Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתארגנות קבוצות ליציאה למסלולי מירוצים.

אופל אסטרה במסלול הונגרורינג.

פורמולה רנו ופורמולה 3000 במסלול פנויארינג.

אופנוע סוזוקי R600 במסלול הונגרורינג.

אני באופן אישי הייתי שנה שעברה בהונגרורינג על גבי ה-R600 של סוזוקי ולא הפסקתי לדבר על זה במשך כחצי שנה.

אשמח אם תקראו את האושר העילאי.

בפורום פול גז מתארגנת קבוצה של 20 רוכבים.

אתם מוזמנים לפנות אלי בהודעות פרטיות לשאלות נוספות, אשמח לתת מענה ולבדוק כל שאלה שתימצא ללא מענה עבורכם.

הרשמה דרך בני זולוטוב 052-2562894 הוגה הרעיון.

נא לציין את שמי "גלעד" במידה והחלטתם להצטרף, אשמח לעידכון לאיזה נסיעה מתאים לכם אם מתאים, אני עצמי עדיין לא בחרתי לאיזו מהן אסע הפעם. 8)

נוהגים_ונהנים.doc

רוכבים_ונהנים.doc

מכוניות_פורמולה.doc

אופנוען

פורסם

מה בדבר הכנה מתאימה

אני נוהג כבר למעלה מ-30 שנה (טפו טפו ללא תאונות) וכאשר אני יכול ואפשר אוהב לפתח מהירות.

כמובן שלא במסלול מקצועי או חצי מקצועי.

וכמובן - כמה עולה התענוג?

פורסם

המחירים מפורטים בקבציי WORD המצורפים.

זה כולל קורס, לא שולחים אותך להיתחרע על עיוור במסלול.

קורס אופנועים 1500 דולר.

קורס אופל 2735 אירו.

קורס פורמולה רנו/3000 3435 אירו.

המחירים כוללים מלון+א.בוקר, טיסה, הסעות למסלול וארוחת צהריים במסלול.

אופנוען

פורסם

קרוב ל- 20K ש"ח. קצת יקר לי. חבל :-(

אולי לקראת שנה הבאה אשכנע את אשתי שזו מתנה ראויה :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

נשמע לי יקר. צריך לברר כמה עולה כזה יום כיף במסלול בלי כל הבלגן מסביב. אמנם יותר עבודה (ארגון עצמי של הכל) אבל תחושה שלי - חסכון כספי רב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ראיתי, אבל הקורס של אופל לא מדבר אלי כל כך משום מה. עבור יום אחד על מסלול מרוצים עם מכוניות מרוץ וספורט המחיר הכולל נשמע לי יקר. לשם השוואה יש מקומות שעושים יום כיף כזה בסדר גודל של 5000 שקלים כשאפשר לנהוג כמה שרוצים ולעיתים אפילו על סוגי מכוניות שונים. תוסיף טיסה לאירופה פלוס רכב שכור ומלונות לשלושה ימים ועדיין תקבל הרבה פחות מ-2000 יורו...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...