Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

106 ראלי - כמעט 4 שנים והרבה תמונות...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שמח שבסוף החלטת שהיא נשארת אצלך !

איך אפשר למכור יהלום כזה, איך...

אוסיף תמונה של המדהימה, מאירוע סוף השנה של PSI.

img0612pw7.jpg

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במקרה היית בעכו בחצי שנה האחרונה?

אני את הרגע הזה כאילו זה היה אתמול , אני שטפתי את האוטו ופתאום ראיתי בזווית העין 106 כזאת יפיפיה שקשה לתאר ,

בדיוק כזאת כחולה, עם אנג'ל אייז ונשארתי עם פה פעור 5 דקות, שאני לא אשכח לעולם.:)

206 XS

פורסם

תודה לירן

וכן הייתי בעכו לפני כמה חודשים...

תודה על הפירגונים והתמונות

וכנראה שיותר קשה להפרד ממנה ממה שחשבתי

פורסם

ברור!

אם היה לך כסף היה יותר קל

:lol:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

ממש יפה, אבל למה נדמה לי שהלבנה יותר? אני הייתי לוקח את הלבנה ומשום מה הצילום של המנוע נראה כאילו שחטו אותו חי

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

היא נראית שמורה ויפהפיה , מטופחת ונאהבת. כל הכבוד לך!

באמת רכב שהזמן לא נגע בו ובעזרת השם גם לא ייגע.

כיף לראות אנשים כמוך ששומרים על רכבם כמו על הילדים שלהם, מטפלים ואוהבים, מאכילים אותם בדלק ומתעוררים בלילה כשהם בוכים ללכת למוסך...ולפעמים מחליפים להם גם פיפי הלא הוא שמן ;)

קחו את החיים קצת בהומור, אבל עדיין על רכב כזה הייתי מוותר למרות כל הקשיים שבדבר ועובר הלאה . כי כל סוף הוא התחלה חדשה ! תתחדש...

פורסם
ממש יפה, אבל למה נדמה לי שהלבנה יותר? אני הייתי לוקח את הלבנה ומשום מה הצילום של המנוע נראה כאילו שחטו אותו חי

הלבנה הזאת היתה שייכת לאיזה פסיכי שחשב שזה מינימום אימפרזה :screwy:...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=177748&highlight=%D7%A8%D7%90%D7%9C%D7%99+%D7%A2%D7%95%D7%9E%D7%A8

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
הלבנה הזאת היתה שייכת לאיזה פסיכי שחשב שזה מינימום אימפרזה :screwy:...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=177748&highlight=%D7%A8%D7%90%D7%9C%D7%99+%D7%A2%D7%95%D7%9E%D7%A8

לחשוב שהפסיכי הזה התחיל מסקייט...

אז לאן אני אגיע? (התחלתי בסרף, יותר אקזוטי לא?) :)

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

היה מת אימפרזה, למרות שאני לא ממעיט בערכה של 106 משופרת הייתי במפגשים שאחת כזאת לא ממש איכזבה מול אימפרזה

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

• תוכן חדש...