Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק רוצה להוסיף שבקשר לתושבות מנוע ,המנוע של הרכב הוחלף לפני כחודש(יכול להיות שבהחלפת מנוע מחליפים גם תושבות מנוע? )ואז אולי הם אמורות להיות חדשות ותקינות

ובקשר לריח של הדלק והלדק בגאז לא הבנתי מהו הקשר אשמח אם תוכל להסביר

תודה רבה :)

פורסם

ברכב עם דלת אחורית כמו שרייד, ג'אסטי, 106, 306, B3 וכל אלו, לפעמים הגומי נאכל על ידי הזמן ועל ידי מכות ולא אוטם טוב את הדלת. דרך שם יכולים להיכנס גזים.

בנרו 11 שלי לא הייתי יכול לנהוג יותר משעה רצוף בגלל זה.

לאילת הגעתי חצי מסטול

פורסם
מאיפה הבאת את זה?

כמות הדלק הנצרכת נקבעת ע"י הלחיצה על דוושת הגז.

כל דבר אחר יש לו השפע מינורית אם בכלל

קודם כל, זה לא נכון.

דבר שני, בסל"ד סרק זה ודאי לא נכון.

יש דיזות בקרבורטור שאתה לא יודע איך הם מגיבות בדיוק לעומס שנוצר בעמידה עם הילוך D.

כנ"ל הזרקת דלק בה המחשב מנהל תוספת דלק בזמן שהמנוע מתקשה יותר.

ברור שעם מזגן הרכב יצרוך יותר דלק למרות שאף אחד לא נוגע בדוושה.

מבדיקה עם מחשב רכב די מדויק, ההבדל בין ניוטרל לדרייב הוא תוספת של 20% לקצב שריפת הדלק (אבל זה קצב די אפסי ממילא).

מזגן מוסיף כ 50%.

לגבי בריא לתיבה, אני לא יודע עם כל השינויים בין ניוטרל לדרייב לא מגבירים את קצב השחיקה של הגיר במידה קלה.

ויצרנים של מכוניות מודרניות עושים פטנטים שהגיר עובר לניוטרל מעצמו וחוזר לדרייב כשנוגעים בגז, וזאת כדי לחסוך דלק

• תוכן חדש...