Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

סיפורי מתחיל כך, בסוף השבוע שעבר יצאה אישתי עם האוטו מחנייה ומשום מה נכבה לה האוטו - קורה, אחרי מספר שניות הגיעה מישהי ברוורס והתנגשה בחוזקה בדלת הנוסע, מיד לאחר התאונה יצאה האישה ובלי לחשוב פעמיים טענה שזו אשמת שניהן והיא לא לוקחת אחריות ולא רק זה היא גם לא רצתה לתת פרטים, לאחר שיחה עם האישה ואיום שניגש למשטרה היא נתנה את הפרטים אך עדיין לא מוכנה לקחת אחריות למקרה. כאשר שוחחתי עם הביטוח נאמר לי שבמקרה והיא לא לוקחת אחריות אי אפשר לתבוע אותה ואני אאלץ לתבוע את הביטוח שלי מה שיגרום להעלאת הפרמייה בשנה הבאה. האם נכון הדבר? אילו כלים יש לי על מנת לפתור את הבעייה?

יש לציין שבבדיקה ראשונית הנזק די גבוהה וכולל פחחות לדלת וכנראה גם החלפת מנגנון לחלון מה שאומר שהתיקון יעלה מעל אלף שקל.

תודה מראש

פורסם

דווקא במקרה כזה מומלץ להזמין משטרה כדי ששוטר יוכל במקום לקבוע מי אשם. מה שנישאר עכשיו, זה בית משפט , אלא אם כן האישה תודה בסוף באשמתה.

כדי להבין יותר טוב את המקרה, האם יש לך אפשרות להוסיף דיאגרמה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אפשרות נוספת (ולא הכי נוחה) היא לתקן את הנזק באופן אישי עם צ'ק דחוי ל 90 יום ולתבוע אותה בביהמ"ש לתביעות קטנות על הנזק.כל זה ללא עירוב של הביטוח על מנת להימנע מעליית הפרמיה ותשלום השתתפות עצמית.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

שוטר לא קובע מי אשם בתאונה.

גם כאשר שוטר רואה תאונה באותו הרגע, הוא לא יכול לקבוע מי אשם.

בדוח הפעולה השוטר רושם מה הוא ראה או מה הוא התרשם מהתאונה, ורק שופט קובע מי אשם בתאונה.

בנוגע לזאת שלא מודה, בשביל זה יש בית משפט, שם יש שופט חכם שיכול להחליט בקלות מי טעה ומי לא.

Xbox12341

פורסם
שלום לכולם,

סיפורי מתחיל כך, בסוף השבוע שעבר יצאה אישתי עם האוטו מחנייה ומשום מה נכבה לה האוטו - קורה, אחרי מספר שניות הגיעה מישהי ברוורס והתנגשה בחוזקה בדלת הנוסע.

תודה מראש

תביעות קטנות.

אין צורך לקחת עורך דין ואתה יכל ליצג את עצמך.

לאור העובדות שהצגת, אין לי ספק שתזכה בתביעה אם תגיש, לאישתך ולרכב אין עדיין כישורי נסיעה על הצד וברור שהרכב שנסע לאחור פגע בה.

לדאוג לצלם את הרכב, ואת הפגיעה ולא לוותר על הנושא.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לאישתך ולרכב אין עדיין כישורי נסיעה על הצד

ל'

הכל אפשר ללמוד

drift_technique2.jpg

לפותח השרשור - קצת הומור, לא מזיק.

נתנו לך עצות טובות, בכל מקרה, הייתי מתייעץ עם סוכן הביטוח, יש לו ניסיון במקרים כאלו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

והיה והנהגת מסרבת לתת פרטיה, אזי יש רק מספר רישוי, האם ניתן להגיש תביעה בבימ"ש לתביעות קטנות

נגד מספר רישוי בלבד? אני מניח כי יש לסור קודם כל לתחנת משטרה. הנכון?

פורסם

אי מסירת פרטים זו עבירה פלילית ובשבילך עדיף שכך. כמו שאמרת תלך לתחנת משטרה וכאשר אתה תתבע אותה השופט יסתכל עליה באור אחר לגמרי.

פורסם
והיה והנהגת מסרבת לתת פרטיה, אזי יש רק מספר רישוי, האם ניתן להגיש תביעה בבימ"ש לתביעות קטנות

נגד מספר רישוי בלבד? אני מניח כי יש לסור קודם כל לתחנת משטרה. הנכון?

