Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי קארספורום,

אני עוקב אחר הפורום הנ"ל די הרבה זמן ואין ספק שזהו פורום של מקצוענים.

כקטן אל מול גדולים אני פונה אליכם:

ברשותי הרכב המוזכר בכותרת.

הרכב הנ"ל ליווה אותי משך 8 השנים האחרונות ועקב עבודה חדשה באזור מרוחק ממקום מגורי נאלצתי לרכוש רכב חדש ועלי לוותר עליו.

הדרך הקלה תהיה לשלוח אותו לגריטה תמורת 3,000 ש"ח (יצרתי קשר עם המשרד לאיכות הסביבה והם אמרו שהתהליך יתחיל בינואר 2009).

הרכב נוסע. לא אוכל שמן ולא שותה מים.

הרכב הנ"ל די נדיר בישראל (לטוב ולרע).

במידה ואחד מכם יהיה מעוניין בו - הנכם מוזמנים לראות איך הוא נראה ומהם פרטי ההתקשרות עמי בקישור הבא: http://www.lootski.co.il/my_opel.html

בברכה,

ברק

נ.ב - במידה ותוכן ההודעה הנ"ל אינו מתאים לפורום - עמכם הסליחה :oops:

פורסם

כמה כבר תוכל לקבל עבורו בעת המכירה?

זה לא חלילה שאני מזלזל בשקל, אבל האם במצבך הנוכחי אותם 3,000 ש"ח זה באמת הסכום שיכריע את הכף לכאן או לכאן?

עצתי לך היא להקפיא את הרישיונות ולשמור את הרכב מתוך מטרה להופכו בבוא העת לרכב אספנות. למיטב ידיעתי, דגם זה אינו נפוץ כאן ואני משער שבבוא היום יהיה לו ערך אספני כלשהו, קל וחומר כאשר מדובר (כפי שמשתמע מדבריך) ברכב במצב מכאני תקין.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

האוטו ניראה מאוד שמור לגיל שלה. אני בטוח שמישהו בפורוםישמח לקנות את האוטו אם תרצה למכור.

אפשר קצת פרטים על הדגם - לא מצאתי מידע על דגם GT, כמה כ"ס יש לו?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה על הפרטים. רכב ללא ספק מעניין.

אני חושב שלצורך שיפוץ רכב כזה, אפשר להשתמש בדייהו רייסר שמבוסס על אותה שלדה ואותו בודי אפילו. כך שלא אמורה להיות בעייה עם חלקים (חוץ ממערכת ההזרקה המיוחדת).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

טוב, גם אני הייתי (ועדיין נמצא) במצב דומה. גם לי יש אופל קדט GT עם 3 דלתות, במצב הרבה הרבה יותר טוב מהלבנה של פותח השירשור.

עומדת ללא טסט כבר הרבה מאוד זמן, גם אני חשבתי לשמור אותה לאספנות, מצד שני - 8 שנים זה המון, ממש המון. (שלי מודל 86)

Kadett E 1.3S.JPG

פורסם

דגם מגניב 3 דלתות. כיף לדעת שיש אנשים שככה שומרים על המכוניות שלהם.

• תוכן חדש...