Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה ראשונה. צריך ייעוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התאונה קרתה בכביש 1 בקטע שבין מבשרת לאבו גוש.

נסעתי בנתיב הימני, קצת לפני סוף המסלול כאשר נהג נבלה אחד נכנס בפתאומיות לנתיב הנסיעה שלי.

שראיתי שיש לי או להיכנס בו או לברוח ימינה. ברחתי ימינה, לחצתי ברקס וננעלו הגלגלים, מיד שחררתי את הברקס והאוטו התחיל להחליק. נסיתי לייצב את האוטו אבל לא הצלחתי ופגעתי בגדר ביטחון. מהירות הנסיעה הייתה כ70-80 קמ"ש. ומהירות הפגיעה כנראה בסביבות 50-30. האוטו פגע בגדר החליק מטר או 2 ונעצר.

לאוטו ולי לא נגרם נזק רב. פנס ראשי ופנס איתות שבורים, טמבון שבור וכנף התעקמה.

יש ממי לתבוע את הכסף או לעשות משהו בנידון?

וכן, כמה צריך לעלות תיקון כזה (פנס ראשי, פנס איתות, כנף כנראה חדשה, וטמבון גם)? האוטו כריזמה 98 1600

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

1. אם יש לך ביטוח מקיף - יש את מי לתבוע, תשלם את ההשתתפות שלך ותתקן דרך הביטוח.

2.אם אין לך ביטוח מקיף - אין לך עם מי לדבר ותצטרך לתקן על חשבונך.

תיקח כמה הצעות מחיר ממקומות אמינים ומקצועיים.

בכל מיקרה, זה יעלה לך כמה אלפים .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש מקיף.

השאלה אם זה שווה את העליה של הפרמיה, או דברים בסגנון הזה. אני נהג חדש עם ותק של בערך שנה וחצי אם זה משנה.

נראה לי זה תיקון של 2500-3000 משהו כזה, תלוי אצל.

בכל מקרה התיקון לא יעשה אצל פחח מומחה, אלא אצל מישהו בואדי ג'וז (קוואסמה אולי), עם עבודה בינונית אולי טובה, לא יודע.

אם מישהו יוכל לתת לי הערכת מחיר אצל הפחחים הנ"ל אני אודה לו.

פורסם

בשביל מה לשלם ביטוח מקיף אם בסוף, כאשר קורה משהו , משלמים מהכיס הפרטי על התיקון?

אילו היה לך רק פנס שבור - אני יכול להבין, אבל להחליף פגוש, כנף, שני פנסים ...

אתה יודע ב 100% שאין פגיעה בשילדה מתחת לכנף או פגוש?

ואם בעוד חודש שוב תהיה תאונה, שוב תוציא 3000 ש"ח מכיסך כדי לחסוך פרמיה לשנה הבאה?

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תקח את הרכב שלך למוסך פחחות טוב (ויש כאלו בירושלים והם ממש לא בוואדי) ותן לביטוח לתקן, ההשתתפות העצמית שלך לא תהיה יותר מ 1000 ש"ח וגם הפרמיה שלך לא תעלה ביותר מ 300-400 ש"ח אז נגיד תפסיד כ 1300 ש"ח אבל תקבל עבודה טובה איכותית ותבדקנה גם מערכות הרכב האחרות לשלמות. הכי חשוב לך רק למוסך שאתה תבחר ולא להסדר ואם תרצה המלצות תחפש בפורום כי יש פה המלצות על מוסכים טובים.

תמיד יש עוד הפתעות שמתגלות אחרי התאונה ולא רק הנזק שנראה לעין.

בהצלחה!

פורסם

לא נראה לי בכלל שיש שאסי. אני ברחתי ימינה בשביל לא להיכנס בו מאחורה ואז היה נהיה תאונת שרשרת כי הכביש היה מלא יחסית לשעות האלה. ועוד אם היה שאסי ככל הנראה היה מתפוצצת לי הכרית אוויר עם המשקפיים בתוך הפרצוף ומי יודע מה היה יכול לקרות.

הרכב לא שלי, הוא של אימא שלי ולכן זה לא נתון בידי הבחירה איפה לתקן. אם זה היה אוטו שלי הייתי מתקן אותו הכי טוב שאפשר במחיר סביר.

לכמה זמן עולה הפרמיה?

