Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבחור מעליי,לפחות אתה קראת את התגובות,אני רק ראיתי את ההודעה המקורית,ישר סגרתי טיסה להונג קונג...

שיחקת אותה עם ההלצה.........:lol:

אגב, אני לא ממש מעודכן,יש באמת חבר כנסת בשם סטס מסז'ניקוב ?....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא קשור בכלל לנושא אבל קשור בהחלט ל-1 באפריל,

אייל,

אתה מנסה למתוח אותנו עם הסמלון החדש שלך (והפרוסמת הסמוייה לקליאו ספורט) ???

איך תוקף הקליאויים הגיע למצב שזו תמונת הסמלון שלו.....

יותר סביר שמישהו מההנהלה יחליף לך את הסמלון וישים לך את הכיתוב,זה היה פשוט גדול !!!

:lol:

אבל לפחות עכשיו יש לך בסמלון רכב שגם יודע להתנהג... :)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אנשים לוקחים יותר מדי ברצינות את היום הזה :)

לקח לי בערך 15 שניות להבין את מהות הודעה של בוקי.

אבל לקח לי בערך חצי דקה וארבעה שפשופים חזקים לעיניים כדי להבין את מהות החתימה+סימלון שלך.

יא-אללה, איך הפחדת אותי לרגע :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בס"ד

אמן כן יהי רצון במהרה בימינו אנו. כל שכן עתידים אנו להנהיג גם מגביל שבת, על מנת יראו וייראו בני ישראל וישמרו את ערך השבת הקדושה, ככתוב בתורה: זכור את יום השבת לקדשו ... וביום השביעי שבת לאלוהיך.

בברכת חזק חזק ונתחזק,

האדמו"ר פליקס.

ROOONEEYY

פורסם

בקצב כזה של הגבלות על הרכב, בקרוב נחזור לתקופה של תחילת המאה הקודמת ולפני כל רכב יצתרך ללכת בן אדם עם דגל וצופר.

שלב הבא חזרה לתקופת האבן ומשם חזרה למיגורים על העצים ומאכל בננות כמזון עיקרי. :hihi:

גם אם זה לא היה 1 באפריל, ההגבלה הזאת הייתה מצחיקה. בכל אוטו יהיה סויץ'.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

סוויץ' שיעשה מה?

זה לא עידן שבו מגביל מהירות בנוי מאיזה סולנואיד פרימיטיבי על המצערת. זו הגבלה ממוחשבת שהרבה יותר קשה לעקוף, ולראיה הרוב המוחלט של המשאיות שמסתובבות בכבישים אצלנו, שמוגבלות בצורה ממוחשבת ל90 קמ"ש, מהיצרן, כפרמטר בלתי ניתן לשינוי בתוך מחשב הרכב. יש כאלה שהצליחו לעקוף (אפילו אין לי מושג איך, אבל אני מעריך שמדובר באנשים שנעזרו בהאקר שפרץ את תוכנת היצרן), אבל זה בכלל לא פשוט, ומן הסתם עם השנים זה יהיה יותר ויותר קשה.

פורסם

נבדוק את ההלצה הזו בקרב קהילת הדו גלגלי, נראה שם איך זה יתקבל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

סוויץ' שיעשה מה?

הכוונה לרכבים פרטיים שאין להם מגבלת מהירות בתוך מחשב הרכב. שם באמת ישימו איזה סולנואיד לצורך הגבלה. עם תוספת של 150ש"ח, מי שיתקין לך את המערכת יעשה גם סוויץ'.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש גם מכוניות עם הגבלת מהירות ממוחשבת, בעיקר מכוניות יוקרה גרמניות אם אני לא טועה, אבל אם פעם יצא חוק כזה לפרטיות, הוא מן הסתם יהיה בנוי על הגבלה במחשב. יהיה מאוד קשה עם כל המחשבים היום להגביל מהירות בצורה פרימיטיבית כי רוב הסיכויים שלפחות אחד המחשבים יתחרפן מזה, ובנוסף, זה גם באמת יהיה מאוד קל לעקיפה.

פורסם
לא קשור בכלל לנושא אבל קשור בהחלט ל-1 באפריל,

אייל,

אתה מנסה למתוח אותנו עם הסמלון החדש שלך (והפרוסמת הסמוייה לקליאו ספורט) ???

איך תוקף הקליאויים הגיע למצב שזו תמונת הסמלון שלו.....

יותר סביר שמישהו מההנהלה יחליף לך את הסמלון וישים לך את הכיתוב,זה היה פשוט גדול !!!

אבל לפחות עכשיו יש לך בסמלון רכב שגם יודע להתנהג... :)

לקח לי בערך 15 שניות להבין את מהות הודעה של בוקי.

אבל לקח לי בערך חצי דקה וארבעה שפשופים חזקים לעיניים כדי להבין את מהות החתימה+סימלון שלך.

יא-אללה, איך הפחדת אותי לרגע :lol:

זה בסדר, עשיתי את זה לבד בלי התערבות ההנהלה.... :)

נראה לך שההנהלה היתה רושמת ב"מיקום" : "על הגרר"....? הייתם אמורים להבין את זה משם :wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

למרצדסים, בימרים, אודי וכו' (מדגמי היוקרה) יש הגבלה על 250קמ"ש.

אני לא חושב שיתערבו במחשבי רכב של רכבים ישנים. לא בכולם אפשר לעשות את זה. לחלק יש ROM, כך שאי אפשר לשנות תוכנה (חוץ מלשים צ'יפ) או החלפת מחשב שעולה -5000ש"ח. מה עם רכבים בעלי קרבורטור? יגבילו סל"ד ל-3000?

אני מניח, שאם באמת ייצא חוק הזוי הזה, הוא לא יחזיק הרבה זמן וגם בתקנה יהיה רשום החל מאיזו שנה מתקינים את המגבלה.

עריכה:

אני חושב שיוזמנו רק רכבים חדשים עם מגבלה. מכיוון שבתוכנות של מחשבים ישנים, יכול להיות שאין בכלל אפשרות להגביל מהירות (כניראה רוב מכוניות) ופיתוח תוכנה יעודית לכל רכב ורכב זה תקציבי ענק.

כך שאין מה לדאוג.

פורסם

היום- APRIL FOOL

מחר- גלעד ארדן יגיש הצעת חוק (נדמה לי שהוא פיספס הצעת חוק אווילית ,לכאורה, שבוע שעבר).

מזל שהם יוצאים לחופשה.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

• תוכן חדש...