Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להביא רכב מעיר לעיר וצריך בשביל זה ביטוח חובה (לפחות) ליום-יומיים, איך אני יכול לעשות זאת בדרך הקלה ביותר ומה בערך העלות?

תודה :)

'Lada Samara 1300 94

פורסם

הפול חברה לביטוח (יושבים בתל אביב)

יקר רצח יחסית לזמן הקצר אבל אין אלטרנטיבה אחרת

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

פעם היה משהו עם SMS, אין את זה כיום?

ופול לא עובדים ימי שישי... איזו באסה :\

אגב - כדי לעשות ביטוח חובה חייב מספר שלדה או לא?

'Lada Samara 1300 94

פורסם

כשהייתי בתקופת המלווה, הוריי עשו עליי ביטוח לפי ימים. עלה 10 שקל. תברר אילו אפשרויות יש אצלך בחברת הביטוח.

פורסם
כשהייתי בתקופת המלווה, הוריי עשו עליי ביטוח לפי ימים. עלה 10 שקל. תברר אילו אפשרויות יש אצלך בחברת הביטוח.

אתה מדבר על רכב עם ביטוח קיים ורק הוספה של צד בביטוח. הוא מדבר על רכב ללא ביטוח כלל. אין לו את האפשרות הזאת.

פורסם
אין לך שלדה? :-)

חחחחח יש אבל הרכב (והפרטים) לא אצלי כרגע אז אני רוצה לעשות ביטוח מרחוק...

'Lada Samara 1300 94

פורסם

בעבר, נושא שכזה עלה לדיון בפורום.

הרחבת ביטוח ב-SMS לא קיימת בכל החברות, וכדי שזה יתפוס, הביטוח הבסיסי ממילא צריך להיות בחברה המתאימה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לא יודע, אם אפשר לעשות ביטוח חובה ליום- יומיים, אבל לשבוע אפשר.

תתקשר לסוכן ביטוח, שאתה או ההורים שלך מבטחים אצלו, ותבקש לעשות פוליסה לתקופה קצרה. ברוב המקרים הוא יסכים לעשות ביטוח כזה ללקוח קבוע שלו.

אתה חייב למסור את מספר הרישוי של הרכב ואת מספר השילדה.

פרטים אלו נרשמים בפוליסת ביטוח.

כמו כן, אתה חייב לפקסס לו צילום של רישיון הרכב לאימות פרטים. ללא צילום רישיון רכב לא יעשו לך שום ביטוח.

אם הרכב לא על שמך - יכולה להיות בעייה. עשיתי ביטוח זמני כמה פעמים, ובאחת החברות הסכימו להוציא פוליסה על שמי, למרות שהרכב לא היה על שמי, ובחברה אחרת היו מוכנים לעשות פוליסה רק על שם הבעלים הרשום ברישיון.

מחיר ששילמתי- בערך 90 ש"ח לשבוע, שזה יוצא פי 3 יותר יקר מהתעריף השנתי.

90*52 שבועות בשנה=4680 ש"ח, כאשר ביטוח חובה לשנה שלמה לאותו רכב עלה אצל אותו סוכן באיזור 1600 ש"ח.

פורסם

בקיצור האפשרות היחידה שלך היא לבטח את האוטו ב"הפול חברה לביטוח בע"מ" אם אתה מכוון צפון לדרום הם יושבים על כביש הטיילת אחרי הדולפינריום זה בצד שמאל בבנין פינתי ברמזור

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

כל ביטוחי הSMS למינהם קיימים רק בביטוחים מקיפים, לא בביטוח חובה.

ביטוח חובה לתקופה קצרה, כמו שכבר נכתב כאן, רק בפול ורק במחיר מופקע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לדעתי באמת גרר יהווה את האלטרנטיבה עם הכי פחות כאב ראש (אולם אני לא בטוח לגבי מה יותר זול)

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

• תוכן חדש...