Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב נאסר לשימוש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בודקים רכב לפני קניה ובכך יודעים מה היקף ישור הקו. זו לא חוכמה להחליף פילטרים/שמנים/טיימינג ולקוות לטוב.

או שאתה כמו הישראלי הממוצע.‮

אתה ממש לא מבין, אה?

אני קונה רכב ומתקן לו את כל מה שצריך אחרי הקניה.

ברור שכשאתה קונה רכב צריך לעשות לו דברים כמו להחליף בולמי זעזועים, קלאץ' ועוד כמה דברים, תלוי ברכב.

לפי התשובה שלך אני משער שאתה לא עושה את זה, או שלחלופין אתה עושה יישור קו ורק אחר כך קונה את הרכב, וזה ממש מפגר.

אם אתה רוצה לדעת איך אני מטפל ברכבים שלי למרות כל הבעיות, קרא את זה.

EniGmA, אתה ה"ישראלי הממוצע", שמגיב לפני שיש לו מושג.

אם כל המכוניות במדינה היו מטופלות כמו שיוסי פרנקוס מטפל ברכבים שלו, המצב היה הרבה יותר טוב, לכולנו.

תודה קונדסון (או איך שקוראים לך). :wink:

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דוגמה מובהקת לישראלי הממוצע, ההוא שחושב שיודע הכל.

נו טוב, ניתן לך להנות מהאשליה. :?

תקשיב חמוד, יש רכבים שקונים למרות הליקויים שלהם ומכניסים למוסך ליישור קו - אז מה אתה קשור?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
ההוא שחושב שיודע הכל.

תזכיר לי משהו - זה לא אתה שניסה לשכנע את כל הפורום שאופל טיגרה זה רכב ספורט ? :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...