Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, אני (ולא רק אני) מבקש עזרה: כנראה שלשום, אתמול או היום, ניגנבה משאית מאד ישנה, אפשר להגיד עתיקה: ליילנד צ'פטיין, או קליידסדייל, שנת 69 כנראה (+-).

המשאית חנתה במיגרש חניה פתוח בחולון, בצומת רחובות המלאכה והאורגים, חניון שחונות בו מלא משאיות ואוטובוסים. היא עמדה בערך באמצע החניון, במשך כ-3 חודשים האחרונים. המשאית הייתה במצב נסיעה מלא, ועמדה עקב כך, שהבעלים לא היה צריך אותה לשימוש בזמן האחרון.

למי, שלא יודע, איך הדגם המדובר ניראה, אז זו המשאית עם סרן אחד מאחורה, גודל בינוני, תא נהג עשוי פיבר בצבע מין אדום-בורדו דהוי מאד ומלא מדבקות של מפלגות שונות, עם אף (מאוד מוזר, אם לא להגיד-מכוער, הנראה כמו פרצוף של הדינוזאור העצוב, אבל זה כבר אני אמרתי).

היה לה ארגז עץ, עם יריעות ניילון צהובות בצדדים, בצד אחד - ממש כמו חדשה, ובצד השני- הרבה יותר דהויה ומשומשת.

הבאסה בכל העניין, מעבר לזה, שאני כבר מזמן "תכננתי" עליה, היא בזה, שהיא אחת מהאחרונות, שעוד נישארו בארץ. אין לה שום ערך כספי, כלומר כמה אלפים בודדים, בערך מחיר ברזל, אבל, לפחות בעייניי, היא חתיכת היסטוריה בכלל, והיסטוריית תעשיית רכב בארץ בפרט!

העצוב הוא, שכנראה גנבו אותה לברזלים, וז"א שחתיכת ההיסטוריה הנדירה הזו תעלם (אם כבר לא נעלמה) תחת רתכות והדיסקים של גנבי הברזל!

אז, אנא, ממי שראה/שמע משהו, כולל החברה, שאולי אפילו קשורים בתחום "הברזלים" - תעזרו להציל את החתיכת ההיסטוריה הזו!!!!!! תאמינו לי, היא שווה מבחינת הערך ה"לא - כלכלי" שלה הרבה יותר, מ2000-3000 ש"ח של הברזלים!!!

מצאתי את התמונה:

ציפטיין.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
:-( :-( :-(:cry: :cry: :cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

רוע לב, פשוט קורע .

אין שום מיגונים לרכב שכזה, עומד בחוץ 3 חודשים באותו מקום....

בן אדם משקיע את הנשמה שלו,ים בכסף,ובסוף בא איזה **** אחד או יותר וגורסים לו את הרכב בתמורה ל1000-2000 שקל, הכל הולך לטימיון.

פורסם

בדיוק! הבעלים מאד אהב את האוטו, אפילו כשעמד כמה חודשים - היה מלוקק, וממש לא נראה נטוש או משהו! כנראה, מישהו ממש עקב אחריו, וידע, שהאוטו עומד, וגם אז- היה כ"כ ברור, שהוא לא נטוש! מי הבן- ז!#$, לעזאזל, שעושה דבר כזה?!?!

פורסם

מה קורה עם מכת הגנבות האלה אני כבר לא יודע איך למגן את המכוניות שלי הם מצולמות 24 שעות

הם מכוסות אבל אני מאמין שמי שירצה יכול לקחת (חס וחלילה). אולי נארגן כל כמה חברה חניון מקורה עם מנעול באיזה מושב או קיבוץ נוכל לעשות לנו פינה של מוסך . אולי זה נראה כמו משהו לא מציאותי אבל אולי מישהו יקח יוזמה

פורסם

הלוואי! כבר ניסו בעבר, ולא הצליחו לארגן משהו כזה (תמורת תשלום). אם זה יצליח מתיישהו - מה טוב! עכשיו גם אני התחלתי לפחד על הרכבים שלי, לעזאזל, פעם אחת לפני שנים כבר הרימו לי (באמת הרימו, עם מנוף) אסקורט אחת מחניון של הבסיס בראשון, אבל היא באמת עמדה מלא זמן והייתה ניראת נטושה.

אבל המשאית, שנסעה עד לא מזמן, והייתה ללא גרגיר אבק (אף פעם לא הבנתי, איך הוא עושה את זה?!) -כ$%#ק של כל הגנבי הברזל, אין להם טיפת כבוד לאף אחד/שום דבר?!

פורסם

אני הייתי בודק במחלקת הפיקוח של עיריית חולון - ייתכן והם פינו אותה למגרש אחסנה עירוני.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
בנוסף היא היתה אמורה להיות מוצגת בחוה"מ סוכות במוזיאון א"י ברמת אביב וממש מספר שעות לפני הבאתה נעלמה כאמור.

בדיוק! הבחור אהב את המשאית שלו, ולא היה מוכן למכור אותה, לפחות בינתיים, אבל היה מודע לזה, שהיא מאד וותיקה, ולפי מה שגם לי היה ידוע, באמת שיתף פעולה עם המועדון!

חבל מאד!

פורסם

תיקון טעות קלה - דיברתי עם הבעלים עכשיו, והוא אמר, שלפני כמה ימים הזיז את המשאית למקום החניה אחר - רח' פרופסור שור בחולון, באזה"ת, ששם בעצם היא עמדה תמיד לפני זה, כשהוא היה משתמש בה יומיום - בחנין ברח' המלאכה גנבו לו דלק ממיכל כמה ימים לפני זה... הוא בא לראות אותה ולהכין להשתתפות בתערוכה...

אחד מחברי האתר "ג'יפ טריפ", שגם שם פירסמתי את ההודעה, אמר שראה אותה יום למחרת ליל הסדר בכביש ת"א ירושלים, באיזור בן-שמן, נוסעת דווקא לכיוון ת"א, בסביבות ה-16:00! כמובן, שהבעלים עודכן בעניין.

פורסם
אז שנבין ,

היא ניגנבה או הועברה לחניון אחר???

ירון מאיר

יום-יומיים לפני, הוא העביר אותה למקום אחר- כחצי קילומטר, ממה שכתבתי, ומשם היא ניגנבה! ולא מהמקום, שכתבתי קודם, לא שזה משנה משהו, לצערינו... וכן- גנבו לו שם דלק, לפי מה שאמר, ולכן העביר אותה מקום.

• תוכן חדש...