Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
האם מישהו יודע אם יש צורך בהחלפת הנוזל בתיבת ההילוכים האוטומטית בגולף/בורה 2 ליטר. ואם כן כל כמה ק"מ/שנים?
אני בפורום הלא נכון. נא להעבירני לפורום הטכני. סליחה.
פורסם
תבדוק מה רשום לך בספר רכב.

או תרים טלפון למוסך מרכזי.

איך לא חשבתי על זה. בספר אין התייחסות והמוסך המרכזי לא ממש יודע, לפחות להבנתי.
פורסם

שלום,

לפי הוראות היצרן אין צורך להחליף נוזל תיבת הילוכים אוטומטית.

יש צורך לבדוק ולהוסיף במידה וחסר כול:

30K

ראה קישור:

http://www.vw.com/spweb/pages/spweb/serv_maint_part.jsp

כמו כן בקישור הנסוף תוכל להוריד מידע לגבי הטיפולים (בתחתית הדף).

http://www.bentleypublishers.com/tech/vw/

איזה כייף לי :)

פורסם
האם מישהו יודע אם יש צורך בהחלפת הנוזל בתיבת ההילוכים האוטומטית בגולף/בורה 2 ליטר. ואם כן כל כמה ק"מ/שנים?

user_offline.gifreport.gif

אם אין צורך אל תחליף אחרת תדפוק את הגיר (החיישנים של הגיר) עזוב בגיר אוטומת לא מחליפים שמן

(תלמד מאנשים אחרים אני החלפתי שמן גיר אחרי חודשיים נדפקו שתי חיישנים ) עלות טיפול 2500 - 3500 שקל על טעות:|

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם

שטויות במיץ

אני החלפתי נוזל ופתרתי בעיה של החלפה לא חלקה של הילוכים

כל יצרן ממליץ אחרת

בסיטרואן כל 30000

בסוזוקי ב90000

בכל מקרה זה ממש לא הגיוני שהחלפת שמן גיר תעשה נזק, נהפוך הוא

זה שהלכו לך חיישנים רק נסיבתי ומקרי

שמן גיר לא דופק כלום!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

שלום לכולם,

אני צירפתי הנחיות יצרן לטיפול ברכב מסוג גולף/בורה.ושחור על-גבי לבן רשום רק בדיקה של גובנה נוזל תיבת הילוכים אוטומטית.

נכון ישנם יצרנים שמציינים שיש להחליף שמן גיר אחרי 5 או 8 שנים או 90K או 120K כול אחד והנתונים שלו.

שאלתי.

מה הסיבה שהיצרן VW לא מציין שיש להחליף שמן גיר אחרי XX קילומטר.

האם הגיר שלו מיוחד ?

האם השמן שלו מיוחד ?

אשמח לקבל תשובה מנומקת לעניין ולא ספקולציות.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא להחליף שמן!!! כי ברגע שתחליף הימים של הגיר ספורים!! הגיר יתחיל להחליק בין ההילוכים ובסוף גם יתקלקל! אני גם הלכתי לחברה להחליף שמן גיר ולא רצו להחליף לי מאותה סיבה! הם אמרו לי שאם חסר או שיש נזילה אז מוסיפים אבל לא מחליפים!

פורסם

אני היתי בסיור לימודי במכון לשיפוץ גירים (בירושלים) שמתמחה בגירים של קונצרן WV ונאמר שם בפירוש שלא צריך להחליף שמן גיר אף פעם . (אלה אם צויין וזה בדרך כלל בדגמים משנתון נמוך)

פורסם

מישהו מכל אלה שצעקו את נשמתם שאסור להחליף שמן גיר כי אז הוא יתאבד, מוכן לגבות את דבריו באיזשהו הסבר טכני??? (ולא, המוסכניק השכן הוא לא הסבר טכני), אם אין לכם הסבר, אני לא קונה את זה, החלפתי לפני חודש שמן גיר לגיר בעל 300K, עברו כמה ימים, אני עכשיו לא ישן בלילה...

או בעברית, לא קונה את הסיפור הזה, עד שיגיע הסבר טכני שישאיר אותי עם פה פתוח.

פורסם

מה זה השטויות האלה.......

אני החלפתי שמן גיר לרכב שהגיע ל 128K בפעם הראשונה לפני חודשיים ..... ונחשו מה הרכב מתנהג כחדש כמו פעם........

• תוכן חדש...