Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוץ מעברות המהירות שאר החוקים שרוצים להחיל עליהם את התקנה סבירים ביותר

האם לא נראה לכם סביר לשלול את רשיונם של: "נהגים בשכרות, גרימת מוות בנהיגה רשלנית, הפקרה אחרי פגיעה, נהיגה בזמן פסילה, הריגה תוך שימוש ברכב, ואי-עצירת רכב לפני מסילת רכבת לאחר שהמחסום ירד או נראית ונשמעת רכבת מתקרבת

והעברות החמורות הן : אי-ציות לרמזור אדום, עקיפה תוך חציית קו הפרדה או בדרך לא פנויה (למעט עבירת קנס), עבירת מהירות חמורה (חריגה של 40 קמ"ש ויותר בדרך בינעירונית, חריגה של 30 קמ"ש ויותר בדרך עירונית), אי-מתן זכות קדימה להולכי רגל בנסיבות מחמירות.

אני רוצה שיקום פה מישהו ויגיד שאדם שעובר על אחד התקנות הנ"ל לא מגיעה לו שלילה.

אני נוהג כבר כמה שנים טובות וגם ק"מ שנתי מעל הממוצע וחוץ ממהירות פה ושם לא עברתי אף פעם על אף חוק שמוגד כחמור ומעלה(יש לי רק דוח חניה אחד ),אז אם אני יכול אין שום סיבה לאף אחד אחר לעבור על החוק ולסכן אנשים אחרים.

פורסם

לא יודע אם מישהו שם לב, כל הצעות החוק המטרידות הועלו ע"י אותו ח"כ גלעד טרדן, לא לא טעיתי בכתיב. פשוט הח"כ הנ"ל החליט להעלות כל מיני הצעות חוק כדי להציק ולהראות שהוא עושה משהו. לדוגמא: חוק חבישת הקסדה בכל נסיעה על אופניים, וחוק איסור העישון במקומות ציבוריים, וכאחד שלא מעשן ורוכב על אופניים המון, כל הזמן עם קסדה, ואחד שיושב בברים ולא מעשן אני עדין מוצא את החוקים האלו מינימום טיפשיים, ועובדה שכבר לא אוכפים אף אחד מהחוקים הנ"ל ב99% מהמקרים.

כמו שכל בר דעת שעולה על אופניים ללא קסדה יודע שהוא מסכן את עצמו, ואחד שנכנס לבאר או דאנס בר יודע שיהיה שם ריח מגעיל של סיגריות, זה חלק מה"חוויה" ואני שוב אומר, אני לא מעשן.

אני אסכם ואומר שההצעות הנ"ל כל כך מגוחכות שלא נותר לי אלא להצטער על חלמאותם של מקבלי ההחלטות בשבילנו.

הרי מי יקבע מה יותר חמור? עבירת מהירות או אי עצירה בתמרור עצור?? או אולי בעצם אי מתן זכות קדימה?? הרי לכל עבירה יכולות להיות השלכות קטלניות, החל מיציאה מהרכב ללא אפוד זוהר או פניה ללא איתות, ועד עבירות מהירות של 30 קמ"ש מעל המותר.

כלומר , הכל נתון לפרשנות המחוקק ויועציו המונעים מאינטרסים של בעלי הממון, ופולטיקות פנימיות של גופים כאלו או אחרים.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

יש בעיה אחת ויחידה עם מה שאמרת , וזה שאת החוק הזה לפחות בקדנציה הזו כן יאכפו . משרד התחבורע חושב שאם יורידו נהגים בסיטונאות מהכבישים ירדו התאונות עם מתים והוא יוכל להוכיח סטטיסטית שהוא מוצלח . היות וכך והיות ועתידם הפוליטי שרוי באי וודאות , ברור שתהיה אכיפה . מה עוד שכדי למצוא מי שיקבל אותו בחוץ הוא צריך שיהיה לו קבלות ברזומה שלו

בברכה יהודה

פורסם

בינתיים שוללים הרבה יותר רשיונות מפעם ויש גם יותר תאונות מפעם וגם יותר הרוגים

אז המסקנה ברורה שלילות גורמות לתאונות (סתם ) אין שום קשר בין כמות השלילות למספר התאונות או למספר ההרוגים , אבל יש קשר ישיר בין כמות הדוחות וההכנסה הכספית

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3521023,00.html

למי שפספס החוק עבר בהצבעה של 8 חברי כנסת בלבד במליאה :evil:

על החוק עצמו דובר מספיק אבל מה שקריטי (עבור חובבי המהירות) ולא הוזכר הוא הסעיף הבא הדן בעבורות חמורות ולא חמורות במיוחד:

"על-פי החוק החדש, נהגים שיורשעו בביצוע שלוש עבירות חמורות - להבדיל מחמורות ביותר - בפרק זמן של חמש שנים, ייפסל רישיונם לתקופה של לא פחות משנתיים. רשימת העבירות החמורות (בנוסף לחמורות ביותר) כוללת:

אי-ציות לרמזור אדום

עקיפה תוך חציית קו הפרדה או בדרך לא פנויה (למעט עבירת קנס)

עבירת מהירות חמורה (40 קמ"ש יותר בדרך בינעירונית, 30 קמ"ש יותר בדרך עירונית)

אי-מתן זכות קדימה להולכי רגל בנסיבות מחמירות

אם לאחר חידוש הרישיון יורשע הנהג בביצוע שלוש עבירות חמורות נוספות בפרק זמן של חמש שנים, ייפסל רישיונו פעם נוספת - לתקופה של לא פחות מחמש שנים. אם יורשע נהג בביצוע שלוש עבירות חמורות נוספות, בפרק זמן של חמש שנים מחידוש הרישיון בפעם השנייה - יישלל רישיונו לצמיתות"

valentine d1 anyone ?

