Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דפיקה בחניה + תמונות = מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

דפקו לי את האוטו בחניה ברכבת.

חניתי אפילו על המדרכת ככה שאף אחד לא יכל להחנות לידי.

מישהו מסתבר רצה לעלות על המדרכה לפני אבל בגלל שזה צמוד לקיר, הוא רק להוריד כנראה נוסע ועצר במקביל אלי.

הנוסע פתח את הדלת בחוזקה ועשה לי חתיכת דפיקה בכנף השמאלית (צד של הכביש).

כשחזרתי ונסעתי הביתה זכרתי שחנה לפני אוטו אדום ובבית ראיתי את המכה.

לקחתי מצלמה וחזרתי. לאוטו האדום היה, גם, חתיכת דפיקה בדלת בדיוק באותו גובה של המכה אצלי.

היום היה ה 1.1.2006.

יש לי את התמונות.

השארתי לו פתק על האוטו עם הפרטים שלי והוא כמובן לא חזר אלי.

יש מה לעשות?

תודה מראש.

פורסם

תזמין מז"פ... :-P

סתם, אתה לא יכול להפיל תיק על סתם רכב\אדם... כמו כן אתה גם לא חוקר..

אין מה לעשות זו המדינה בה אתה חיי...

פורסם

יש לך את מספר הרכב ? יצרן ודגם ?

גש עם זה למשטרה ותפתח נגדו תיק, אני בטוח שעדין תמצא את הדפיקה על הדלת שלו, דבר כזה לא מתקנים תוך יום, בנאדם מתעצל, בנאדם בודק מחירים, בנאדם מארגן כסף לתיקון...

הכי טוב זה אם אתה מכיר מישהו במשטרה\משרד הרישוי או משרדי ממשלה אחרים, כך אתה יכול לבקש טובה, ולאתר רק לפי מספר הרכב את בעליו, להגיע אליו, ולנסות לפתור את זה פנים מול פנים...

בכל מקרה, אל תוותר, תנסה את כל הדרכים...תראה לו שזה לא יכול לעבור בשתיקה.

בהצלחה

פורסם
יש לך את מספר הרכב ? יצרן ודגם ?

גש עם זה למשטרה ותפתח נגדו תיק, אני בטוח שעדין תמצא את הדפיקה על הדלת שלו, דבר כזה לא מתקנים תוך יום, בנאדם מתעצל, בנאדם בודק מחירים, בנאדם מארגן כסף לתיקון...

הכי טוב זה אם אתה מכיר מישהו במשטרה\משרד הרישוי או משרדי ממשלה אחרים, כך אתה יכול לבקש טובה, ולאתר רק לפי מספר הרכב את בעליו, להגיע אליו, ולנסות לפתור את זה פנים מול פנים...

בכל מקרה, אל תוותר, תנסה את כל הדרכים...תראה לו שזה לא יכול לעבור בשתיקה.

בהצלחה

ברור, הכל בתמונות.

להיפך, אם הוא יתקן את זה זה רק יהיה יותר ברור. כי בתמונה רואים את המכה.

אני יכול אולי להשיג את הפרטים דרך מישהו.

רציתי לדעת אם מישהו כבר עשה משהו כזה.

פורסם

אני לא חושב שאתה יכול לעשות הרבה אלא אם כן יש עדים שראו אותו פוגע ברכבך.

האם המקום שבו חנית הוא מקום מסומן ומותר לחנייה? אם לא אז לא נראה לי שיש לך הרבה סיכוי בבית המשפט

פורסם
אני לא חושב שאתה יכול לעשות הרבה אלא אם כן יש עדים שראו אותו פוגע ברכבך.

האם המקום שבו חנית הוא מקום מסומן ומותר לחנייה? אם לא אז לא נראה לי שיש לך הרבה סיכוי בבית המשפט

שטויות !

אין זה משנה איפה הוא חנה , למה, כמה , איך .

העובדה אומרת שהבנאדם פגע ברכבו, הוכחות יש. , הלאה מכאן..

יש להגיש תלונה במשטרה לקבלת פרטי הפוגע, ולאחר מכן לנסות להגיע לפשרה, אם לא הצלחת, גש לתביעה משפטית.

אם בידך תמונות , אתה תזכה.

• תוכן חדש...