רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,620 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
שלום אני לא מבין את החוק החדש הזה יש לי רישיון לאוטו כבר כמעת שנה עכשיו אני רוצה ללמוד על אופנוע ואומרים לי שאני צריך לעשות שוב תיאוריה מזה הדבר הזה ועם אני אחכה 3 חודש כי החוק לא נכנס טוב או משו כזה אז עם אני אחכה עוד 3חודש הוא יצא אולי מהחוק מזה הדבר הזה מישו מוכן להסביר לי בבקשה ? תודה
הודעה אחרונה מאת nitch, -
- 1 תגובות
- 676 צפיות
הבנתי מחברים שיהיה איזה אירוע של מכוניות בערד החודש? שמועה נכונה?
הודעה אחרונה מאת vitali24, -
- 2 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
שלום לכולם ושבת שלום , איפה אני מוריד את תוכנת אוטודאטה ? למישהו יש לינק לתת לי להורדה מהירה? משהו ? אשמח לשמוע תודה
הודעה אחרונה מאת krytek, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
התוכנית ששודרה השבוע היתה לדעתי מעולה, אף יותר מבד"כ. אם אינני טועה זו תוכנית סוף עונה. עריכה: אני טועה, זו התוכנית משבוע שעבר והיא הלפני אחרונה. Golf GTI vs. WRX - אני לא אגלה מי ניצח, אבל כ"כ חבל שלא מביאים לפה את ה- WRX, שהיתה עולה בערך כמו ה- GTI (אבל זריזה ממנה ביותר משניה ל- 100), אלא רק את ה- STI שעולה מעל 300K... מה קונים ב- 1500 פאונד (קצת יותר מ- 10K ש"ח)? ישבור לכם את הלב, אבל ישמח את הנשמה... לא רק המחיר אלא גם המבחר. ועוד, ועוד. מומלץ. במיוחד לאור הזוועתון של ערוץ 10.
הודעה אחרונה מאת Haze, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מבקש קצת טיפים מהתקופה האחרונה הייתי לפני שנתיים ואני נוסע בתחילת מאי אני לא נוסע במטרה להשתולל אבל עדיין להנות מהאוירה. הרכב הנבחר הוא כנראה סדרה 5 ידנית ואני יהיה שם רק ביום א' שאני יודע שהוא הכי מוצלח. נ.ב רוני אני לא ישאל אייך מגיעים ל "נור " אל תדאג. תודה
הודעה אחרונה מאת A type R, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
בדרך כלל אני לא מתעסק בנושאים צהובים שכאלו, אבל הסיפור הזה כל כך הזוי... באמת המציאות עולה על כל דמיון. טל
הודעה אחרונה מאת dorki, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי שמי אוהד ואני רוכב אופניים בסגנון רכיבה שמתמקד בירידות בעיקר (DOWN HILL) והמכה שלנו הם אתרי סקי-בקיץ. שנה שעברה הייתי בצרפת ובשוויץ באתרי רכיבה ועלה לי השנה רעיון(כרגע בגדר רעיון..) לנסוע לאירופה עם עוד 3 חברים ועם עוד רכב הסיפור קצת הזוי אבל זאת הגשמת פנטזיה היות ואנחנו חובבי רכב מושבעים שמזילים ריר על ה"בולראן,גאמבול..." חשבנו למה לא לשלב נהיגה בנופים סוף עם אתרי DH פעילים מאתר לאתר ובנוסף לשלב הסרטה של כל הנושא לקידום הספונסרים שנמצא לזה (גם נבדק-אופציונלי בתחום שלנו...) מבירור קצרצר עולה כי אין שום בעיה לצאת במעבורת לתורכיה ומשם לנהוג לאירופה. כל מידע יניב אולי זרזיפי התקדמות של יאללה לעשות את זה... אשמח לתגובות ממבינים בנושאי כניסה למדינות,…
הודעה אחרונה מאת soli, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
פרסמתי פה שרשור לגביי קיט חצאיות לפיג'ו 206 CC ומצאתי יחסית בזול בebay אבל זה מפחיד, אז בשביל להרגיע ולהבהיר לי טיפה יש פה מישהו שרוכש חלקים בebay? אם כן..איך זה עובד? אני שם כרטיס אשראי..שולח לו כסף ואז? מה מבטיח לי שזה יגיע אליי? ואיך זה מגיע?
