Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך הכתבה :

הצעת חוק של גלעד ארדן, הקוראת לשלול לצמיתות רישיונם של נהגים שביצעו שלוש עבירות תנועה חמורות, אושרה היום (ג') בוועדת הכלכלה. ארדן: "מי שמעוניין לעבור על החוק שייקח בחשבון את ההשלכות"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3514817,00.html

לטעמי חוק מעולה ... מי שנוהג כחוק ורגוע לא צריך לפחד משום חוק...

כמו שמי שלא גונב רוצח ואונס צריך לפחד מהחוקים האלה...

יוריד מהכביש הרבה נהגים מסטולים, מפגרים, צעירים שחושבים שהם מינימום שומאכר, נהגי מוניות שנוהגים 15 שעות ביום על הכביש ועוד ועוד...

הבעיה הגדולה היא מה עושים עם 40 אלף איש שנוהגים בלי רישיון או בשלילה?

פורסם

ב 10/10/06 העלתי את הכתבה שפורסמה לראשונה בעיתונות, בה ההצעה הייתה לאחר 3 עברות חמורות שלילת רישיון לצמיתות.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=132472

כנראה שלאחר שנתיים החליטו להיות מתונים יותר עם העונש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני חושב שאם כל הכבוד לארדן, הוא וחבריו לכנסת איבדו את השפיות, בכל הנוגע לחקיקה בתחום התעבורה.

בסופו של דבר פי 2 אנשים מתים מדברען הקשורען לזיהום אויר, ובתחום זה אין חקיקה או ענישה מלבד תקנות מוסכמות.

חבל שאין חוק נגד חקיקת יתר.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

שלא יעלה גם אחרי שהוא יקבל תרישיון חזרה.

מן הסתם הוא יצתרך ללמוד מחדש או אוליי לעשות כמה שיעורים תיאוריה טסט.

ובנאדם שמתרגל 10 שנים משו סביר להניח שהוא לא יחזור להגה.

חוץ מאלה שנוהגים שיש להם שלילה ואותם יעצרו רק אם ישימו בבית כלא.

פורסם

שימו לב שבהמשך הכתבה מדובר גם על עבירות "חמורות" ולא רק "חמורות ביותר".

עבירות חמורות כוללות ביניהם גם מהירות.

ציטוט:

הצעת החוק גם קובעת כי נהגים אשר יורשעו בשלוש עבירות חמורות (להבדיל מחמורות ביותר) בפרק זמן של חמש שנים, ייפסל רישיונם לתקופה של לא פחות משנתיים.

אם לאחר שיחודש רישיונם, יורשעו נהגים אלה בביצוע שלוש עבירות חמורות נוספות בתקופה של חמש שנים, ייפסל רישיונם פעם נוספת - לתקופה של חמש שנים.

במקרה בו יורשעו נהגים בביצוע שלוש עבירות חמורות נוספות, בפרק זמן של חמש שנים מחידוש הרישיון בפעם השנייה, יישלל רישיונם לצמיתות.

פורסם

חבל שאין חוק נגד חקיקת יתר.

במהלך הקדנציה של החכים בכנסת, הם מחפשים את הדרך הטובה ביותר לבלוט ולהתבלט, הצעות חוק מרובות הן אחת הדרכים לעשות זאת.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הרעיון מעולה,

מקור ההבעיה בביצוע,

מי מבטיח לך שעל זה שאין לך שלט 'נהג חדש' תקבל דוח על עבירה חמורה,

כרגע עומד בראש משרד התחבורה קולולולו אחד גדול,

נורת לוחית רישוי -> עבירה חמורה

צפירה -> עבירה חמורה

נסיעה במהירות שהיא מעל 10 קמ"ש מהמותר -> עברה חמורה

כנראה שיש לשר כל מיני יועצים של שקר כלשהו שטירללו לו את המוח,

וכדי להוריד נהגים מסוכנים* כל דוח יהפוך לעבירה חמורה,

מהר מאוד ידלדלו כבישי ארץ ישראל.

* אגב, מיהו נהג מסוכן?

הנהג של השר שטס ב-160?

המפכ"ל שטס ב-180?

נהג חדש שאין לו הכשרה, רגע בעצם, אין שום מקום בארץ שיכול להקנות לו הכשרה[ו-5 שעות במגרש החלקה לא נחשב להכשרה],

נהג מונית שאת ההשתלמות האחרונה שלו עבר לפני 20 שנה, והוא נוהג כבר 15 שעות על הכביש,

או, את נהגי המשאיות, שמופז האריך להם את שעות העבודה ל-18 שעות ביום.

----

פורסם

כולנו שמענו על הצעת החוק החדשה שיצאה לדרכה ובוודאי תעבור אישור מלא בעוד מספר שבועות, בעיקרון היא אומרת שמי שעובר 3 עבירות תנועה חמורות רשיונו ישלל לתקופה של 10 שנים, ואם המקרה יחזור על עצמו, לצמיתות...

קראתי את ההצעה אבל לא מצאתי בשום מקום התייחסות לנושא של עבירות קודמות, לדוגמא, נהג שלזכותו 3 עבירות תנועה חמורות ו2 עבירות של אי ציות לרמזור אדום.