וכמה צריך לעלות תיקון בסדר גודל כזה מפירוק או משהו?

איך זה מעצבן התאונות האלה.

פורסם

אמך מפסידה הנחה על העדר תביעות בביטוח מקיף (אם היתה לה הנחה כזאת לפני התאונה).

פורסם

והפרמיה שלי תעלה?

מדווחים לביטוח שאני עשיתי את התאונה?

כמה תמונות של התאונה.

לאחר מבט ביום ראיתי שהטמבון האחורי קצת השתפשף, הצמיג הימני קדמי נקרע, הג'אנט התעקם, והפח נמעך לתוך תא המנוע. לא רציני אבל לוחץ על מיכל מי המגבים.

תמונה017.jpg

תמונה008.jpg

תמונה002.jpg

תמונה009.jpg

תמונה015.jpg

פורסם

לפי התמונות שהצגת דווקא הנזקים לא ''קלים'' כמו שתיארת אך לא בלתי הפיכים.

אני חושב שאתה צריך להפסיק לחשוב על הפרמיה או על מה שלא יהיה

ולהתחיל לערב את הביטוח שיכסה על הנזק שבשבילו אתה משלם

לחברת הביטוח סכום נכבד במשך השנה כל שנה.

פורסם
יש מקיף.

השאלה אם זה שווה את העליה של הפרמיה, או דברים בסגנון הזה. אני נהג חדש עם ותק של בערך שנה וחצי אם זה משנה.

נראה לי זה תיקון של 2500-3000 משהו כזה, תלוי אצל.

בכל מקרה התיקון לא יעשה אצל פחח מומחה, אלא אצל מישהו בואדי ג'וז (קוואסמה אולי), עם עבודה בינונית אולי טובה, לא יודע.

אם מישהו יוכל לתת לי הערכת מחיר אצל הפחחים הנ"ל אני אודה לו.

אני מעריך שעבודה כזאת תעלה לך 2000 שקל בערך אצל פחח בוואדי ג'וז

אני מכיר אחד כזה שם שעושה עבודה מעולה.

אם אתה נכנס לוואדי ג'וז מכיוון הר הצופים אז תמשיך ישר כל הזמן ובערך 30-20 מטר לפני שהכביש מתעקל שמאלה וישנה גם פניה ימינה יש פניה ימינה לרחבה כזאת שיש בה פנצ'ריה וחשמאלי אז בסוף הרחבה הזאת יש פחחות וצבע.

לפי מה שראיתי הוא עושה עבודה מעולה +.

פורסם

לקוואסקי:

אתה יודע במקרה את השם שלו?

בנוסף ראיתי גם שהתעקם הג'אנט ונקרע הצמיג.

כמה צריך לעלות ג'אנט כזה מפירוק?

פורסם
לפי התמונות שהצגת דווקא הנזקים לא ''קלים'' כמו שתיארת אך לא בלתי הפיכים.

אני חושב שאתה צריך להפסיק לחשוב על הפרמיה או על מה שלא יהיה

ולהתחיל לערב את הביטוח שיכסה על הנזק שבשבילו אתה משלם

לחברת הביטוח סכום נכבד במשך השנה כל שנה.

נראה לי הנהג לא רוצה ליידע את אימו שעשה תאונה אז הוא רוצה לתקן בשקט את הרכב ולהחזיר אותו כמו שהיה.

חבל להכנס למוסכים ברמה נמוכה.לך תדע מה מקוריות החלפים שם-גנוב/תחליפי סיני חלש.

נ"ק למחשבה-חבר שלי קיבל רכב חדש מהחברה.הוא נתקע עם פאנצ'ר בי"ם לכיוון מזרח הכי קרוב שהוא הצליח להגיע זה מזרח י"ם.הצמיגאי תיקן לו את הפאנצ'ר הכל טוב ויפה.

לאחר מ"ס ימים התחיל לרדת אויר שוב.הבחור נכנס לצמיגייה באזור המרכז וחשכו עינייהם של העובדים שם-מסתבר כי תיקנו את הצמיג במזרח י"ם עם מדבקה לא תיקנית מה שגרר בסוף החלפת צמיג קומפלט לרכב בן חודשיים.

אין ארוחות חינם-מה שאתם משלם זה מה אתה מקבל.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...