Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאבי יש רכב מהחברה שלו

ביטוח הרכב הוא מגיל 24 כלומר אחרי שייגמר הנהג צעיר

האם כל המחזיק רשיון נהיגה מבוטח בניזקי גוף כלומר ביטוח חובה?

פורסם

לא כל מחזיק רישיון נהיגה מבוטח בביטוח חובה.

ביטוח החובה מונפק בדרך כלל ע"ש בעל הרכב או המחזיק ברכב בדרך קבע.

לרשותו של בעל הפוליסה עומדת הרשות להרחיב את הביטוח כך שיכסה נהגים נוספים.

בעל הפוליסה יכול לבחור אם הביטוח יכסה רק אותו עצמו, או רק נהג אחד נקוב בשם, או כל נהג לרבות נהג צעיר /חדש או לא.

ככל שהפוליסה מכסה יותר אפשרויות - כך גם יש תוספת תשלום לפרמיה. הבעיה היא שזה לא רק תוספת לביטוח חובה, אלא גם תוספת לביטוח המקיף (אם יש).

כדי לדעת מה מכסה הביטוח שהחברה הוציאה עבור אביך, צריך להסתכל מה כתוב בתעודת חובה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני לא זוכר את הנוסח המדויק של הסעיפים, אבל כתוב(לפחות אצלי) שהפוליסה מכסה כל נהג שנוהג ברשות בעל הרכב, או כאשר בעל הרכב נוכח באוטו(במקרה של חטיפה ותאונה).

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

מחיר ביטוח החובה משתנה בהתאם למס' נתונים ואחד מהם הוא גיל הנהג הצעיר ביותר הנוהג דרך קבע ברכב.

בקיצור, אם אתה נוהג דרך קבע ברכב (ודרך קבע זה גם אם פעם בכמה חודשים אתה עושה סיבוב לסופר) אז הם ימהרו להתנער ממך.

אנשים לא מבינים לפעמים, שעל הביטוח מאוד קל לעבוד כשעושים פוליסה, וזה בכוונה.

הם סומכים עלייך שהמידע נכון.

מצידם שאלדן יתקשרו אליםה ויעשו פוליסה לנהג יחיד מעל גיל 40 שלא עשה תאונה אחת בחיים שלו.

מצידם תספר להם שבחיים שלך לא עברת תאונה, כשיש לך 15 תביעות פתוחות מהשבוע האחרון.

מצידם, תשאיר את הרכב מונע בלוד כשאתה מספר להם שיש עליו 5 איתורנים ו-7 עלוקות.

הם לא יעשו מזה יותר מדיי עניין, את הפוליסה הם ימשיכו לגבות.

שתצטרכו אותם פתאום יתחילו לשאול, איפה האישור מיגון? איפה ההעדר תביעות? למה X נהג ברכב, הרי הנהג אינו מתאים לפרופיל הפוליסה...

הם מתים על הקטעים האלה.

אם אתה לא כנה ב-1000% אם החברת ביטוח שלך אז אין בכלל טעם שתעשה ביטוח, כי זה סתם חתיכת נייר שלא שווה כלום.

תמיד עדיף לשלם את הפרמייה המלאה, תעלה כמה שתעלה, או לא לשלם בכלל.

ואם זה עושה לכם טוב על הלב שיש חתיכת נייר סתמית באוטו, אז אני מוכן להדפיס לכם כאלה ברבע מחיר, תאמינו לי שאם בילפתם על החברת ביטוח הכיסוי שאני ייתן לכם שווה בערך לזה שתקבלו מהביטוח.

פורסם

חד פעמית, כלומר נהיגה שאינה דרך קבע.

אם למשל הבן שלך לוקח את הרכב בכל פעם שהוא חוזר מהצבא - זאת נהיגה שבדרך קבע.

אם למשל השאלת את הרכב לבן דוד רחוק שגר כבר 15 שנים באוסטרליה וחזר עכשיו בפעם הראשונה - זאת נהיגה חד פעמית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לפי מה שאני הבנתי, אם יש לך ביטוח קבוע על רכב אחר אז יש לך אפשרות טובה להוכיח שנסעת באוטו ללא ביטוח כנסיעה מזדמנת וחד פעמים.

:-) just smile
  • תוכן חדש...