האם רשיונו ישלל ברגע שתכנס הצעת החוק או שהספירה מתחילה ממועד כניסת החוק?

פורסם

קשה לי להאמין שהממשלה העצלנית שלנו תתחיל לרדוף אחרי כל האנשים שיש להם 3 עברות חמורות,כיוון שיש אנשים כיום עם 100 עבירות תנועה והם עדיין נמצאים על הכביש,חוץ מזה אני חושב שבכללי שזהו רעיון מבורך.מי שעושה עבירות חמורות אין לו מה לחפש על הכביש !.

פורסם

כנראה שיש לשר כל מיני יועצים של שקר כלשהו שטירללו לו את המוח,

אתה טועה.

האיש הזה (מופז) אף פעם לא היה עילוי ולראיה חוסר היכולת שלו לעבור מבדקי קצונה - לכן לא היועצים הם שאשמים...

אגב - הרעיון של גלעד ארדן הוא בעיקרו טוב, לדעתי הבעיה בפרופורציות:

שלילה לחמש שנים על 3 עברות חמורות? :shock: לטעמי ישנה הגזמה בענישה ובתקופת צבירת העונש א-ב-ל הכיוון חיובי.

עם קצת פיין טיונינג זה עוד יהיה חוק מעולה

פורסם
קשה לי להאמין שהממשלה העצלנית שלנו תתחיל לרדוף אחרי כל האנשים שיש להם 3 עברות חמורות,כיוון שיש אנשים כיום עם 100 עבירות תנועה והם עדיין נמצאים על הכביש,חוץ מזה אני חושב שבכללי שזהו רעיון מבורך.מי שעושה עבירות חמורות אין לו מה לחפש על הכביש !.

תכלס מסכים איתך, אבל עוד לא החלטתי אם זה הוגן לשלול למי שכבר שילם על העבירות שלו

פורסם

הבנו כבר שכולם טובים בהצעות חוק וברעיונות, אבל מה בפועל? איפה הייתם כל הגאונים לפני?

יש היום נהגים שעדיין על הכביש עם 100+ הרשעות קודמות. זוכרים את נהג המשאית מירושלים? 3 עבירות הוא עשה לפני 30 שנה כשרק קיבל את הרשיון.

שלא תבינו אותי לא נכון, זו באמת "הצעה" יפה. אם הדבר יצא לפועל וייושם (אבל כולנו יודעים שלא הכל כל-כך יפה), בהחלט ייתכן שזה ישפיע על כמות תאונות הדרכים ומספר ההרוגים בכבישים.

פורסם

אנשים פה מסתכלים על החוק כאילו הוא שחור ולבן ,כלומר שאם מחר החוק ייכנס לתוקף אז אותו אדם שהיו לו עבירות לפני 30 שנה אז ייקחו לו את הרשיון ,וזה ממש לא יהיה ככה יהיו לחוק תקנות והוא יעבור עוד הרבה שינויים עד שהוא ייכנס לתוקף כיוון שלא ייקח זמן עד שאדם מסוים שעבר 3 עבירות כאלה לפני 30 שנה ויקח עורך דין ובבית משפט השופט יקבע שהחוק הזה לא הגיוני,ולכן אני מאמין שייקבעו תקנות לחוק הזה כדי למנוע תקלות שכאלו לאחר שהחוק יעבור ויתחילו ליישם אותו.

פורסם

עוד חוק מפגר שנועד להכניס כסף לקופות המדינה.

נמאס כבר מהמדינה הזו.

וכן אני רוצה לעבור למדינה אחרת, מצידי ברגע זה. רדו ממני.

פורסם

שרשורים כאלה מתחלקים לשתי אוכלוסיות.

צדקנים, וריאלים.

גם אלה וגם אלה נוהגים אותו הדבר, הבעיה היא שאת הדין נותנים באותה המידה, לפחות מי שהודה מראש שהחוקים והאי-גמישות לחיות הם בלתי אפשריים יוכל להמשיך ללכת בראש מורם, ואלה שאמרו נו-נו-נו לכל ה"רוצחים" שנוהגים מעל המהירות המותרת וכהנא וכהנא יצטרחו להסביר לעצמם איך איתכן שהם ניהיו "עבריינים" וירדו מדרך הישר.

על הצדקנים אני אצביע ואצחק בפנים כשיתאפשר לי.

תהיו בני אדם!

עובדה שגם שוטרים עוברים את העברות החמורות ביותר.

החוקים האלה הם פלצניים ומדהים איך שזה מצליח למחוקק לעבור מפעם לפעם.

יום אחד יהיה חוק האנטי מיצמוץ, שוטר שיתפוס אותך ממצמץ על הגה, ככה עם העפעפיים של העין כדי להוריד לחלוחת על העין,

אותו נהג יקבל חודש שלילה מנהלתי ודיון בביה"מ המחוזי כיוון שלא הביט בכביש לאלפית השניה.

HAHAHA ותראו איך שהעתיד פתאום לא יראה רחוק מידי.

אופנוען

• תוכן חדש...