Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשנה וחצי נהגתי על רנו מהעבודה וגם יצא לי לקחת אותה למוסך - מורשה כמובן - לטיפולים תקופתיים, המוסך נקי ומטופח יש עמדת קבלה עם נציג מחוייך וידיים נקיות! ומקבלים דף הזמנה מסודר,

לפני העבודה על הרכב כסא הנהג נעטף בניילון, וכמין סינור מולבש על הכנף שהרכב לא יתלכלך, האווירה שקטה ורגועה, חדר ההמתנה מסודר עם פינת קפה, עיתונים יומיים, טלויזיה (עם שלט, להעביר לספורט) וכיסאות נוחות, אחרי בדיקה הנציג ניגש אליך בשקט ונותן לך הצעת מחיר לטיפול עם סדרי עדיפות, לאחר הטיפול הרכב נלקח לשטיפה (כשמיהרתי קיבלתי שובר לשטיפה) ועם החשבונית אתה מקבל עץ ריח.

ולמה אני חופר את כל זה, כי היום הייתי באיזה מוסך בפ"ת שלא חשוב את שמו, עם הרכב שלי (סובארו DL),

אין כרטיס הזמנה מסודר, אין הצעת מחיר, פשוט עובדים אתה כבר תשלם, חדר ההמתנה נראה כמו חדר המתנה ל... עם גליונות ישנים של 'לאשה' פוקוס אחד, ואיזה 'ישראל היום' משלשום,

והכי הכי גרוע, כשאני נכנס לרכב ומתחיל לנהוג אני רואה שהידיים שלי נראות כמו אחרי החלפת צירייה, כל ההגה ומוט ההילוכים מלוכלכים, וכשאני יוצא מהאוטו אני שם לב שגם הידית פתיחה והדלת מוכתמים,

אולי תסבירו לי למה הישראלי המכוער, מכוער כל כך, כמו שרק מכוער יכול להיות מכוער??

מה שנכון נכון...

subaru leone מחזירה את הכבוד לכביש :cool:

ESTK מחזיר את הכבוד ל"לאונה"!

פורסם

דבר ראשון, זה ההבדל בין מוסך מורשה לסתם מוסך מדרכה.

דבר שני, ההבדל הזה מגיע גם בשורה התחתונה של הקבלה, ליד המילה "סה"כ".

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא כדאי להשמיץ על כל המוסכים הלא מורשי יבואן. יש מוסכים הגונים ואיכותיים שעושים את העבודה כמו שצריך.

מה העיקר לכם? לשבת עם קפה ולהסתכל טלויזיה עד שאתם לא יודעים מה קורה עם האוטו? מיילא רכב חברה, אבל אוטו פרטי?

רוצים לשבת עם קפה? יש בית קפה. לי העיקר לא הצורה, אלא תוכן. לי חשוב לראות מה עושים עם האוטו שלי ושהעבודה תתבצע באיכות מקסימלית. אני לא זז למטר ממכונאי שמטפל בבובה שלי. :twisted: אני מביא לו את הנוזלים שהוא ישמים לי באוטו - ככה אני רגוע.

ברור שמוסך קטן, אין לו אולם המתנה ואולי גם אין קפה. אז מה?! עם מוסכניק מקצוען ועושה את העבודה כמו שצריך - זה העיקר!

באמת, חבל סתם להשמיץ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
דבר שני, ההבדל הזה מגיע גם בשורה התחתונה של הקבלה, ליד המילה "סה"כ".

בסופו של יום אנחנו לא מאמינים כמעט לאף אחד, וכל סכום שנשלם יראה לנו יקר וגניבה.

מה שנכון נכון...

פורסם

לא יודע מה איתכם. אבל כל עוד מטפלים באוטו שלי כמו שצריך אני מוכן לשלם. כי איכות היא פונקצייה גם של כסף. :wink:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אלפא, לא אמרתי שמוסכים שאינם מורשים הם מוסכים לא טובים. רק ציינתי שבתור מוסך שכזה, בד"כ אין לו את הסכומים להשקיע בפינות ישיבה, פלאזמות ותעסוקה לממתינים בזמן הטיפול.

ובין היתר זה מתבטא בעובדה שהוא גובה פחות כסף מהלקוח.

(נראה למישהו שהקפה, העוגיות והמנוי של YES שיש במוסך המורשה זה בחינם?)

הגשש,

בתור התחלה, אם אתה לא מאמין למוסכניק שלך וחושב שהוא גונב אותך - למה אתה הולך אליו? חסרים אחרים?

ודבר שני, יש הבדל בין לראות טיפול 10K שנגמר ב400 שקל ולהרגיש שגנבו אותך, לטיפול 10K שנגמר ב1200 שקל ולהרגיש שגנבו אותך.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
הגשש,

בתור התחלה, אם אתה לא מאמין למוסכניק שלך וחושב שהוא גונב אותך - למה אתה הולך אליו? חסרים אחרים?

ודבר שני, יש הבדל בין לראות טיפול 10K שנגמר ב400 שקל ולהרגיש שגנבו אותך, לטיפול 10K שנגמר ב1200 שקל ולהרגיש שגנבו אותך.

1. לא חסרים אחרים, אבל כל מוסכניק ממוצע (צביקה יש רק אחד..) יחפש איפה לחפף, כמו כל נותני השירותים במדינה, ראה את השרשור על הכבישים במדינה.

2. דווקא המוסכניק הזה היה נראה בסדר, הגעתי אליו מהמלצות של חברים, אבל הגישה/הסביבה הרגיזה אותי.

ועוד משהו, דווקא את המוסך ההוא (המורשה), תפסתי בהחלפה של דברים שלא היה צורך בהם.

מה שנכון נכון...

פורסם

אני דווקא שמתי לב , שהתלונה הייתה סביב קבלת הרכב הלא נקי: הגה,מוט הילוכים,ידית פתיחה.

פותח השירשור לא התלונן על המחיר.

אגב לא מכיר מוסך בארץ ללא קפה.

לגבי תנאים סביבתיים, ישנו מוסך בעמק שפרש ממותג מוביל עקב דרישת שיפוץ שמתחילהב=1000000 ש"ח.

יש לציין, כי המוסך על עובדיו נראה ברמה שלא מביישת כלל וכלל.

פורסם
אגב, לא מכיר מוסך בארץ ללא קפה.

במוסך שהייתי היום יש מכונת קפה בשקל :roll:, הכוס חינם.

מה שנכון נכון...

• תוכן חדש...