Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!

בן דוד שלי לומד חשמל רכב,והוא רוצה לקנות לו כמה מכשירי מדידה כמו שיש לחשמלאי רכב במוסכים,

מישהו יכול לתת לי רשימה חלקית/מלאה של המכשירים ומאיפה ניתן לקנות?

פורסם

ממליץ להתחיל ממד מתחים טוב. אפשר לקנות בכל חנות אלקטרוניקה (הכוונה לא לחנות מוצרי חשמל) או יש בהום סנטא למשאל של זיקו - תוצרת הארץ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קצת מוזר לי העניין שהוא לומד חשמל רכב והוא לא יודע מה הוא צריך,

בעיקרון אם זה רק חשמל בסיסי אז מד מתחים טוב ומדוייק, טסטר פשוט עם מנורה (פתיל למינוס) וזהו זה כל מה שצריך.

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

רב מודד, נורת ביקורת, מלחם ובדיל, ראשי כבל שונים ושרינקים. ניתן להשיג כמעט בכל חנות לציוד טכני. אלה הכלים הבסיסים ביותר.

בנוגע לסוג הרב מודד - כמה שיותר פונקציונלי, היום גם אוהבים ליצר אותם עם הגנת גומי נגד מכות, תאורת צג וכו'. וכמה שיותר אחריות :lol:. הפשוטים עולים כ20 ש"ח.

פורסם

עד כעת התשובות היו חלקיות בלבד.

מכשירי מדידה ראשוניים וחשובים:

1. רב מודד דיגיטלי שמכיל כמובן, מד מתח, אוהמטר, וולטמטר ועוד כמה פונקציות.

2. מד זרם דיגיטלי השראתי.

3. מכשיר לבדיקת מצברים עם עומס, מכני רגיל.

3. הידרומטר לבדיקת ריכוז אלקטרוליט המצבר.

4. נורת בקורת רגילה.

5. נורת בקורת לד.

כלים ומכשירים ללא אדם מימן היודע כיצד להשתמש בהם ולהבין את משמעות התוצאות אינם שווים דבר.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...