Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכוניות הללו יגיעו לארץ ועוד איך!!

הם לא היו טורחים לכתוב את כל הסקופים האלה אם הם היו משקרים,זה רק יהרוס להם את התדמית עוד יותר.

עוד 5 שנים תראו אותי גודש במגאן ספורט LSD לפניים:-P

DSCF901111111105_resize1.jpg
  • תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הם לא היו טורחים לכתוב את כל הסקופים האלה אם הם היו משקרים,זה רק יהרוס להם את התדמית עוד יותר.

עם התדמית הכלכך שלילית שיש לקרסו - אני לא אתפלא שהם רוצים להרוס את התדמית שלהם.

ובכל מקרה - תסתכל בלינקים שפורסמו פה, הם כבר יותר משנתיים אומרים "כן כן.. השנה הן יגיעו" - ואנשים עדיין מחכים :roll:

(כנ"ל עם הZ350 של ניסאן)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לדעתי הרכבים מתומחרים מצויין - בדיוק באמצע של הסקאלה

אצלנו במועדון רנו ספורט ישראל מיחלים לשיתוף פעולה ראשון עם היבואן

ומקווים שסוף סוף נפל האסימון

רוי:)

פורסם
אצלנו במועדון רנו ספורט ישראל מיחלים לשיתוף פעולה ראשון עם היבואן

חלק נכבד מבעלי קליאו ספורט MK1 ו-2 כיום הם לא בדיוק קהל היעד (מבחינה כלכלית) שאליו היבואן מכוון אז אני בספק.

לעומת עמותת (מלכ"ר,אגודה שיתופית,מפעל מאושר או אלוהים יודע מה הם היום) STI

פורסם

המטרה היא לקדם את דגמי הספורט בארץ-הקשר לקהל יעד הוא לאו דווקא מיידי - אלא יותר במחשה של בניית יחסים לעתיד - תאר לך 100~150 רנו ספורט במפגש...

עד היום לא היה שיתוף פעולה של היבואן עם המועדון ,ועצם ההכרה שיש כזה מועדון ע"י היבואן ושהוא מקים חטיבה מיוחדת לרכבי הספורט שלו - כבר מביאה אותנו 100 צעדים קדימה.

אנחנו מאוד מקווים שזה גם יוביל להוזלה משמעותית במחירי החלפים ולשיפור המקצועיות והיחס במוסכים המורשים.

רוי

פורסם

מנסיון עבר עם קראסו, אינני תולה תקוות גדולות בו , אבל אני באמת מקווה שהרוח החדשה אשר מתחילה לנשוב בחברה המאובנת הזו תעיר סוף סוף את הנמים משנתם.

לקראסו יש הרבה להרוויח מהשקת רכבי הספורט של החברה, התדמית אשר יכולה לחלחל לשאר הדגמים תעשה רק טוב למותג בארץ.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
המטרה היא לקדם את דגמי הספורט בארץ-הקשר לקהל יעד הוא לאו דווקא מיידי - אלא יותר במחשה של בניית יחסים לעתיד - תאר לך 100~150 רנו ספורט במפגש...

עד היום לא היה שיתוף פעולה של היבואן עם המועדון ,ועצם ההכרה שיש כזה מועדון ע"י היבואן ושהוא מקים חטיבה מיוחדת לרכבי הספורט שלו - כבר מביאה אותנו 100 צעדים קדימה.

אנחנו מאוד מקווים שזה גם יוביל להוזלה משמעותית במחירי החלפים ולשיפור המקצועיות והיחס במוסכים המורשים.

רוי

לדעתי את לוקח את זה רחוק מדי ואתה אופטימי מדי

אני מאוד מקווה שאתה צודק :wink:

ימים יגידו

פורסם

לעומת עמותת (מלכ"ר,אגודה שיתופית,מפעל מאושר או אלוהים יודע מה הם היום) STI

LOL :D

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ברגע שהם יביאו את הגרסאות ספורט הסטנדרטיות, הפתח לייבוא הגרסאות היותר "קרביות" יפתח.

אם תהיה בארץ מגאן ספורט, ומישהו יבוא ויסכים לשלם את העלות של הספורט F1 - אני לא רואה סיבה שהם לא יסכימו.

סביר להניח שלא ישר על ההתחלה, כי יהיה להם סטוק של רכבים - אבל אם מישהו ירצה איבזור מיוחד או שהסטוק הקטן שהם הזמינו יגמר - למה שלא יזמינו גם F1 ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני מתכוון להעמיד את זה במבחן בקרוב...

למה שלא יסכימו ? ראית בארץ clio cup ? קליאו עם איזו שהיא אופציה איבזורית שונה ?

תירוץ אחד זה "עזוב אותנו, למה לסבך ?" והתירוץ השני והקצת יותר פרקטי קשור למחויבות לייבוא של דגם דבר שמחייב אותם להחזיק חלקים במלאי, להכשיר את המוסכים וכו'. ההבדל בין הדגמים הוא די קטן אבל זה עדיין יכול להוות תירוץ. נקווה שלא (למרות שהימור שלי שהם לא יאפשרו, אולי רק לעזור ביבוא אישי ואז אין לי מושג מה תהיה רמת האחריות/שירות).

זה יהיה די חבל כי הגרסא הבסיסית של המגאן ספורט מקבלת ביקורות די פושרות לעומת ה-R26 שקוצרת שבחים בכל מקום (מה שגורם להתעלמות מוחלטת מהגרסא הבסיסית. מאוד קשה למצוא עליה ביקורת, אף-אחד לא סופר אותה בחו"ל). ההבדל שעושה ה-LSD הוא של שמיים וארץ.

ניר

פורסם

קרסו מוכרת בארץ קליאו 3 דלתות?

לפני כמה שבועות ראיתי קליאו 3 דלתות שחורה וגלגלי מגנזיום. ניסיתי לראות אם מאחורה יש איזו מדבקת 'קליאו ספורט' אבל היא כבר ברחה לי (אני מדבר על קליאו MK3 חדשה).

• תוכן חדש...