במידה והנגת עדיין מסרבת למסור פרטים, גש לתחנת המשטרה והגש תלונה על כך.

ברגע שהתיק יסגר (סבירות של 100%) תקבל את הפרטים של הרכב הפוגע ועימם את הפרטים של הנהג שעל שמו הרכב רשום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ילדים, קצת הבנת הנקרא. לא רצתה לתת פרטים, אחרי קצת איומים נתנה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תודה על התגובות,

כפי שאמר nitch, לאחר איומים היא נתנה את הפרטים אבל עדיין לא לוקחת אחריות מה שאומר (לפי מה שסוכן הביטוח אומר) שאני לא יכול לתבוע את הביטוח שלה אלא רק את שלי מה שיגרום לעליית פרמייה והשתתפות עצמית במקרה והנזק לא יעלה סכום מסויים

מהתבוננות חצי מעמיקה בדלת אני לא אתפלה אם אני אצטרך להחליף את כל הדלת בגלל פגיעה קשה בפח ופגיעות רבות במנגנונים בתוך הדלת - החשמליים והמכניים.

כרגע אין לי את הכסף לתקן את הדלת ואני לא מתכוון לחכות ולראות אם אני אזכה במשפט (אני לא סומך על מערכת המשפט כל כך בגלל סיפור מאוד מצער שקרה לאחי) מה שאומר שאני אפעיל את הביטוח קודם ואדאג לתיקון שכנראה יהיה די יקר ואחר כך אני אפנה לתביעות קטנות לגבי ההפסד שנוצר בעקבות עליית הפרמייה ואולי אני אדחף עוד כמה דברים. בטח כמה יקומו ויגידו שאני עושה שטות אבל כרגע אין לי ברירה.

אם למישהו יש רעיון יותר טוב שיפתור לי את הבעיה במהרה אני מוכן לשמוע.

פורסם
תביעות קטנות.

לאישתך ולרכב אין עדיין כישורי נסיעה על הצד וברור שהרכב שנסע לאחור פגע בה.

ל'

ליטל, הייתי רוצה להביא אותך כעד מומחה במשפט שהיה לי נגד איזה טפשה שנכנסה בי מהצד, והשופטת קבעה שאני אשם.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

קרה לאמא שלי מיקרה דומה גם מישהי ניכנסה בה וסרבה לשלם.

בית משפט לתביעות קטנות חיכינו חצי שנה היה משפט ואמא שלי זכתה ובצדק.

פשוט מאוד, צלם את הנזק, בקש מחברת הביטוח שלך שמאי להערכת הנזק אם תצטרך לשלם לשמאי כסף אז תידרוש את זה במשפט.

השמאי צריך לצלם את הנזק ולכתוב כמה יעלה התיקון, עם זה אתה הולך לבית המשפט לתביעות קטנות מגיש את הטביעה בכתב נגד הנהגת בצירוף תמונות וקבלות מהשמאי אם תשלם לו.

תוך שבועיים אני חושב יגיע להזמנה למשפט לשני הצדדים(זה יכול לקחת חצי שנה עד שיהיה המשפט)

במשפט צריך לדבר יפה ולהסביר הכל ברור, כדאי מאוד לצלם את המקום של האירוע ולצרף את זה ביחד עם הערכת השמאי ותמונות הנזק לתופס התביעה, ובמשפט להסביר הכל לשופט.

פורסם

עידכון אחרון, לפני כמה ימים הלכתי למוסך לבדיקה אחרת וביקשתי שיעריכו לי את הנזק אם האוטו כבר שם, על פי הפחח צריך להחליף את כל הדלת ודלת משומשת תעלה בערך 2800 שקל ובמקרה שיצטרכו גם להחליף את המנגנון של החלון זה עוד בערך 2000 שקל.

מאז התאונה ועד היום עלתה לי שאלה, איך זה שלמרות שיש לי ביטוח מקיף אני עדיין צריך לתבוע אותה בעצמי? הביטוח לא אמור לשבור את הראש בעצמו? לא הבנתי כל כך למה עצם זה שהיא לא מודה מונע מהביטוח שלי לתבוע את הביטוח שלה? ניסיתי להסביר את זה לאבא שלי ולאחי שאומרים שהביטוח שלי צריך לשבור את הראש מול הביטוח שלה ולא אני ולא הייתה לי תשובה בשבילם.

• תוכן חדש...