Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פיאט אונו 92 מנוע 1000 FIRE.

לאחרונה כאשר הטורים היו גבוהים או כשהמנוע התאמץ (הילוך לא מתאים וכו') הייתה נדלקת נורת ההאנדברקס.

שאלתי בפורום השני ואמרו לי שם שזה יכול להיות בעיה של נוזל בלמים.

בדקתי את המפלס של הנוזל והוא באמת נראה פחות מבעבר (בדקתי לפני איזה 4 חודשים)

בנוסף לחצתי על הכפתור שנמצא על מכסה המיכל של נוזל הבלמים ונורת ההנאנדברקס נדלקה.

קניתי נוזל בלמים (40 שקל לבקבוק כל כך קטן?!) ורציתי לדעת עד לאיפה למלא את הנוזל?

כיצד מתבצע תהליך המילוי?

אבא שלי מילא קצת (תוך כדי שאני מפמפם בדוושת הבלם) ואמר שזה מספיק. אבל עדיין נדלקת נורת ההאנדברקס בלחיצה על המכסה.

אני חושד שאבא שלי מילא פחות מדיי או שתהליך המילוי לא היה נכון. הוא מילא לפי איזשהו קו שיש על המצוף וזה לא נראה לי הגיוני. אני גם זוכר שלפני 4 חודשים הנוזל הגיע כמעט עד הסוף.

בנוסף יש לציין שנורת ההאנדברקס כבר לא נדלקת בטורים גבוהים כבעבר, כך שבעקרון התקלה תוקנה. הדבר היחיד שמטריד אותי זה שהנורה נדלקת כאשר לוחצים על המכסה.

תודה רבה!

כל אחד רוצה להיות גנן, ולגדל קצת דגן בגן

אני יושב לי על ענן ומחכה שכבר תבינו :wink:

פורסם

לחיצה על המכסה אמורה להדליק את נורת הבקרה וזה נועד כדי לשמש לבדיקת הנורה שהיא תקינה,כך שאין זאת תקלה. המשך לעקוב אחר גובה נוזל הבלמים ואם יהיה אבוד בנוזל הבלמים אז גש למוסך לאתור ותקון הנזילה. מע' הבלמים הנה בטיחותיתי וחשובה ואסור לזלזל בתקינותה המוחלטת.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...