Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה לצפון . השרייד 92 תשרוד ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב יעבור טיפול 10,000 והחלפת בלמים אחוריים

אולי כדאי שאת הטיפול הזה תעשה לפני הנסיעה (כדי שיהיה לך ראש שקט).

לפי הדברים שאתה מספר הרכב שלך מטופל היטב ולכן לא נראה לי אישית שהאוטו יעשה לך איזושהי בעיה.

לפני כ- 3-4 שנים (לא זוכר בדיוק) נסענו עם המשפחה ועם חברים לכנרת (מהמרכז). את בטיול עשינו על סיטרואן BX (כן, זו שעם ישראל אומר שהיא ממש לא אמינה) והיא עשתה את זה בלי שום תקלה (ועשינו את זה כשנתיים ברציפות-אף פעם לא התקלקלה בדרך). הבעיה היתה צריכת דלק ומנוע חלש-מנוע 1.6 ישן (BX)+תיבה אוטומטית ישנה (שנת 88').

כך כמה כלים+נוזל קירור והעיקר= תהנה.

פורסם

באופן כללי, לדעתי כדאי שכל בעל רכב ישן ישים לעצמו ארגז כלים קטן עם כל מיני דברים שאפשר לאלתר איתם פתרונות בדרכים (איזולירבנד, סיליקון אדום\שחור, ג'בקה, פלייר וכו').

כמו כן, תמיד כדאי שיהיה בקבוקון של ליטר שמן וכמות דומה של נוזל קירור ספייר.

פורסם
באופן כללי, לדעתי כדאי שכל בעל רכב ישן ישים לעצמו ארגז כלים קטן עם כל מיני דברים שאפשר לאלתר איתם פתרונות בדרכים (איזולירבנד, סיליקון אדום\שחור, ג'בקה, פלייר וכו').

כמו כן, תמיד כדאי שיהיה בקבוקון של ליטר שמן וכמות דומה של נוזל קירור ספייר.

+1

אני לא יוצא עם אוטו שלי מטר מבלי שיהיו לי כל הנוזלים שדרושים ספייר וכלים בסיסיים. למרות שלא הזדקקתי מעולם לכלים ונוזלים האלה בדרך, אבל עדיין שיהיה , לפחות לשקט הנפשי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אם הרכב מטופל אין שום סיבה שלא ישרוד נסיעה שכזו.

הנה שרשור שנפתח ממש לא מזמן תוכל למצוא פה את כל התשובות אני חושב :)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=203492&highlight=%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%A2%D7%94+%D7%9C%D7%90%D7%99%D7%9C%D7%AA

כמו שידידי ציין, את השרשור הנ"ל פתחתי לפני חודש בערך.

גם את "תוצאות" הנסיעה פירסמתי כאן :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=204311&highlight=%D7%90%D7%9C%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98%D7%95%D7%A8

הרכב מטופל ולא נחסך עליו כלום ובכל זאת הנסיעה בחזור לא עברה הכי חלק (בכל זאת 43 מעלות בחוץ..)

למרות שבהלוך הנסיעה עברה דיי בקלות.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

מה שבטוח - מערכת הקירור במצב מעולה כי היא טופלה , הרכב היה מתחמם לי .

היוניט מאורר לא היה מקורי ולא היה מפעיל את המאורר , החלפתי לא מזמן ליוניט מקורי והמאורר עובד מצויין ונדלק בכל פעם אחרי נסיעה .

הרכב לא אוכל שמן לפי מה שבדקתי ,מילאתי לפני יותר משבוע בערך 200 מיליליטר שמן אפילו פחות ... והמד לא זז (טפו טפו טפו)

כמובן שהרדיאטור עבר ניקוי יסודי והוא 100 אחוז נקי מליכלוכים .

אני אעשה את הנסיעה הזו בקרוב כנראה , מיד אחרי שאעשהלו טיפול 10,000 וכמובן בלמים אחוריים ...

עוד עצות ? אני אשמח :)

שבת שלום .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

• תוכן חדש...