Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה שהבנתם למה התכוונתי?

לחיצה חזקה על הגז כמעט עד הסוף ועזיבה מהירה של הקלאצ', האוטו מקבל הרבה כוח במהירות והגלגלים עושים סיבוב במקום (חריקה?), הדבר הזה פוגע איכשהו ברכב?

פורסם

התופעה שאתה מדבר עלייה נקראת "פירפור" בלשון העם,ואם יש נזק? לא ממש..אבל יש בלאי מואץ לקלאץ',גיר,צמיגים,תושבות מנוע.

בקיצור לא מומלץ לבצע זאת לעיתים תכופות.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

הדבר גורם לנזק

לצמיגים

קלאץ'

גיר

ציריות

סביבה

זה לא הדרך לזנק מהר! זה סתם בזבוז של אנרגיה

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
התופעה שאתה מדבר עלייה נקראת "פירפור" בלשון העם,ואם יש נזק? לא ממש..אבל יש בלאי מואץ לקלאץ',גיר,צמיגים,תושבות מנוע.

בקיצור לא מומלץ לבצע זאת לעיתים תכופות.

ובלאי שהוא מואץ כל-כך הוא לא נזק?

פורסם
הדבר גורם לנזק

לצמיגים

קלאץ'

גיר

ציריות

סביבה

זה לא הדרך לזנק מהר! זה סתם בזבוז של אנרגיה

בדיוק.

ערסים חושבים שזה מגניב, טוב כי הם ערסים...

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
בדיוק.

ערסים חושבים שזה מגניב, טוב כי הם ערסים...

אתה לא יכול להגיד שזה לא מגניב. יש בזה משהו מגניב, אבל כשזה נלווה לגולף "משופרת" עם כל התיאורים המוכרים, אפשר להתחיל לקרוא לזה "ערסים".

Xbox12341

פורסם

ברוב המצבים האוטו יחנק, אתה לא יכול לזרוק קלאטצ' אתה צריך בהדרגה מהירה. ואם יש לך משפחתי רגיל עם 100 כ"ס אתה לא תפרפר כל כך הרבה בכביש יבש.

וזה לא כזה "מגניב" כמו שזה נשמע. ואם תזרוק קלאטצ' חזק אתה עלול להרוס את הגלגלי זזים במנוע/גיר.

:-) just smile
פורסם

עם תעשה את באמצע נסיעה ואני מתכוון תתן פול ותלחץ קלאץ ותעזוב במכה אחת זה יקרא "דאבלים"

אבל אתה מתכוון לפירפור של הגלגלים במקום?

שהרכב לא זז?

פורסם
עם תעשה את באמצע נסיעה ואני מתכוון תתן פול ותלחץ קלאץ ותעזוב במכה אחת זה יקרא "דאבלים"

אבל אתה מתכוון לפירפור של הגלגלים במקום?

שהרכב לא זז?

פרפור הגלגלים במקום ואז האוטו מאיץ במהירות רבה

פורסם

לא חבל על האוטו, הצמיגים וכו'? רוצה להשתולל עם האוטו, קח אותו למסלול סגור שאין בו מכוניות אחרות ותעשה מה שאתה רוצה.

השתוללות על כביש מסוכנת.

נהג שלא יכול לנהוג בשיקול דעת על הכביש, תוך כדי הקפדה על כללי בטיחות, מסכן את נהגים אחרים ולפי דעתי אינו ראוי להחזיק ברישיון נהיגה. כל ילד שרק קיבל רישיון, כבר חושב שהוא מיומן לפחות ברמה של נהג ראלי.

במקום סתם להשקיע כסף על החלפת קלאצ'ים וכו', ממליץ להשקיע את הכסף בקורס נהיגה מתקדמת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
פרפור הגלגלים במקום ואז האוטו מאיץ במהירות רבה

הפירפור לא עוזר להאצה מהירה ,להפך ...

האם זה יפה ? לדעתי כן ,אני עושה את זה לפעמים בשביל הכיף ואני רחוק מאוד מלהיות ערס :)

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם
הדבר הזה פוגע איכשהו ברכב?

מה פתאום?? נזק?? לרכב?? :shock::shock::shock:

לא ראית כמה עושים את זה בסרטי קולנוע וסדרות טלויזיה? נראה לך שהיו עושים את זה אם זה היה מזיק? :?::?::?:

לא רק שזה לא מזיק, זה גם מגדיל את בטיחות הכביש כי זה מצפה את האספלט בשכבת גומי דקה שמשפרת את אחיזת הכביש עבור כלל המשתמשים בדרך.

סתאאאאםםם..:hihi::hihi::hihi:

האמת היא שזה בטוח גורם בלאי מואץ לכל חלק ומנגנון מכני ברכב שקשור בהעברת הכח הגדול והפתאומי הזה בבת אחת {כולל המנוע, הגיר והצמיגים עצמם}. בלאי מואץ = נזק מצטבר = באחת הפעמים ש"תעשה גלגלים" (ככה קראו לזה אצלנו בזמני) בשביל הרושם, אתה עשוי למצוא את עצמך מנסה להרשים את המוסכניק בניסיון לקבל הנחה.

אבל מי אני {שעשה לא מעט "גלגלים", בעוונותיו הרבים וברכבים משנות ה70} שאגיד לך מה לא לעשות..:wink:

• תוכן חדש...