הודעה אחרונה מאת malcishua, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
האם לסוזוקי סוויפט 2008 יש דגם עם סאנרוף ? או מושבי עור (לא שאני חושב אבל מי יודע)? סליחה על הבורות ותודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת edan839, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חלק מהאנשים יכולים להיות קצת יותר רגועים בעקבות הידיעה הזו: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3525448,00.html *תודה לברוך מסליידרס שטרח לעדכן. ל'
הודעה אחרונה מאת pskicker, -
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כמו שהבטחתי, אני חולה על סרטונים, וחולה על מכוניות ואופנועים, אז אני הולך להעלות לכאן כמה- ג'ינגל קורע ללוח פוקוס פארודיה הום מייד לאוויס אישה זקנה ומסוכנת מה אתם אומרים??
הודעה אחרונה מאת doron gefen, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כשנה וחצי נהגתי על רנו מהעבודה וגם יצא לי לקחת אותה למוסך - מורשה כמובן - לטיפולים תקופתיים, המוסך נקי ומטופח יש עמדת קבלה עם נציג מחוייך וידיים נקיות! ומקבלים דף הזמנה מסודר, לפני העבודה על הרכב כסא הנהג נעטף בניילון, וכמין סינור מולבש על הכנף שהרכב לא יתלכלך, האווירה שקטה ורגועה, חדר ההמתנה מסודר עם פינת קפה, עיתונים יומיים, טלויזיה (עם שלט, להעביר לספורט) וכיסאות נוחות, אחרי בדיקה הנציג ניגש אליך בשקט ונותן לך הצעת מחיר לטיפול עם סדרי עדיפות, לאחר הטיפול הרכב נלקח לשטיפה (כשמיהרתי קיבלתי שובר לשטיפה) ועם החשבונית אתה מקבל עץ ריח. ולמה אני חופר את כל זה, כי היום הייתי באיזה מוסך בפ"ת שלא חשוב את שמו, עם הרכב שלי (סובארו DL), אין כרטיס הזמנה מסודר, אין הצעת מחי…
הודעה אחרונה מאת הגשש, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
אני מתעניין כבר הרבה זמן ברכבים מהזן של סמארט ומאוד תפסה את העין שלי את אחד משני הדגמים של הסמארט שציינתי רציתי לדעת אם בכלל מוכרים את אחד מהדגמים ומה מחיריהם האלה או אם בכלל מוכרים את המותג סמארט בארץ ואיפה ניתן לראות אותם. תודה יניב ניתן לראות את התמונות בקישור הבא http://www.motocar.co.il/tests/test.aspx?VQ=IIF
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום היום בבית ספר "פרץ" ויכוח בני לבין חבר שלי על הודנה סיויק שנת 1996, חבר שלי טוען שלסיויק אין מערכת ABS, ואני טוען שאכן יש לסיויק ABS מי מאיתנו צודק? ועוד שאלה, ממתי נכנס השימוש במערכות ABS? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Slava_RC, -
תאונה טיפשית 1 2
מאת alex_ysmakov- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם סוף סוף אחרי הרבה זמן זמן גם אני כמו הרבה נהגים בארץ עשיתי תאונה ראשונה. היום בבוקר נסעתי בעיר, פתאום אוטובוס יצא מהפניה (לקח רדיוס גדול מדי) ונכנס בי (כמו שמתואר בתמונה). הנזק לרכב הוא לא כזה גדול אבל לצערי נהג האוטובוס לא מוכן להודות באשמה ואומר כי התאונה היתה אחרי הפניה וכי אני סטיתי ממסלולי ופגעתי בו. אצל האוטובוס הנזק הוא בצד שמאלי מקדימה, ואצלי הפגיעה הי בכנף הקידמי השמאלי. בביטוח אמרו כי האשמה היא של נהג האוטובוס ובגלל שהוא לא מוכן להודות באשמה יהיה משפט ומה שיוכלת במשפת כך יהיה. רציתי לשמוע דעות מאנשים שהיו במצבים כאלה ומה אפשר לעשות בנידון תודה מראש אלכס
הודעה אחרונה מאת xbox12341, -
- 1 תגובות
- 715 צפיות
שלום לכולם , מצאתי פנסים אחורים מebay , דיברתי אם המוכר והוא אמר שאפשר לשלוח לישראל תמורת £35.00 - £40.00 .... בכל מיקרה , נכנסתי להזמין את המוצר וכתוב לי שם ככה: Shipping & handling Seller has not provided shipping information. Check the or request total from the seller. וסכום כסף לכתוב שם ... מה לכתוב שם? הוספתי תמונה שמסבירה הכל .. אגב זה פעם ראשונה שאני מזמין מebay תודה מראש ..
