Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה אומר שיש למאזדה אחלה מערכת חשמל ברכב.

ב-FIFTH GEAR עשו ניסוי בין עמודי תאורה, בטון מול אלומיניום,

למרות שמדובר במקרה הזה על עמוד מברזל, במידה והיה שם עמוד מאלומיניום[העמוד פשוט נשבר על הרכב ולא סופג את המכה], הוא היה יוצא במצב הרבה יותר טוב[בהנחה שהוא לא היה עף לאיזה חור יותר גרוע].

עמוד אלומניום גם היה שורד בדיוק 3 שעות. גנבי מתכות היו חוגגים עליהם...

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
מזעזע! מזל שאף אחד לא נפגע!

שימו לב בתמונה השלישית ניתן לראות שהרדיו דיסק עדיין דולק

הרדיו דיסק לא דלק בעצם אין סיכוי שהוא דלק כי הכבאים ניתקו את המצבר מהרכב. וגם בתמונות האחרות שצילמתי רואים שהרדיו דיסק לא פועלת כנראה זאת השתקפות סירנה של הכבאית.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

זה מה שקורה ש "Need For Speed" הופך ל "Wallid For Speed", אני מקווה בשביל עצמו שוואליד עדין חי.

במזל לא נפגע אדם תמים נוסף.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
זה מה שקורה ש "Need For Speed" הופך ל "Wallid For Speed", אני מקווה בשביל עצמו שוואליד עדין חי.

במזל לא נפגע אדם תמים נוסף.

אם היית קורא את מה שרשמתי לא היית צריך לקוות שהוא עדיין חי.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
מעתיקן... :wink: (ועוד אתה לא מעתיק נכון. חסרות שתי נק' בסוף!)

אם כבר במעתיקנים עסקינן, אז איפה ה"יציל"? חסר פה.

עוד נקודה, והיציל זה כבר לא מעתיקן. זה רעיון מקורי וחדש ! שלי ! :lol:

פורסם

זה רק אני או שהדגם הזה של המאזדה פשוט מחפיר מבחינת בטיחות ?

כבר יצא לי לראות מספר תאונות אם הרכב הנ"ל ותמיד המאזדה די מפורקת יחסית למכוניות אחרות שהיו מעורבות , שלא לדבר על כמה תמונות של תאונות שהראו באינטרנט (ששם גם מצלמים בזמן אמת ולא אחרי שכבר חתכו את הרכב) ושם בכלל לא נשארת אפילו צורה לרכב הנ"ל אלה גוש ברזל. איכשהו הדגם הזה תמיד מפורק לחולטין אחרי תאונה רצינית.

אולי זה לא באמת כך אבל לפחות זה הרושם שנוצר לי.

התקווה שנהג כזה אף פעם לא יחזור יותר לנהוג ,אבל בטח מבחינת עונש הוא לא יקבל יותר מכמה שנים של שלילה וגם זה אם השופט "יחמיר", במיוחד כי הוא לא הרג אף אחד.

פורסם
זה רק אני או שהדגם הזה של המאזדה פשוט מחפיר מבחינת בטיחות ?

כבר יצא לי לראות מספר תאונות אם הרכב הנ"ל ותמיד המאזדה די מפורקת יחסית למכוניות אחרות שהיו מעורבות

קוראים לזה איזורי קריסה, וזה דווקא עדיף בתאונות.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

כבוד למזדה על מערכת החשמל המעולה :)

גם המאותתים וגם הרדיודיסק ממשיכים לעבוד אחרי שעמוד התיישב במרכז תא המנוע.

שהצרפתים והאיטלקים יילמדו מהם משהו

אגב, ביום חמישי בערב היתה תאונה מאוד דומה בסביבת רח' לה גרדיה, לכיוון בית הדואר בתל אביב.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
אם היית קורא את מה שרשמתי לא היית צריך לקוות שהוא עדיין חי.

לאנשים כאלה אני מאחל טוטללוס, אי אפשר לדעת לגבי החיים שלהם וזה לא מעניין אותי כל כך, העיקר שלא יהרגו אחרים וירדו מהכביש כמה שיותר מהר.

ומאזדה שיפרו את הבטיחות של הרכבים שלהם בהרבה, אני אישית הייתי בצד הנוסע כשמאזדה 3 נכנסה בקיר ב70 קמ"ש וקפצתי החוצה בלי שריטה, כך גם הנהג וכך גם המערכת שרק הגבירה את הווליום בגלל שהאיירבג לחץ + על הכפתור בהגה! :lol:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

דארוויניזם במיטבו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...