Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה טיפשית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכי חשוב (לא יודע אם עשית) זה לצלם :

עשית תאונה תצא מהרכב .(אם לא כואב לך אל תעשה הצגות סתם יגלו את זה אחרי זה ותצא טמבל)

תקח פלאפון או אם יש איזה קיוסק תקנה מצלמה חד פעמית ותצלם הכל מכל זוית .

מנסיון שקרה לדוד שלי בהולנד הם עשו תאונה עם אוטובוס והוא לא היה מוכן להודות הם צילמו הכל ורק ממבטים בתמונות חברת ההשכרה זיכת אותם שלשלם הישתתפות עצמית .

יצאתי עמבה

פורסם
עושה רושם שהאוטובוס אשם כי הוא נהג מקצועי וצריך לדעת איך לפנות בצורה כזו שלא יפגע במכוניות חולפות.

טוב שאתה בסדר אבל אם יש לך כאבים (בכל זאת פגע בך אוטובוס.....) כדאי ללכת לבית חולים או למוקד רפואי כדי להיבדק ולאחר מכן להגיש תלונה במשטרת התנועה.

תיקון-

1. למסור "הודעה על תאונת דרכים", לא להגיש תלונה.

2. בכל תחנת משטרה, לא צריך לנסוע לבית דגן בשביל זה.

Xbox12341

פורסם

אם אתה חושב שאתה צודק, למה לא הזמנת משטרה באותו הרגע?

בכל תאונת דרכים, גם אם אין פצועים, אם מזמנים משטרה, היא מגיעה, וכשמשטרה מגיעה, הטיפול בתאונה הופך למקצועי יותר ורציני יותר, גם בבית המשפט. במידה ונהג האוטובוס היה נוסע אם היית אומר לו שהמשטרה בדרך, הוא היה מסתבך עוד יותר. מה גם שהשוטרים יכולים לגבות עדות בע"פ מהנוסעים באוטובוס ומעוברי אורח ולרשום הכול בדוח הפעולה שמגיע לדיון בבית המשפט, במידה ויהיה כזה, ואז הסיכויים שלך לנצח שואפים ל-100. גם אם אתה סטית מעט מהמסלול, זה עדיין לא הופך אותך לאשם בתאונה. ידוע שכדי שאוטובוס נכנס לנתיב, גחונו לעיתים חורג מהמסלול, דבר שיכול לגרום לתאונה, מה שהופך את הנהג ללא זהיר.

Xbox12341

פורסם

דבר שני הרבה מהאוטובוסים (מדובר על אוטובוסים של חברות פרטיות ולא על האוטובוסים של אגד דן וכאלה) נוהגים בפרעות איומה כמו במקרה שלי מכמה סיבות:

אל תשלה את עצמך , גם נהגי האוטובוס של אגד נוהגים בפרעות .

אני אומר לך את זה מידע!

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
נהגי האוטובוס היום הם משהו, "אני פונה, לי יש טנק, אם אתה לא רוצה לעצור אל תעצור"

מסכים, אם אפילו לא דואגים להסתכל במראה, פשוט חותכים אותך כאילו אין מחר. "ממש מקצועיים"

פורסם

אם הנהג אוטובוס עבר את הנתיב שלו ונכנס לנתיב שלך כמו בתמונה הנהג אוטובוס אשם כי הוא סטה לנתיב הנגדי בלי להתסתכל אם יש רכבים.

אם היית יורד מהרכב באותו הרגע ומצלם את הקוקוים של הכביש ביחס למיקרה זאת הראיה מי האשם.

היה אתך מישהו ברכב או מישהו שאתה מכיר ליד האיזור של התאונה?

בכל מיקרה במשפט תצטרך לדבר כמו שצריך ולהביר שהכל יהיה ברור.

אבל כמו שאמרו קודמיי שמענו רק גירסא אחת.

פורסם
אם הוא מסתכל במראות ומתעלם ממה שהוא רואה שם, אז מה כבר ההבדל ?

יש הבדל. "מראות" בשביל נהגי רכב פרטי זה לא תמיד קריטי כמו אוטובוס, אבל "לנהוג בפראות" זה כן, ויכול להשתמע בצורה שונה אצל כל אחד.

Xbox12341

• תוכן חדש...