Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנית ולנטיין1 בארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בקרוב אני נוסע לבקר את אבא שלי שגר בארה"ב וזאת הזדמנות טובה לייבא כמה דברים..ברצוני להזמין ולנטיין1 מהאתר הרשמי שלהם http://www.valentine1.com/ ישירות לבית של אבא שלי.

מחיפוש שעשיתי הבנתי שצריך לשנות לתדר אירופי מזה אומר ואיך עושים את זה?

קראתי גם שבשביל להיות מוגן יותר מומלץ גם להוסיף משבש (בליינדר) לא בדיוק הבנתי מזה ואם זה מצורף לולנטיין

השמח לקבל קצת מידע...תודה ויום נעים

IBIZA 20vt

פורסם

הולנטיין - דבר נחמד.

הזמנתי אחד שלשום, ואוכל לספר יותר כשאקבל אותו.

לגבי המשבש (בליינדר) - זה דבר שמונע משוטר שמנסה לתפוס אותך באמצעות הממל"ז לבצע את תפקידו.

עקב כך, החזקת דבר כזה (בליינדר) הינה עבירה שגוררת רישום פלילי.

אמנם לא חסר אנשים שמסתובבים עם הדבר הזה בארץ (ויש לי אפילו חבר עם אחד כזה), אבל בסופו של דבר, זה עניין אישי.

אם אני צריך לבחור בין שלילה + קנס (התפסות ע"י שוטר עם ממל"ז) לבין רישום פלילי (ולו רק אפשרות לאחד כזה) - אני בוחר בשלילה והקנס. אבל זה אני...

טל

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם

שימוש בבליינדר יכולה להחשב כהפרעה לשוטר במילוי תפקידו, שהינה עבירה פלילית.

יש בארץ מאות אם לא אלפי אנשים שמשתמשים בבליינדר. מעולם לא הוגש כתב אישום או נעצר מישהו בשל כך.

הכי הרבה הייתה דרישה לפרק את המתקן מהרכב.

בשביל להוכיח הפרעה לשוטר במילוי תפקידו צריך להוכיח שהיה שימוש במערכת בזמן שהשוטר ירה לייזר על הרכב.

דבר שכלל אינו פשוט להוכחה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
שימוש בבליינדר יכולה להחשב כהפרעה לשוטר במילוי תפקידו, שהינה עבירה פלילית.

בשביל להוכיח הפרעה לשוטר במילוי תפקידו צריך להוכיח שהיה שימוש במערכת בזמן שהשוטר ירה לייזר על הרכב.

דבר שכלל אינו פשוט להוכחה.

לא בדיוק ,

השימוש בבלינדר הינה הכשלת שוטר במילוי תפקיד ולא הפרעה , שהיא יותר חמורה. לא צריך להוכיח את השימוש עצמו , שכן יש את הדבר שנקרא "ניסיון" , ואפשר להעמיד לדין בדיוקכמו על עבירה שנעברה , לדוגמא "ניסיון רצח"

מה שקורה היום אם תתפס עם בליינדר , יוחרם המכשיר , נכון להיום לא שמעתי על אדם שהועמד לפלילים עקב זה , אבל לעולם אי אפשר לדעת.

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם

בהחלט צריך להוכיח את השימוש.

ואם משתמשים ב"נסיון" אז זה לא יכול להיות סעיף של הכשלה.

יותר מזה, אני בספק אם יש בעבירות כמו "הכשלת שוטר" או "הפרעה לשוטר" סעיף של נסיון.

יש הבדל "קטן" בין הפרעה/הכשלה לרצח.

יותר מזה, אין שום איסור חוקי משבש לייזר. יש 2 איסורים - האחד זה השימוש בו, והשני זה הייבוא שלו.

אין למשטרה שום בסיס חוקי להחרמת המכשיר (אלה אם יש צו מבית משפט).

הכי הרבה שהם יכולים לעשות זה לדרוש ממך לפרק אותו מהרכב על כל מיני סעיפי תחבורה (שינוי מבנה?) ולא סעיפים פליליים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תודה לעונים..מה בעניין החלפת התדר לתדר אירופי? מה התהליך ואיפה אפשר לעשות זאת?

בעניין הבליינדר זה מתחבר לולנטין?או שיש למכשיר בקרה נפרדת..ואיפה מתקינים את זה על אוטו?

השמת מאוד גם אם מישהו יוכל לצרף לפה קישור של בליינדר טוב שאפשר לקנות בארה"ב גם מאייבי זה בסדר

תודה

IBIZA 20vt

פורסם
מעולם לא הוגש כתב אישום או נעצר מישהו בשל כך.

ממש לא נכון - הוגשו כתבי אישום בגין "הפרעה לשוטר במילוי תפקידו" אבל למיטב ידיעתי לא ניתן פס"ד וכל התיקים נגמרו בהסדרים.

הייתי מעורב בשני תיקים שונים בדיונים בבימ"ש כך שאין טעם אפילו להתחיל בויכוח...

לגבי נסיון אני מסכים שאין הגיון ב"נסיון להפרעה לשוטר", אבל זה לא אומר שבמדינה ההזויה שלנו עם התנהגות השוטרים המוכרת לנו, לא יעכבו ויפרקו גם במקרים בהם לא נעשה שימוש וכבר ניסו להתחכם גם על המצאות בליינדר ברכב ללא שימוש.

שי

• תוכן חדש...