Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו שלי בלי טסט כבר חודשיים. לא יצא לי לעשות כי הייתי חודש אחד באוסטרליה וחודש שני בשלילה.

עכשיו אני רוצה לעשות טסט לאוטו (האגרה כבר שולמה מזמן) הבנתי שצריך ללכת למשרד הרישוי להוציא רשיון נהיגה זמני.

השאלה שלי היא לכמה זמן אני יקבל כי אני צריך לסדר כמה דברים באוטו לפני הטסט.

תודה.

פורסם

לא, אבל אם יתפסו אותך במקום שהוא לא הבית שלך או מוסך, עלולים לעשות לך בעיות. הרעיון הוא שלא תוציא כזה רשיון כדי לנסוע לטיול עם המשפחה, אלא רק לצורך תיקונים.

"ai motoare capul doare"

פורסם

זה רישיון רכב, לא רישיון נהיגה. הכותרת של ההודעה שלך מטעה.

כדאי שתעבור טסט מהר, כי:

חודשיים בלי טסט - 250 ש"ח.

2-6 חודשים בלי טסט- 750 ש"ח.

מעל 6 חודשים בלי טסט- הזמנה לדין.

Xbox12341

פורסם

נגמר לי הטסט שבוע שעבר ועדיין לא שילמתי את האגרה היות והאוטו במוסך.

האם יש בעיה כלשהיא לשלם את האגרה השבוע ולהוציא אישור נסיעה זמני ע"מ לעבור טסט?

פורסם
הרשיון הזמני עולה כסף?

כן, כמה עשרות שקלים

ובנוסף, כמות הרשיונות הזמניים שאתה יכול להוציא, מוגבלת.

אם אתה מתכנן להוציא אישורים כאלה כדי שמישהו יסע לטייל (שזה לכשעצמו אסור) מידי פעם, בסוף תמצא את עצמך מביא את הרכב עם גרר למוסך לתיקונים ומשם עם גרר לטסט.

הנכון ביותר הוא להוציא אישור שכזה על הבוקר 08:00, לרוץ לשים את הרכב במוסך, יש לך יומיים שלמים לתיקונים ואז לנסוע לטסט. אם נכשלת בטסט - אתה יכול לקבל ממכון הטסטים ארכה לצורכי תיקונים עד 7 ימים, וזה בחינם.

שלא יהיו לך אי הבנות - 48 שעות זה בדיוק 48 שעות. התאריכים והשעות נקובים ברישיון. בלי שום קשר לזה, אתה חייב ביטוח חובה בתוקף.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
נגמר לי הטסט שבוע שעבר ועדיין לא שילמתי את האגרה היות והאוטו במוסך.

האם יש בעיה כלשהיא לשלם את האגרה השבוע ולהוציא אישור נסיעה זמני ע"מ לעבור טסט?

אין בעיה, שלם אגרה, שלם זמני וסע לטסט.

אם למוסכניק שלך יש שלט "במבחן" והוא לא רחוק ממכון הטסטים, אתה יכול לבקש ממנו טובה שיביא לך את הרכב למכון.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

איחרתי בכמה שבועות עם הטסט של החיפושית, ובשבוע שעבר הוצאתי רישון זמני, ונסעתי לטסט.

עלות מדוייקת היא 33 ש"ח.

שואלים אותך, מאיזה שעה ותאריך אתה רוצה את הרישיון, והוא תקף (אחרי התשלום) ל 48 שעות, מהשעה שביקשת.

לא רשום בשום מקום, שמותר לנסוע לצורך תיקונים בלבד.

מה שרשום זה:

רשאי לנוע בדרכים במהלך 48 שעות החל מתאריך XX שעה XX:XX

חייב ביטוח בתוקף

ינוע ברכב תקין בלבד

מעניין אותי, למה כולם אומרים, שזה לצורך תיקונים בלבד, ואיפו מופיעה ההגבלה הזו ?

פורסם

האמת בוקי, אתה צודק. זה סוג של "סטיגמה" שהתחברה לרישיון הזמני ושיבשה את הניסוח המקורי.

אלא שהיות ואין לך טסט בתוקף, הרוב לא מודעים לעד כמה הרכב תקין אם לאו, ולכאורה למרות הידיעה שלך שהרכב תקין, לא בהכרח זה המצב. אל תשכח שטסט נותן לכאורה גושפנקה זמנית שהרכב תקין.

אם חלילה תהיה תאונה עם נפגעים, כולם יחפשו את הציריה הדפוקה שגורמת לרכב להכלל תחת הגדרה "לא תקין" כדי להחמיר עם הנהג.

בא נגיד שלהוציא רישיון זמני, זה לא בדיוק סיבה טובה לנצל זאת לטיול, אלא אם ממש רוצים לבדוק אם מרפי בא לבקר.

.

• תוכן חדש...