Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה אין מרצדס G WAGON בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הבנתי אם זה ברצינות או בצחוק אבל הוא ממש לא מגיע משוריין בבסיס. גרסאות משוריינות (תלוי באיזה רמה ) יכולות להכפיל את מחיר ה"טנק".

יכול ליהיות שזה רק בדגם של ה-55, בכל מקרה נציג של AMG בחו"ל אפילו ציין את זה שזה הרכב היחידי של מרצדס שמגיע משורין כבר ברמה הבסיסית...

בכל מקרה מה שבטוח שאפשר להגיע איתו לרמות שהוא יהיה משוריין נגד טילים מטענים וכל נשק אחר בהישג יד. :wink:

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם
נסעתי באחד כזה , שוב אני עדיין בדעתי הרכב הנ"ל מוכער משהו לא יאומן .

אבל אתה צודק ... על טעם וריח אין מה להתווכח .

תראה את התמונות האלו :

כמו של אמא שלי

כמו של דוד שלי

אני עדיין חושב שצריך להשקיע בהם עוד כוח! חסר לגי'פים האלו כוח .

יעקב

אתה ממשיך להתעקש להשוות חרפה מוטורית כמו הM או הML לרכבים שהם פאר היצירה ההנדסית כמו הG CLASS.

הראשון - רכב זבל שיש מי שטוענים שלא ראוי לשאת את הסמל של הכוכב המשולש, והאחרון - רכב שהגדיר בזמנו את הסטנדרטים ליצירות הנדסיות שיכולות לנוע בכל שטח.

אז יש לכם במשפחה כמה ML, אז מה? גם לנו יש במשפחה ענפים סרי טעם שהחזיקו ברכב המתפרק הזה [אם יש לכם אחד אתה וודאי מכיר את המחלה, או את הגימורים ברמה של רכב אמריקאי, או את נוחות הנסיעה שמזכירה גם היא ספינה בים סוער] בכל מקרה, שום נסיעה בML לא יכולה להיות בסיס להעלות איזו השערה לגבי הG CLASS.

אולי לגבי המראה עוד אפשר להתווכח - ענין של טעם וכו', אבל בכל אספקט אחר שני הרכבים אינם ברי השוואה בעליל.

רון.

נ.ב. - צר לי על הטון התקיף, אבל מי שלא מבין וקורא את מה שאתה כותב עלול לקחת את הדברים ברצינות.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

חזרתי מרוסיה למען האמת ואכן לא חסר שיירות כאלה לרוב זה או G או ניסאן פטרול ואמחוריו S קלאס שם יש המון המון G קלאס

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם
חזרתי מרוסיה למען האמת ואכן לא חסר שיירות כאלה לרוב זה או G או ניסאן פטרול ואמחוריו S קלאס שם יש המון המון G קלאס

לא היה קשה לנחש... :biglaugh:

הכל נורא נחמד, אלא שהתמונות שמופיעות כאן הן של ה G CLASS הישן. החדש נראה שונה לחלוטין והרבה יותר קונבציונלי בהופעתו.

g-class-crosscountryvehicle_gallery_01_740x295_11-2007.jpg

זה ה-G קלאס החדש, לזה אתה קורא שונה לחלוטין ? :?

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

זכור לי שקראתי איפשהו שהרכב לא שינה את העיצוב החיצוני שלו בצורה משמעותית כיובל.

ויש לי גם נטייה להאמין למה שקראתי. (להוכחות ראה תמונות בפוסט של ילדון ה5 טורבו ^)

פורסם

הנסיך ...

מה אתה כ"כ מתעצבן ?!

לא חשבתי בכלל שרכבי ה GCLASS הם ברמה כזאת גבוה מה ML ...

אתה משווה אותם כמו FISTA לBMW 745

קיצר לא מעניין אותי הרמה בניהם .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
כמובן שהטעות היא שלי. G קלאס שריר וקיים ולא הוחלף ע"י ה GL כפי שסברתי.

חלק ממה שאתה אמרתה היה נכון, ב2005 מרצדס כן תכננו להפסיק את ייצור הG,

הם אפילו שחררו מהדורה אחרונה של 3000 יחידות אחרונות, כל אחת ממוספרת.

והיה הרושם שה GL החדש יהיה מחליפו, למרות שאין ממש קשר בין ממותה א' לממותה ב'.

כנראה שמתישהו הם שינו תוכניות ובמקום להפסיק את היצור הם עשו לG מתיחת פנים, והיצור המשיך.

• תוכן חדש...