Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקנדל הסקס של נשיא ה-FIA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדרך כלל אני לא מתעסק בנושאים צהובים שכאלו, אבל הסיפור הזה כל כך הזוי... באמת המציאות עולה על כל דמיון.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

מגדיר מחדש את המושג "בחדרי חדרים"... :?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

צהובונים, תמיד ידעו וידעו איך לכתוב כתבות על אחרים ולגרוף את הקופה.

למה לעזאזל חיי המין וחיי המיטה של אנשים "מפורסמים" צריכים להגיע לכותרות?

אין גבולות היום לכתבים בשום נושא, העיקר למכור ולהרויח כמה שיותר $$$.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כל צמרת F1 , "חולים" על אורגיות , חזיתי במירוץ F1 בריו דג'נרו , כל ראשי F1 מוקפים בנערות מדליקות בלבוש מינימלי (טי-שרט ומכנסונים קצרצרים , אבל הסוטה הגדול מתברר כנאצי ממשיך דרכו של אביו ימח-שמו !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אני היחידה פה שחושבת שהכתבה באנגלית פרטנית הרבההההה יותר מדי?? :?

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

אני לא מבין מה אתם רוצים מהאיש:

אדם בגיל 60,שמצליח בלילה אחד להיות עם חמש בנות "ליברליות".

לדעתי מדובר באדם פנומן עם יכולת מעוררת קינאה. :lol:

פורסם

טחון בטירוף זה כדי שהוא יוכל לשלם לבנות.

אתה רוצה להגיד לי שהוא לא עשה איתן שום דבר? מה ה' נותן אגוזים למי שאין לו שיניים? :shock:

חמישה "אגוזים" זה הרבה גם לאדם צעיר יותר. :lol:

פורסם

ה-י-ו-ם התאריך הוא 1.4, כמובן.

הידיעה הזו התפרסמה אתמול.

וגם אם היא היתה מתפרסמת היום... נראה לך שעיתון כמו ניוז-אוף-דה-וורלד היה מפרסם מתיחה כזו, שמביאה עימה בודאות תביעה של עשרות מיליונים - תביעה שאין לתובע שום סיכוי להפסיד בה?

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

תאמין לי שטל יודע מתי האחד באפריל.

בדוק את אתר "אוטו" ותבין...

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

אני לא מבין אנשים עשירים ובעלי מעמד לפעמים.

כאילו, מה? אם תיקח חמש זונות לא יעלו עלייך? זה לא שאתה איזה מר סמית אלמוני.

יאללה נניח לקחת חמש זונות. למרות שאתה בן אדם נשוי - האשה משעממת ויש לך יותר מדיי כסף.

אז אתה חושב שהם לא יספרו לכולם שאתה סוטה ואוהב לקבל מכות עד שיורד לך דם?

יאללה, נניח שאתה מזוכיסט, סטייה, מה לעשות, לכל אחד יש חסרונות.

אבל הקטע עם השואה?

טוב, אתה בן של נאצי, זה מה שאמא ואבא עשו בבית, ככה חונכת לא אשמתך.

אבל מה לעזאזל עובר לאנשים בראש במצבים כאלה שגורם להם לומר:

"הממ...בואו נצלם את זה, שיהיה תיעוד, כן זה הגיוני..."

הרי ברור שבמוקדם או מאוחר הקלטות האלו יגיעו לתקשורת (להבדיל אלף הבדלות - פמלה אנדרסון, פריס הילטון).

לפחות קצב היה מספיק חכם לא לצלם את ההטרדות שלו. ככה אפשר להכחיש :roll:

• תוכן חדש...