Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה אין מרצדס G WAGON בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי מחו"ל לפני 5 ימים וראיתי המון מרצדס A ו G קלאס כמובן שאין מה להשוות ביניהם, אך לצערי אין כמעט כאלה בארץ רציתי לדעת האם יש יבוא סדיר של G קלאס? ואם לא איפה ניתן להשיג אחד כזה? ראיתי ש לשגרירויות יש כאלה איך אני יכול לרכוש רכב של שגרירות לשעבר? האם נמכרו מהרכבים האלה לקוחות פרטיים? תודה רבה ולילה טוב.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

יש יבוא של G קלאס, תיכנס לסוכנות מרצדס ותוכל להזמין אחד... כמובן שרצוי שיהיו לך קרוב למיליון שקלים בתור התחלה...

אגב אחלה דבר ה-G55 :twisted:

אגב במזרח אירופה ורוסיה זה אוטו שאוהבים כל האנשים הטובים... 8)

116150980mi6.jpg

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

פה, באוקראינה, בכל פינת רחוב יש G55, יש פה פשוט כמות ע-צ-ו-מ-ה. אפילו אני חושב לקחת אחד.

Піскун Святослав Михайлович

פורסם

אני לא סובל את הג'יפים האלו של מרצדס , פשוט מכוערים !

הג'יפ שיש במשפחה שלי (גם מרצדס) הרבה יותר יפה , רק צריך לדחוף לו את המונע של המכוער (אלו שבתמונה) .

בעיקרון תמונה יפיפיה .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
אני לא סובל את הג'יפים האלו של מרצדס , פשוט מכוערים !

הג'יפ שיש במשפחה שלי (גם מרצדס) הרבה יותר יפה , רק צריך לדחוף לו את המונע של המכוער (אלו שבתמונה) .

בעיקרון תמונה יפיפיה .

יעקב

על טעם ועל ריח...

לדעתי זה הגיפ הכי מדהים שקיים, ואחרי שאתה יושב בפנים / נוסע באחד כזה אתה מבין כמה הוא מדהים ומפלצתי :twisted:.

אגב למי שיש הזדמנות פעם אחת לסגור דלת של G קלאס המלצה שלי זה להקישב טוב לרעש של הסגירת דלת, אין עוד רעש כזה באף רכב, רעש ממכר... :lol:

פורסם

נסעתי באחד כזה , שוב אני עדיין בדעתי הרכב הנ"ל מוכער משהו לא יאומן .

אבל אתה צודק ... על טעם וריח אין מה להתווכח .

תראה את התמונות האלו :

כמו של אמא שלי

כמו של דוד שלי

אני עדיין חושב שצריך להשקיע בהם עוד כוח! חסר לגי'פים האלו כוח .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
נסעתי באחד כזה , שוב אני עדיין בדעתי הרכב הנ"ל מוכער משהו לא יאומן .

אבל אתה צודק ... על טעם וריח אין מה להתווכח .

תראה את התמונות האלו :

כמו של אמא שלי

כמו של דוד שלי

אני עדיין חושב שצריך להשקיע בהם עוד כוח! חסר לגי'פים האלו כוח .

יעקב

תמיד אפשר לקנות אחד של BRABUS או KLEEMANN אם חסר כוח... :wink:

פורסם

לא משנה , מצאתי ראיתי למה התכוונת .

באמת גם יפות וגם חזקות !

יעקב

פורסם

ל-G "המכוער" יש יכולות מדהימות לנוע בשטח קשה, מה שאין ל-M שהראת בתמונות, יש להם ייעוד שונה לחלוטין, ה-G לא נועד להיות יפה אלה חיית עברות בעוד ה-M הוא ליאפים שאוהבים לעלות על המדרכה בדרך לבית הקפה הקרוב.

פורסם

בחיים לא חונים על המדרכה (אבא שוטר) =)

כה הבנתי את הנקודה :)

יעקב

פורסם
ל-G "המכוער" יש יכולות מדהימות לנוע בשטח קשה, מה שאין ל-M שהראת בתמונות, יש להם ייעוד שונה לחלוטין, ה-G לא נועד להיות יפה אלה חיית עברות בעוד ה-M הוא ליאפים שאוהבים לעלות על המדרכה בדרך לבית הקפה הקרוב.

ובנוסף הוא מגיע משורין כבר בבסיס, ולכן גם הפך לאהוב כ"כ ברוסיה ומזרח אירופה. :lol:

פורסם

לא הבנתי אם זה ברצינות או בצחוק אבל הוא ממש לא מגיע משוריין בבסיס. גרסאות משוריינות (תלוי באיזה רמה ) יכולות להכפיל את מחיר ה"טנק".

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...