Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה במהירות מעל המותר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה פעמים אני נוסע בלילה הביתה אחרי העבודה דרך הכביש מהיר.

אתם יודעים איך זה כשכל הכביש פנוי קשה לעמוד בפיתוי לא לתת פול גז, אבל הבעיה שאני לא יודע איפה ממוקמות המכמונות מהירות. קיצור מה שאני עושה זה למצוא איזה מישהו שנוסע הרבה מעל המותר נותן לו לעבור כמה מאות מטרים לפניי

ואז מגביר מהירות אבל שומר על המרחק. מה דעתכם על שיטה זו, יעיל ? חשבתי שאם יש מצלמה אז אני ייראה את הפלש

ויהיה לי זמן להוריד מהירות, אז עד כמה חזק הפלש והאם אני באמת יראה אותו?

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

הפלאשים של מצלמות המהירות חזקים כלכך עד שאפילו באור יום רואים אותם. ואם אתה לא ממש מרוכז בחיפוש הפלאש ביום, בלילה אין בכלל ספק שתראה אותו.

אם תספיק להאט ? זה כבר תלוי במרחק שאתה שומר. בכל אופן אני מקווה שאתה מספיק אחראי כדי לשים גבול למהירות שבה אתה נוסע ולשמור על הזהירות.

פורסם

כפי שציינתי אני שומר על מרחק של כמה מאות מטרים ולא "נדבק" אל הרכב שלפניי אז אני מניח שיש לי זמן להאט אם באמת אני יראה את הפלש.

לגבי המהירות, יש לי כמה כללים שאני לא עובר כמו למשל לעצור בעצור ולא להיכנס לפניות במהירות מופרזת,

נסיעה במהירות 140 בקו ישר לא ממש נחשבת למהירות לא שפויה ומסוכנת אלה אם כן יתפוצץ לי גלגל או משהו בלתי צפוי יקרה.

תודה רבה על התגובות לכולם =)

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

לא קשה לפספס את הצילום של מצלמת המהירות. הפלאש המדובר זהה בדיוק לברק אימתני באמצע שומקום. שיצלמו אותך - סמוך עלי, אתה תדע.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

יוסי, אתה נהג *מאוד* מסוכן שנוסע 100 בבין-עירוני :)

krytek, ומה תעשה כשיעמוד השוטר עם אקדח הלייזר בצד הכביש ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אני רוצה לראות תגובות של כל אלו שהתלהמו מהאזהרה שלי ואמרו לי שאני פושע מסוכן כי אני נוסע ב100 בבין עירוני...

סע על 100 כמה שאתה רוצה, רק לא בשמאלי בבקשה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מה דעתכם על שיטה זו, יעיל ? חשבתי שאם יש מצלמה אז אני ייראה את הפלש

ויהיה לי זמן להוריד מהירות

איכשהו יש נהגים שנוטים לשכוח שישנם לא מעט אמצעים נוספים לאכיפת חוקי הגבלת המהירות בכבישים , ביניהן מערכת הדבורה החדשה , ו\או ניידות נייחות העומדות בצד הדרך המשתמשות במצלמות חבויות \ אקדחי לייזר .

דובר כאן לא מזמן על יכולות של גלאי הוולנטיין מול אמצעי האכיפה המשטרתיים , אבל אני מניח שבמקרה שלך זה לא ממש רלוונטי .

גם אני אוהב מדי פעם לנהוג מהר בלילות בדרכי חזרה מהעבודה בכביש המהיר כשהוא פנוי ברובו , קצת מסתמך על המזל , קצת על ה GPS שלי שמעדכן אותי ומתריע בזמן לפני הגעה למכמונת נייחת , ולאחרונה בעיקר משתדל לשמור על מהירות מותרת , ומגלה שיש גם בזה כייף קטנצ'יק .

הקיצר - לא ממש משתלם בימים אלה ( למי שנתפס ) לנהוג מהר מדי .

נסיעה בטוחה .

פורסם

בשביל ראש שקט אין מה לעשות,חייבים מיגון.

M20EXTREAM + וולנטיין 1.

אני כבר נתפסתי פעם אחת,תשמעו ממני,עדיף להשקיע בזה לפני שנתפסים.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

לי יש רעיון יותר טוב:

מה שאני עושה בד"כ זה מתחיל לנסוע בבין עירוני על 100 קמ"ש עד שמישהו עוקף אותי.

מיד אני עובר לשמאלי ונדבק אליו (לא ממש נדבק, יש מרחק בטוח לעצירה אם הוא בולם).

אם מצלמה מצלמת (מצלמה על עמוד או על ניידת בשולי הכביש)- היא מצלמת את שנינו והתמונה פסולה, אני תמיד יכול לטעון שהמצלמה מדדה את הרכב הראשון, הרי הוא מופיע ראשון.

אם שוטר עומד בצד הדרך עם לייזר- הוא יכוון אל הרכב הראשון (כי אליי זה יהיה בלתי אפשרי), ואני אנצל.

בקשר לדבורה - אני רואה מאחורה ניידת תנועה אז מאט, או רכב משונה עם אנטנות וציוד מוזר על הגג אז גם מאט. הרכב שלי לא נוסע יותר מידי מהר, אך לנסוע על 90 זה מגוחך.

פורסם

stio,

1- לא כל תמונה שצילמה את 2 המכוניות פסולה.

2- השוטר שממל"ז לא תמיד יממל"ז דווקא לרכב הראשון. לפעמיים הוא יממל"ז דווקא את האחרון כי זה יהיה פחות מסוכן לעצור אותו.

3- הדבורה פעילה ממרחק כזה שאתה לא תמיד רואה את הניידת במראה שלך. בטח שלא אם זה רכב אזרחי שיש לו 2 אנטנות קטנות על הגג.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
stio,

1- לא כל תמונה שצילמה את 2 המכוניות פסולה.

2- השוטר שממל"ז לא תמיד יממל"ז דווקא לרכב הראשון. לפעמיים הוא יממל"ז דווקא את האחרון כי זה יהיה פחות מסוכן לעצור אותו.

3- הדבורה פעילה ממרחק כזה שאתה לא תמיד רואה את הניידת במראה שלך. בטח שלא אם זה רכב אזרחי שיש לו 2 אנטנות קטנות על הגג.

תסביר בבקשה את הסעיף הראשון, הרי אם תמונה של 2 מכוניות לא ניתן לדעת בוודאות איזה מכונית נמדדה, לא?

• תוכן חדש...