Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשתף אותכם במשהו שלא רואים כל יום בארצנו.

אני יסביר - היום הוא יום שישי, או יותר נכון שעות הלילה של שישי - בוקר שבת, השעה המדוייקת היא בסביבות 4-5 בבוקר.

אני כמו רבים אחרים בשעות אלה בדרכי הביתה מהנמל בת"א, ישר מהיציאה אני קולט בעין מציבושי כריזמה כסופה, שלא נוסעת כשורה. לחצתי על הברקס נתנתי לכמה מכוניות לעקוף ועברתי לנתיב האמצעי - כמה שיותר רחוק מימנה.

בדרך הספקתי להציץ ולראות בלונדינית מאחורי ההגה, עם עוד כ2 אנשים ברכב, איך שהמשכנו בנסיעה הגענו לרמזור, חריקת צמיגים מהכריזמה - נעצרת ממש קרוב לרכב שנעצר מולה.

לוקחים שמאלה ברמזור, היא בנתיב הימני עוד - ובום, עולה על המדרכה וחוזרת לכביש במשיכת הגה עצבנית שגרמה לה לברוח לתוך הנתיב השמאלי ולהפחיד בעל פונטו מסכן.

ברגע זה שמחתי - אורות כחולים יצאו מפאסאט לבנה שנסעה מאחורי הכריזמה - רכב של בולשת כנראה, מספר צהוב, עם פנסים כחולים בגריל ובתוך הרכב על הדש בורד. לא היה שמח מימני, בכ- 3 דקות ראיתי את הפצצה המתקתקת הזאת כמעט מורידה 3 רכבים מהכביש, מצפצפת בלי סיבה, ומסכנת את עצמה ואת כל מי שסביבה.

הנהגת בכריזמה המשיכה ליסוע כאילו כלום לא קרה, בתגובה הפאסאט חתך בין שניים וחסם אותה, כל זה שאני נוסע מאחורה וצופה בהכל, אבל... ואין לכם מושג איזה אבל גדול צריך להיכנס פה, אחרי שהפאסאט חסמה אותה ועצרה, הוא לחץ שוב על הגז, במהירות מטורפת - ונסע כאילו לא ראה כלום.

ולא - הוא לא קיבל איזה קריאה להגיע לאיזה מקום דחוף, כי ברמזורים הוא עצר.

פשוט לא יאומן, תגידו הכל על המשטרה, אבל מה אפשר להגיד פה?

פורסם

אני אומר שברגע שהוא חסם אותה מקדימה הוא הציץ לשנייה במראה האחורית וזיהה שזוהי חברתו הערסית הבלונדינית, ולכן הוא הרביץ כי הוא רצה להגיע לפניה הביתה :shock:

פורסם
אתה לא יודע מה היה ברכב באותו הרגע, אז אין לך את הזכות לשפוט אותו.

אין לי מושג באיזה צורה אותה נהגת חזרה הביתה.

אבל אני לא יתפלא עם זה היה ברכב עם אורות אדומים, ועל הדרך הרגה איזה שתיים שלוש אנשים.

כל עוד הוא השאיר את הנהגת השיכורה הזאת על הכביש בישבילי הוא רוצח ולא משנה מה קרה באותו רגע ברכב.

פורסם

אי אפשר לדעת מה ומי ולמה.

אין לי זכות לשפוט אותו

כנראה לא היו צוותי צילום שיתעדו את הגיבורים בפעולה.

משטרה מינימלית בחשיפה מקסימלית

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

אני בטוח שיש כמה נשים שנוהגות יותר טוב ממך... :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...