פורסם
עוד חוק מפגר שנועד להכניס כסף לקופות המדינה.

נמאס כבר מהמדינה הזו.

וכן אני רוצה לעבור למדינה אחרת, מצידי ברגע זה. רדו ממני.

אני מציע לך כמה אלטרנטיבות המתאימות לך ומוכרות לי מעבודה של הרבה שנים:-

ניגריה

גיניאה קונאקרי , גיניאה אקוואטוריאל

ליבריה

סיירה ליאונה

דווח כשתחזור. שם יש חוקים יותר הגיוניים ובייחוד שיטות אכיפה נחמדות.אל תתרגש (אבל רצוי לך לעצור) ממעי אדם כחבל מחסום ומראש על שולחן ה"מפקד"

פורסם

יום אחד יהיה חוק האנטי מיצמוץ, שוטר שיתפוס אותך ממצמץ על הגה, ככה עם העפעפיים של העין כדי להוריד לחלוחת על העין,

אותו נהג יקבל חודש שלילה מנהלתי ודיון בביה"מ המחוזי כיוון שלא הביט בכביש לאלפית השניה.

HAHAHA ותראו איך שהעתיד פתאום לא יראה רחוק מידי.

מזכיר לי את הסרט Minority Report :)

עוד מעט ישללו לאנשים את הרישיון ברגע שהם יקנו רכב - הרי ממש באותה שניה הם הפכו לרוצחים פוטנציאליים.

פורסם

Tvr_speed_12 כתב:

למי שפספס החוק עבר בהצבעה של 8 חברי כנסת בלבד במליאה :evil:

האמת היא, שזה אחד הדברים שהכי צורמים לי בכל ההצעה הזו. אמנם חלק מהדברים שהם חוקקו צריכים כיוונון עדין, אך העובדה שרק 8 ח"כ טרחו להגיע מרמזת על כמה באמת אכפת לממשלה מנושא הבטיחות בדרכים (או שהם החליטו להקדים את החופש שלהם).

PUG-306 XSI MK2

פורסם

בהחלט מעצבן וגובל במרתיח. להטיף לאזרחים זה קל, אבל להגיע להצבעה על חוק שקשור בבטיחות בדרכים? זה כבר עניין מסובך.

מעניין אותי אם מר מופז היה נוכח בהצבעה הזו.

"ai motoare capul doare"

פורסם

אני מסכים (יחסית) עם רוב הקטלוג של העבירות החמורות (לא החמורות מאוד) שהן :

ברשימת העבירות החמורות נכללות העבירות הבאות: אי-ציות לרמזור אדום, עקיפה תוך חציית קו הפרדה או בדרך לא פנויה (למעט עבירת קנס), אי-מתן זכות קדימה להולכי רגל בנסיבות מחמירות.

מלבד המשפט הבא:

עבירת מהירות חמורה (חריגה של 40 קמ"ש ויותר בדרך בינעירונית, חריגה של 30 קמ"ש ויותר בדרך עירונית),

כנראה ש"אור ירוק" עושים עבודה טובה בשטיפת המוח שלהם.

אגב - הידעתם כי יש קטעים באיילון שמותר לנסוע רק 70 ? ז"א שעל 110 - אתם כבר בעבירה החמורה הראשונה שלכם.

הרעיון מעולה,

מקור ההבעיה בביצוע,

מי מבטיח לך שעל זה שאין לך שלט 'נהג חדש' תקבל דוח על עבירה חמורה,

כרגע עומד בראש משרד התחבורה קולולולו אחד גדול,

נורת לוחית רישוי -> עבירה חמורה

צפירה -> עבירה חמורה

נסיעה במהירות שהיא מעל 10 קמ"ש מהמותר -> עברה חמורה

אם היית קורא את הכתבה היית מבין כי כבר נכתב מהן עבירות חמורות מאוד ומהן עבירות חמורות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

130 קמ"ש זו כבר נסיעה מהירה,ו 40 יותר בכביש 6 זה 150 קמ"ש.

כנ"ל גם 80 קמ"ש בתוך העיר.

ואם ירדו עקב החוק הזה כמה מאות נהגים שהם עבריינים מועדים,אף אחד לא יפסיד כלום.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לטעמי חוק מעולה ... מי שנוהג כחוק ורגוע לא צריך לפחד משום חוק...

איזה תמים אתה

הלוואי וזה היה ככה.

• תוכן חדש...