Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדלקת אורות זה מטופש.

אין בזה שום הגיון.

זה ביזבוז כסף.

גורם לזיהום אוויר.

וכו' וכו'..

אתם יכולים להמשיך ולהגיד מה שתרצו.

העובדה היא שמחקרים במימון האיחוד האירופי הוכיחו שנסיעה עם אורות, בלי קשר אם מדובר ביום חורף סגרירי או ביום קיצי לוהט - אכן מבליטה יותר את הרכב ומסייעת לנהג אחר להבחין ברכב ממרחק רב יותר ובצורה קלה יותר.

בשל כך, במסגרת התקינה האירופאית, נסיעה בכביש בינעירונית עם אורות דלוקים תהיה חובה במשך כל ימות השנה ובמשך כל שעות היום והלילה.

כמו שידוע לכם, ישראל מסתמכת על התקינה והחוקים האירופאים (לפחות בכל הנוגע לתחבורה) - ולכן זה גם יהיה בארץ לא הרבה אחרי אירופה.

יותר מזה, רכבים חדשים בעלי תקינה אירופאית ידליקו אורות באופן אוטומטי עם הדלקת הרכב.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גם אם יש הבדל הוא כ"כ לא משמעותי ששווה לבזבז עליו את הטרחה של לרכוש ולהחליף נורות בתדירות גבוהה.

שורה תחתונה אפשר לסכם את הדיון הזה: שכל אחד יעשה את השיקולים שלו ויעשה מה שנראה לו לנכון ברכב שלו.

לא יודע מה איתך, בשביל עוד כמה שקלים בשנה אני מוכן לצמצם ולו באחוזים בודדים את הסיכוי שנהג אחר לא יתן לי זכות קדימה או יסטה לנתיב שלי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לי לא נשרפה נורה ראשית כבר 4 שנים.

אז מה? גם לי לא, ואני כל הזמן עם האורות דלוקים.

חוץ מעניין הנוחות של אורות אוטומטיים, נראה לי שCASPER מסכם באופן די טוב את מה שאני חושב על הנושא.

• תוכן חדש...