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
- 1 תגובות
- 669 צפיות
אני נהג צעיר בן 17+ .. כמה יעלה לי להוסיף את השם שלי לביטוח החובה ? כי הוא רשום רק על ההורים שלי .. ( רק להוסיף תשם שלי לביטוח חובה . לא ביטוח צעיר וביטוח נהג חדש !~ עוד שאלה .. ששוטר עוצר אותי לבדיקה והוא מבקש את הביטוח חובה .. ורשום בביטוח שהוא רק על ההורים שלי בלבד .. אני יכול לקבל איזה עונש ?..
הודעה אחרונה מאת ytzhak, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מזל שעשיתי רישיון בינ"ל.... סופ"ש האחרון הייתי לרגל עבודה באתונה, שם לעמית שלי יש אופל קורסה OPC דנדשה ויפה.. אתמול בלילה הוא הציע לי לקחת אותי לשדה התעופה שנמצא 25 דקות נסיעה מהעיר, ובצחוק גמור אמרתי לו שאם כבר הוא מציע אז גם שיתן לי לנהוג. להפתעתי הרבה הוא הסכים! פה התחילה ידידות בת 25 דקות עם המנוע המשובח בעל ה200 כו"ס שמחובר לגיר 6 הילוכים קצרים, ממש הוט-האץ' כהלכתו. בכל מקרה, הרכב ממושמע לחלוטין. התנוחת ישיבה במושבי ריקארו מעור בין הטובות. הרכב נוח לחלוטין. וכאן מתחיל האקשן. 0-100 מדהימה. 60-120 עוד יותר. 120-220 בהילוך שישי בכלל אין מה לדבר. אחרי שעברנו את הTOLL, והאצתי לסביבות ה180 בערך, והמשכתי ללחוץ, לפתע ראיתי הבהוב מאחוריי, וראיתי פוקוס ST פשו…
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
- 1 תגובות
- 966 צפיות
סובארו פורסטר החדש הגיע לארץ עכשיו ככה יש שני מנועים 2.0 ליטר ו2.5 ליטר טורבו ויש כמה רמות גימור ב2.0 ישנם הB X וXS (אני כמעט בטוח לא ככ חשוב) וב2.5 יש XS ובדגם הזה יש ריפודי עור אז שאלתי היא האם אפשרי לקנות דגם אם 2.0 ליטר ולשלם לריפודי עור תוספת תשלום תודה רבה(אין רמת גימור XS אם מנוע 2.0)
הודעה אחרונה מאת nitch, -
- 0 תגובות
- 701 צפיות
שלום לכולם ולילה טוב! נתקלתי עכשיו בסרטון הנ'ל ומעוד מעניין אותי ממה זה בדיוק נובע? http://youtube.com/watch?v=U6QetqULF3s&feature=related דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת ibiza89, -
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם!! בן דוד שלי לומד חשמל רכב,והוא רוצה לקנות לו כמה מכשירי מדידה כמו שיש לחשמלאי רכב במוסכים, מישהו יכול לתת לי רשימה חלקית/מלאה של המכשירים ומאיפה ניתן לקנות?
הודעה אחרונה מאת Derish, -
אז עוד מעט 4 שנים הרבה זכרונות טובים וקשה למצוא לה מחליפה... ניתן לתמונות לדבר...
