Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית, אני מציינת שלא מדובר בי אלא בחברה שלי אז את כל נושא ה-"למה היא נסעה ככה" אין צורך לציין כי דאגתי להבהיר לה שהיא עשתה שטות גדולה והבהרתי לה את ההשלכות במקרה של תאונה.

העניין הולך כך:

הבחורה חשבה שאבא שלה שילם את אגרת חידוש הרישיון שלה לפני חצי שנה (מה שלמעשה לא קרה), ונעצרה לבדיקת רישיונות שבה נודע לשוטר שהיא נוסעת בלי רישיון בתוקף (פג תוקפו של הרישיון לפני כחצי שנה).

תאריך הזימון למשפט לא ידוע לי (בערך בעוד כחודש לפי מה שהבנתי), יש מספר טלפון של עו"ד טוב אבל אני שואלת עד כמה הולכים לנקנק אותה?

אם אפשר יהיה להתחשב בעובדה שזה נעשה בתום לב, אני אשמח אם תוכלו לתת לי את טווח העונשים שהיא עלולה לקבל (פשוט שאני אדע למה להכין אותה).

תודה רבה

יוליה

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אפשר לדעת כמה זמן יש לחברה רישיון נהיגה?

והאם העבר שלה נקי מעברות קודמות?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא סוף העולם, מדובר באי תשלום, ולא בנסיעה בשלילה, וגם זה פעם ראשונה ובתום לב. לדעתי היא יכולה לצאת עם קנס קטן ועל תנאי של איזה חודש חודשיים. זה מידע כללי וקצת ניסיון מספסל הנאשמים :)

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

יש לה רישיון כ-5 שנים, אין עבירות קודמות.

יש לציין שהתשלום עבור הרישיון סודר כבר היום בבוקר.

פורסם

היא תצא עם קנס קטן ולא יותר,

ברגע ששופט יראה שחדשה באמת למחרת,ואין לה עבירות קודמות

גם התשובה שלי נאמרת על פי מידע מספסל הנאשמים...

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

בעיה - מסתבר שיש עברה אחת - על פניה שמאלה במקום שהיה אסור בו.

פורסם

העבירה בעיקרה מסתכמת באי תשלום המס הנקוב למדינה.

לא מדובר באדם שנשלל לו הרשיון או בעשיית מעשה שמסכן את הזולת. העבירה היא טכנית שמקורה בתום לב.

להערכתי העונש הצפוי לא יהיה כבד.

• תוכן חדש...