Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש בבעלותי מה שנקרא לפחות בישראל Mazda Lantis 323 שנת 1998,

שנראה בערך ככה:

21390_1.jpg

מה שלא עשיתי אני לא מוצא את הרכב בשם הזה באתר מחו"ל, והבנתי שלא קוראם לרכב הזה באותו שם בחוץ לארץ,

אם כך, איך קוראים לו בדיוק?

תודה...

פורסם

היא נקראה בשמות הבאים, תלוי היכן נמכרה:

323

FAMILIA

PROTEGE

GLC

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

Dany: קפצתי שניה לרכב בדקתי בתעודות ומצאתי שבאמת הדגם הוא BA 4 דלתות סדאן,

אם כך, למה כשאני מחפש בגוגל 323 BA אני מקבל את הדגם עם הפנסים ה"יפניים" יותר וכשאני מחפש BJ אני מקבל דגם שדומה לשלי?

כמו כן גם באתר Mazdaspeed יש אשכולות לBA ול-BJ, וכמו בחלק שכתבתי על גוגל, BA זה לא הדגם שלי..

מישהו יכול להסביר? :?::?

פורסם

אני לא ממש מבין אותך,הדגם שבתמונה ששמתה הוא BA ב-101%.

ה-BA היא משנים 95-98 אם אני לא טועה,ו-BJ זה הלאנטיס משנת 99-04.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

בתמונות שנתת מדובר על דגם ה F של אותו דור, אתה מדבר על דגם הסדאן.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הדגם שרואים בתמונות הוא 323F, שהוא למעשה אותו רכב כמו הרכב שלך, רק עם עיצוב יותר ספורטיבי (זוהי בעצם גרסת 5 הדלתות של הלאנטיס).

מה שקורה הוא דבר כזה: מי שיודע שהדגם הזה נקרא BA זה חובבי רכב. בד"כ חובבי רכב מעדיפים את ה 323F (אני אישית, אגב, מעדיף דווקא את הסדאן, ויש לי אחת כזו). לכן כאשר אתה מחפש BA, אתה מקבל תמונות שצילמו חובבי רכב, ולהם בד"כ יש את ה-F ולא את הסדאן.

כשחיפשת BJ אכן קיבלת תמונות של ה BJ, ויש כאלה גם בארץ (כמו שאמרו: מודל 99, עד המודל שבו התחילה ה-3).

עריכה: חיפשתי את הערך mazda 323 BA, ובעמוד השני כבר יש תמונות של הסדאן.

כמו כן ראיתי שחיפשת את הערך LANTIS BA, ובשווקים מסוימים לגרסת 5 דלתות קראו לאנטיס ולסדאן קראו אחרת (לדוגמה, FAMILIA). זוהי סיבה נוספת לזה שמצאת בעיקר תמונות של ה-F. גם כשחיפשתי את זה, אגב, כשדפדפתי בעמודים ראיתי גם כמה תמונות של הסדאן.

"ai motoare capul doare"

פורסם
הדגם שרואים בתמונות הוא 323F, שהוא למעשה אותו רכב כמו הרכב שלך, רק עם עיצוב יותר ספורטיבי (זוהי בעצם גרסת 5 הדלתות של הלאנטיס).

מה שקורה הוא דבר כזה: מי שיודע שהדגם הזה נקרא BA זה חובבי רכב. בד"כ חובבי רכב מעדיפים את ה 323F (אני אישית, אגב, מעדיף דווקא את הסדאן, ויש לי אחת כזו). לכן כאשר אתה מחפש BA, אתה מקבל תמונות שצילמו חובבי רכב, ולהם בד"כ יש את ה-F ולא את הסדאן.

כשחיפשת BJ אכן קיבלת תמונות של ה BJ, ויש כאלה גם בארץ (כמו שאמרו: מודל 99, עד המודל שבו התחילה ה-3).

עריכה: חיפשתי את הערך mazda 323 BA, ובעמוד השני כבר יש תמונות של הסדאן.

כמו כן ראיתי שחיפשת את הערך LANTIS BA, ובשווקים מסוימים לגרסת 5 דלתות קראו לאנטיס ולסדאן קראו אחרת (לדוגמה, FAMILIA). זוהי סיבה נוספת לזה שמצאת בעיקר תמונות של ה-F. גם כשחיפשתי את זה, אגב, כשדפדפתי בעמודים ראיתי גם כמה תמונות של הסדאן.

תודה רבה על ההסבר,

ולדעתי האישית (בלי להעליב) ה323F הוא רכב די מכוער.. אפילו יותר מכוער מהמאזדה 3....

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

בתור אוהב מאזדה מושבע כל המאזדות הן יפות אבל ה3 היא איפשהו בתחתית הרשימה..

הרכב המועדף עלי הוא המאזדה 6 שאני ישיג ברגע שיהיה לי את הכסף, עד אז הרכב הכי יפה שיש הוא הBA כמו שלי...

עוד פעם דעה אישית... :-)

פורסם
שלום, יש בבעלותי מה שנקרא לפחות בישראל Mazda Lantis 323 שנת 1998,

שנראה בערך ככה:

מה שלא עשיתי אני לא מוצא את הרכב בשם הזה באתר מחו"ל, והבנתי שלא קוראם לרכב הזה באותו שם בחוץ לארץ,

אם כך, איך קוראים לו בדיוק?

תודה...

קוראים לרכב שלך בארה"ב Protege וביפן Familia.

הפלטפורמה נקראת BA ועל פלטפורמה זו יושב גם דגם ה-Fastback (מה קוראים אותו בישראל 323F או לנטיס F) וגם דגם ה-Astina Hardtop אשר שווקה בזמנו רק באוסטרליה וביפן. כמו כן, לדגם שלך יש גם גרסאת 3 דלתות אשר נקראת Hatchback

למשל כאן אתה רואה את כל סדרת BA (כולל דגם ה-CBA, דגם הקופה שהוא האחרון והכי רחוק)

1.jpg

וכאן אתה רואה את ה-ASTINA HARDTOP

15944957__1195723714__1__3-080ba9629d36c2e6cb22831c6351cc01.__big__.jpg

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...