Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא בא להגן על הפוגע .

אבל לפעמים תאונות כאלה קורות בגלל קשישים על הכביש(כן כן) והם פשוט לא מרגישים את הפגיעה וממשיכים כאילו כלום והכל חלק . אותו הסיבה גם משיכורים.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
אני לא בא להגן על הפוגע .

אבל לפעמים תאונות כאלה קורות בגלל קשישים על הכביש(כן כן) והם פשוט לא מרגישים את הפגיעה וממשיכים כאילו כלום והכל חלק . אותו הסיבה גם משיכורים.

יעקב

כתוב שהוא פגע בילד בעוצמה, זאת אומרת שרוב הסיכויים שהוא הרגיש את הפגיעה.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

כואב לראות שקורים דברים כאלה חמורים!

הזיהוי שלהם: "הנהג הפוגע נוסע ככל הנראה ברכב מסוג מזדה 3 בצבע לבן או אפור"

ואיך בדיוק זה עוזר לנו? גם אם היינו רוצים לאתר אותו, על פי הרכב בלבד זה בלתי אפשרי!

פורסם

אני אומר שצריך לעצור כל אחד שיש לו מאזדה 3 בארץ :lol:

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
אני אומר שצריך לעצור כל אחד שיש לו מאזדה 3 בארץ :lol:

יעקב

פרוייקט גדול מידיי בשביל המשטרה.:|

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

זה היה בציניות :x

יעקב

פורסם

בקשה מאוד מוזרה, למצוא את הבן אדם שעשה את זה, שככל הנראה הייתה לו מאזדה 3 לבנה או כסופה (שאלו הצבעים שהכי שולטים במזדה 3), ועוד אין להם שום דבר נוסף על זהותו.

פורסם

כניראה שהמשטרה לא כל כך מטומטמת.

נכון שיש הרבה רכבים כאלה אבל מפיצים את זה למוסכים וסך הכל אם אתה רואה שלשכן שלך באזור פתאום למחרת יש שפשופים בצד ואולי איזה סדק בשמשה כניראה שיש דברים בגו.

פורסם

צריך לגדל ילד כדי להבין את גודל הכאב שפגיעה בו (חו"ח) עלולה לגרום.

לדעתי על הרכב הפוגע יהיו סימני פגיעה משמעותיים, כשאני קורא שהילד סובל מדימום במוח, כשידוע שציפור קטנה שנשאבת למנועי מטוס עלולה לשבור את להבי הטורבינה, אז ברור לי שעל המאזדה ישנם סימני פגיעה ברורים מאוד (לא שיפשוף, מעיכות בפח ושבר בחלון הרכב).

אני מקווה שהעבריין יתפס במהרה וישא במלוא חומרת העונש.

• תוכן חדש...