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם!! מישהו עבר אתמול בחניה והוריד לי את המראה השמאלית, החזרתי אותה למקום אבל כשאני נוסע מהר היא רועדת. רציתי לדעת איזה דבק אני צריך לקנות כדי להחזיר אותה לקדומתה,המראה כרגע מוחזקת ע"י הכבלים כנראה שהפלסטיק שמחזיק אותה נשבר.
הודעה אחרונה מאת MOTIOZ, -
- 2 תגובות
- 565 צפיות
יש לי שאלה בנושא ביטוחים. למיטב הבנתי ביטוח חובה - מכסה נזק לגוף ביטוח צד ג - מכסה נזק לרכב אחר ביטוח מקיף - מכסה נזק לרכב שלי מי מכסה נזק לרכוש, נגיד תמרורים ועמודים שקיבלו נזק בתאונה?
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 11 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מספר אנשים שראו את הצמיגים שלי אמרו לי שצריך לעשות כיוון פרונט מכיון שיש שחיקה בדפנות לא היו לי שוםם רעידות בהגה וההגה היה ישר נגשתי למכון פרונט בסגולה פ"ת אצל אהרון הוא שם לי את המכשיר לייזר הזה על הגלגל אמר לי לשבת באוטו ולהחזיק את ההגה ישר עשה שם משהו בציר בין שתי הגלגלים כאילו חיזק משהו עם מפתח עלה למעלה חשבתי יגיד לי 50 שקל 100 שקל בהגזמה - החוצפן דרש 250 שקל על 3 דקות עבודה נתתי לו 170 ונסעתי משם ועוד הוא עשה לי טובה
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאבי יש רכב מהחברה שלו ביטוח הרכב הוא מגיל 24 כלומר אחרי שייגמר הנהג צעיר האם כל המחזיק רשיון נהיגה מבוטח בניזקי גוף כלומר ביטוח חובה?
הודעה אחרונה מאת Rieno, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נשאלתי ע"י חבר אם פיג'ו 205 שנת 93 1400 מנוע ברזל סטנדרטי למעט פילטר פתוח יכול נצח אותו ברייס עם סיויק 95 EX 1600 מנוע אלומניום עם פילטר פתוח, אגזוז זרימה חופשית ושורט שיפט. את הדגם של הפיג'ו הוא לא אמר לי, כל חוות דעת תתקבל בברכה. אני יודע שזה נשמע כמו שאלה של ילדים וגם אני אמרתי ככה אבל אמרתי לו שאני ישאל מומחים.
הודעה אחרונה מאת ytzhak, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רכשתי 4 צמיגי פאלקן דגם SN816 גודל הצמיג 205/65r/15 ברצוני לדעת איך הצמיג מבחינת הכל. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
מאיזה הילוכים אפשר לעשות את זה? 4 ל3? 3 ל2? כמובן במהירויות המתאימות. זה לא הורס את הגיר?
הודעה אחרונה מאת שטוטית, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אתמול בלילה נכנסתי לכיכר כניראה קצת מהר מידיי, לא בשביל לעשות פוזות או רושם על מישהו, הייתי לבד ומסביבי הרחוב היה ריק. בכיכר כוונתי הייתה לפנות שמאלה, עוד מהכניסה לכיכר התחלתי לבלום וכשהרכב החל לפנות שמתי לב שהמהירות גבוהה מידיי ולחצתי חזק יותר על דוושת הבלמים. כתוצאה מכך נגרמה העברת משקל לחלק האחורי של הרכב, הזנב יצא לטייל והרכב החל ב"דריפט" לכיוון המדרכה... זו לא הפעם הראשונה שאני נקלע למצב כזה, אך הפעם כניראה שהמהירות הייתה גבוהה מידיי ולא הצלחתי לשלוט ברכב. לאחר מספר שניות כמובן שנשמע ה"בום" ששני הגלגלים הימניים של הרכב נפגשו במדרכה. ככה זה קרה בערך: http://img134.imageshack.us/img134/2776/11wh7.gif דחפתי את האוטו קצת קדימה עד שחברים באו לעזור, הרחקתי…
הודעה אחרונה מאת שטוטית, -
-
מי מחובר 4 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 874 אורחים (הצג רשימה מלאה)