Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

OPC מתי תגיעי לארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל שעשיתי רישיון בינ"ל....

סופ"ש האחרון הייתי לרגל עבודה באתונה, שם לעמית שלי יש אופל קורסה OPC דנדשה ויפה..

אתמול בלילה הוא הציע לי לקחת אותי לשדה התעופה שנמצא 25 דקות נסיעה מהעיר, ובצחוק גמור אמרתי לו שאם כבר הוא מציע אז גם שיתן לי לנהוג. להפתעתי הרבה הוא הסכים!

פה התחילה ידידות בת 25 דקות עם המנוע המשובח בעל ה200 כו"ס שמחובר לגיר 6 הילוכים קצרים, ממש הוט-האץ' כהלכתו.

בכל מקרה, הרכב ממושמע לחלוטין. התנוחת ישיבה במושבי ריקארו מעור בין הטובות. הרכב נוח לחלוטין.

וכאן מתחיל האקשן. 0-100 מדהימה. 60-120 עוד יותר. 120-220 בהילוך שישי בכלל אין מה לדבר.

אחרי שעברנו את הTOLL, והאצתי לסביבות ה180 בערך, והמשכתי ללחוץ, לפתע ראיתי הבהוב מאחוריי, וראיתי פוקוס ST פשוט עוקפת אותי במהירות אדירה.

שאלתי אותו לגבי מכמונות ומצלמות, (תוך כדי נסיעה על 200) הוא פשוט פתח את התא כפפות הראה לי את הולנטיין ואמר שהסוכן של אופל אמר לו שזה יעיל גם בתא כפפות. הוא קיבל את זה במתנה עם הרכב. כמו כן ביוזמתו הוא התקין בליינדר.

בכל מקרה, כששמעתי את המחיר שהוא שילם, פשוט בכיתי. סה"כ אחרי כל התוספות - 25K יורו.

לבכות. זהו.

אין תמונות. המצלמה נשברה לי.

נתונים:

מנוע: 1.6 ליטר טורבו

גיר: 6 הילוכים

כו"ס/מומנט: 26.5/192

0-100 רשמי: 6.8 שניות

0-100 בפועל: 6.5 שניות

מהירות סופית רשמי: 225 קמ"ש

מהירות סופית בפועל: 237 קמ"ש (GPS)

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

זה לא ייאמן שהמרחק הגיאוגרפי בין ישראל ליוון כל כך קטן ולעומת זאת המרחק המוטורי הינו שנות אור. בתור אחד שבשבילו יוון מהווה תחליף לאילת ומוצא את עצמי שם פעמיים בשנה, תמיד אני חוזר לארצנו הקטנה בתחושת כעס:evil:. כל דרדק בן 17 מתנייד לו בניחותא על גבי saxo vts או 106 gti שייגרמו לכל מועדון psi לוויברציות באיזור האגן (כמעט כולן פול בודי קיט בטוב טעם), מיני קופר s הינה היונדאי גטס שלהם, rx 8 ניתן למצוא כל חמש דקות כנ"ל s 2000 ו 350Z. קליאו ספורט- יצא לי לראות רק אחת במהלך החופשה האחרונה אבל קליאו v6 לעומת זאת לא חסר.

בקרוב אצלנו? אני בספק.

פורסם

בחניון של הסינמה היו הרשימת מכולת הבאה:

2 קליאו V6

2 STI

S4 אחת

S6 אחת

כמובן שTT קוואטרו

והOPC

וידידי פאנוס עוד אמר, שזה חניון ביום רגיל.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
בחניון של הסינמה היו הרשימת מכולת הבאה:

2 קליאו V6

2 STI

S4 אחת

S6 אחת

כמובן שTT קוואטרו

והOPC

וידידי פאנוס עוד אמר, שזה חניון ביום רגיל.

גם בקפריסין השכנה לא חסרות רשימות כאלו.

פשוט לקנא.

אפילו R34 ראיתי שם...

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

• תוכן חדש...