כשלעצמו) ושילדה מוקשחת יחסית אבל לא ברמה שבאמת תיתן התנהגות ספורטיבית לרכב.

זה אמנם עניין של טעם,וכמו שיש כאלה שיעדיפו את השילדות המבריקות של פז'ו מהתקופה המדוברת,יש את אלה שיעדיפו את הכוח של רכבי VAG אפילו שזה על חשבון שילדה פחות טובה,עובדה שגם האיביזה טורבו הצליחה מאוד ועוד רכבים אחרים שבנו את ה"הילה" שלהם סביב המהירות בקו ישר,שזה בסדר גמור.

אבל כמו שגדולים מאיתנו אמרו,גם עם מזדה 3 אפשר לנסוע 200 קמ"ש,זה לא הופך אותה לרכב ספורטיבי,מאידך אין הרבה רכבים בטווח המחירים של דגמי פז'ו שיתנו לך כל כך הרבה פאן והנאה,ויתנו לך ביטחון להכנס לפניות במהירות שברכב אחר אפילו לא היית חולם עלייה,כי היית מוצא את עצמך משופצ"ר לאיזה מעקה בטיחות\תעלה בצד הדרך.

מי שאוהב רק קו ישר כנראה שרכבי פז'ו\סיטרואן פחות יתאימו לו, ויחפש את המוגדשות שבהן האירופאיות שבהן לעיתים יש פשרה בקטע של ההתנהגות (אני לא מתייחס פה ליפניות הגודשות שהן בליגה אחרת פחות או יותר).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כל הצרפתיות מתקשרות , מהנות לנהיגה, נוחות , גם אם מדובר בבית שימוש על גלגלים שבור מכל הכיוונים כמו ה106 שהיתה ליוסי פרנקוס.

עד ליוסי פרנקוס !

מיאטה היא רכב ספורט נחשק ואימתני.

מיאטה היא רכב ספורט. היא לא אימתנית, אבל היא בהחלט נחשקת.

זכור לי שגם אתה שלחתי לי ה"פ לפני הגולף GTI שלך ורצית לקנות אחת כזאת... (תקן אותי אם אני טועה).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

טוב, פוצצתם לי ת'ראש.

השרשור יינעל במיידי אם הוא ימשיך בכיוון המיותר הזה. אתם הרי מבינים שאין לזה מטרה. אני כבר לא יודע איזה צד יותר בלחץ מהצד השני - אנשי פיז'ו או אנשי הגולף. בשורה התחתונה אני מאמין שעמוק בפנים כל אחד ואחד מכם יודע היטב את היתרונות והחסרונות של הפיז'ו או הגולף שלו, אז ממש אין טעם להמשיך את הדיון כמו שהוא (במיוחד כשמצטרפים גם אנשי המיאטה, ועוד מעט גם אנשי הקליאו ואנשי ההונדה שפיץ...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ההנאה מתעצמת כמובן בדגמים הספורטיביים הודות לתוספת הסוסים והקשחת השילדה.

הסיבה שכולם הכניסו את הגולף שלך לשירשור היא מכיוון שבכל הזדמנות אפשרית,ולא משנה אם השרשור עוסק בקליאו ספורט חביבתך או בפז'ו או באופל אסקונה, איך שהוא אתה תשרבב לתוך השרשור את ההשוואה המקובלת (עלייך) לגולף GTI,

זה אמנם עניין של טעם,וכמו שיש כאלה שיעדיפו את השילדות המבריקות של פז'ו מהתקופה המדוברת,יש את ).

כל מה שאמרתי זה שיש סיכוי סביר שבעוד מספר שנים, אחרי שאנשים יסיימו את תקופת המיאטה והקליאו ספורט,

יש סיכוי שהרכב הנפוץ בינינו יהיה הGTI-MK5 ואז סוף סוף גם תהיה הסכמה.

מכאן ועד ביצוע השוואות וכל החרטא והרפש שנזרק כאן , והדברים שאתה אומר - הדרך ארוכה מאוד מאוד.

אתם בחרתם לקחת את זה לכיוונים מכוערים וקטנוניים ,ובלבד שלא לעסוק בבעיה המקורית.

זה שמר פורשה-911 שמשקף את הקלישאה מסעיף ט' , שהוא בעלים של 306 והוא מאוד נפגע ונעלב מכך שהרכבים מתיישנים ושאולי השוק לרכב שלו לא מה שהיה פעם, בחר לערב OUT OF THE BLUE את הרכב שלי ,

זה שורש הבעיה של מה שקרה בשרשור הזה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, בלי שום נימה אישית, בלי שום קטנוניות, בלי כתיבה לגופו של כותב, באמת דעתי האמיתית והכנה...:

אני אישית לא מוצא שום התקדמות בגולף GTI MK5 על פני המיאטה.

חוץ מכח מנוע ושלל פינוקים שקיימים (אני מניח) בכל רכב בעל שווי קנייה בדרגתו,

אני לא רואה שום סיבה עוד כמה שנים לקנות את הרכב הנ"ל, למעט אולי האנונימיות שבו והאפשרות לחנות אותו בכל מקום,

מה שלא קיים אצלי היום.

התקדמות מבחינתי זו אחת הנינג'ות היפניות, לא ממש שום דבר מעבר.

איזו התקדמות יש בחזרה להנעה קדמית על משקל לא קל במיוחד ?

וכן, נהגתי בגולף המדוברת, בתנאים "ספורטיביים" כיאה וכנאות.

מה שכן - יש לה אחלה מומנט זמין, I WILL GIVE HER THAT.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אין פה שום בעייה.

זה הגיוני וטיבעי שאחרי תקופת התנסות עם 106 ראלי או SXI מחפשים משהו מהיר יותר ומתקדם יותר בשנתון.

איך שלא יהיה,ה 106 החדשות ביותר חוגגות עשור לקיומן,ומטבע הדברים אנשים רוצים להתקדם.

ה 106 היתה אולי הסופר מיני הספורטיבית האחרונה שנימכרה במחיר שווה לכל נפש,מהנה מאד לנהיגה וזולה יחסית לתחזוקה.

בדיוק כמו שהיתה הגולף GTI MK1,שמדור לדור תפחה והשמינה והלכה והתברגנה עד שאיבדה כמעט כליל את קסמה המקורי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לא נכון! יש בעיה! גולף זה הכי טוב! כלומר, 106 קיד זה הכי טוב! כלומר, מיאטה זה הכי טוב!

(חן, מכיוון שבתור מנהלים שנינו יכולים להגיב להודעות נעולות - רוצה להמשיך את הויכוח כאן?)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...