Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין כבר הרבה זמן ברכבים מהזן של סמארט ומאוד תפסה את העין שלי את אחד משני הדגמים של הסמארט שציינתי רציתי לדעת אם בכלל מוכרים את אחד מהדגמים ומה מחיריהם האלה או אם בכלל מוכרים את המותג סמארט בארץ ואיפה ניתן לראות אותם.

תודה יניב

ניתן לראות את התמונות בקישור הבא http://www.motocar.co.il/tests/test.aspx?VQ=IIF

פורסם

ראיתי כמה וכמה סמארט רודסטר על כבישי ארץ הקודש. הרכב נראה מדהים במציאות, ממש ללקק את האצבעות.

מה שכן, אם לשפוט לפי המחירים של הסמארט "הרגילה", אני מניח שהדגם הזה מתומחר בצורה מאוד לא אטרקטיבית ולכן הוא גם לא נמכר במיוחד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש סמארט מכל דגמיה

אבל תכין הרבה שקלים מעל המחירון

האוטו נסחר בצורה מדהימה !!!

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

סמארט הפסיקו לייצר את שתי המכוניות.

הם מכרו אותן לאיזה משקיע אנגלי שרוצה לייצר אותן.

אני מקווה שאתה פוחד ממהירויות גבוהות,כי המכוניות האלה לא זזות עם מנוע ה 800 שלהן.

יש כמה בארץ.

המכונית באמת יפה.

אייל

פורסם

מראה יחודי ותו לא.

מחיר של 180-190 אלף ש"ח דאז עשה אותה יקרה יותר מהמיאטה (העדיפה עליה בכל תחום) ביותר מעשרת אלפים ש"ח.

בקיצור, רכב פוזה לילדים עשירים.

פורסם

לא אכפת כמה הוא עולה העיקר איפה ניתן לראות את האוטו ולהזמין אותו לא מעניין אותי כמה הוא עולה רכב ניראה יפה מכל זווית שמסתכלים עליו.

לאדון GOLF הנכבד מאיפה לך שהרכב הוא לעשירים כתוב לו על השמשה על המספר אני רכב פוזה לילדים עשירים כי אם אתה רואה אז תגיד לי כי אני לא רואה לא הפנמנו כל אחד והכיס שלו אז באמת.

לילה טוב יניב

פורסם

אם אני לא טועה, לרכב מנוע אחורי בנפח של 790 סמ"ק מצוייד במגדש טורבו (או סופרצ'ארג'ר?).

הוא מגיע למהירויות מסחררות באיזור ה130 קמ"ש.

היא מגיע עם תיבת הילוכים רובוטית מעצבנת במיוחד.

ונמכר בזמנו, במחיר של כ190 אלף ש"ח.

כאשר באותו הזמן נמכרה מאזדה מיאטה, מנוע 1800 סמ"ק, עם גיר ידני נורמלי או תיבה אוטומטית רגילה - בפחות.

ולכן, נמכר ביחידות בודדות (למיטב ידיעתי, באיזור ה10).

רוצה? בהצלחה בחיפושים. המחירים שהוא נסחר בהם לא מצדיקים קנייה שלו.

(לשם השוואה, אפשר לקנות מיאטה 2007 במחיר של סמארט רודסטאר 2005)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יש בארץ גם smart roadster brabus

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
לא אכפת כמה הוא עולה העיקר איפה ניתן לראות את האוטו ולהזמין אותו לא מעניין אותי כמה הוא עולה רכב ניראה יפה מכל זווית שמסתכלים עליו.

לאדון GOLF הנכבד מאיפה לך שהרכב הוא לעשירים כתוב לו על השמשה על המספר אני רכב פוזה לילדים עשירים כי אם אתה רואה אז תגיד לי כי אני לא רואה לא הפנמנו כל אחד והכיס שלו אז באמת.

לילה טוב יניב

זה שלעשירים כיס עמוק וזכותם לעשות מה שהם רוצים עם כספם, כולל נפנוף סטיפות במרכז שכונת עוני, עדיין לא אומר שלעניים אין זכות לבקר אותם על כך.

אם בעיצוב, מיוחדות ופוזה חשקת, למה לא תלך על המיני? כל אלו נמצאים בה, כולל מחיר מוזר בגובהו ולפי דעתי, יש להניח שהיא גם תהנה אותך.

פורסם
זה שלעשירים כיס עמוק וזכותם לעשות מה שהם רוצים עם כספם, כולל נפנוף סטיפות במרכז שכונת עוני, עדיין לא אומר שלעניים אין זכות לבקר אותם על כך.

אם בעיצוב, מיוחדות ופוזה חשקת, למה לא תלך על המיני? כל אלו נמצאים בה, כולל מחיר מוזר בגובהו ולפי דעתי, יש להניח שהיא גם תהנה אותך.

מיני אם הייתי הולך זה רק על הקופרS אבל המחיר יוצא סביבות235.000 לפני תוספות מיוחדות כמו גאנט 18" מערכת ניווט כיסאות עור עם תפירה על המושב של הסמל מיני וקסנון וכל הדברים הטובים למיניהם אני קצת בדילמה הסמארט הייתה פגז עיצוב יפה מכונית שלא רואים כל יום וחבל שלא מוכרים אותה.

תודה יניב

פורסם
אם אני לא טועה, לרכב מנוע אחורי בנפח של 790 סמ"ק מצוייד במגדש טורבו (או סופרצ'ארג'ר?).

הוא מגיע למהירויות מסחררות באיזור ה130 קמ"ש

אתה דווקא טועה:

698 סמ"ק (שלושה צילינדרים מוגדש טורבו), הספק מרבי - 61 או 82 כ"ס.

מהירות מרבית בהתאמה - 160 או 175 קמ"ש (180 ברודסטר-קופה, שהוצעה רק עם המנוע החזק).

• תוכן חדש...