Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

מספר שאלות לי אל המבינים והמנוסים ברכב זה, או במנועי ה 1800 טורבו של הקונצרן, אם הם זהים מבחינת טיפולים ... אני לפני רכישה של כלי כזה, דגם 2002 עם מערכת ה4X4 וזקוק למידע ע"מ לא לשגות:

1. כל כמה ק"מ יש טיפול (שמן, פילטרים פלגים וכ"ו) ומהם מחירי צ'מפיון המפחידים...

2. אחרי כמה ק"מ \ שנים מבצעים טיפול טיימינג + מהו המחיר המשוער

3. קלאצ'ים, ראיתי והבנתי שהם הולכים די בסיטונאות, כל כמה ק"מ (למרות שנהיגה סבירה או פרועה יכולה להשפיע) ומהי עלות ההחלפה, שמעתי שיש קלאצ'ים משופרים, שווה את הכסף בכלל ?

4. איך בודקים את מערכת ה 4X4 ברכב זה (אלדקס ?) והאם יש אמת בבעיות האמינות עם המערכת

5. אשמח לעוד טיפים ועצות על מקומות ברכב שכדאי לשים אליהם לב, או מכללים מועדים לפורענות (בכיס)

המון המון תודה מראש.

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

בנוסף לבדיקה לפני קניה יש להתחבר למחשב אבחון כגון VAGCOM ואו לפנות למשחטה הקרובה ע"מ לבדוק אם יש תקלות במערכות הממוחשבות, לא כל תקלה מופיעה בלוח השעונים ע"י מנורת אזהרה.....

כמו כן בקש לקבל היסטוריית טיפולים., אם אין היסטוריית טיפולים בקש לראות קבלות של חלפים (מסננים ושמנים)

יש בידי ציוד אבחון כזה.

פורסם
שלום חברים

מספר שאלות לי אל המבינים והמנוסים ברכב זה, או במנועי ה 1800 טורבו של הקונצרן, אם הם זהים מבחינת טיפולים ... אני לפני רכישה של כלי כזה, דגם 2002 עם מערכת ה4X4 וזקוק למידע ע"מ לא לשגות:

1. כל כמה ק"מ יש טיפול (שמן, פילטרים פלגים וכ"ו) ומהם מחירי צ'מפיון המפחידים...

2. אחרי כמה ק"מ \ שנים מבצעים טיפול טיימינג + מהו המחיר המשוער

3. קלאצ'ים, ראיתי והבנתי שהם הולכים די בסיטונאות, כל כמה ק"מ (למרות שנהיגה סבירה או פרועה יכולה להשפיע) ומהי עלות ההחלפה, שמעתי שיש קלאצ'ים משופרים, שווה את הכסף בכלל ?

4. איך בודקים את מערכת ה 4X4 ברכב זה (אלדקס ?) והאם יש אמת בבעיות האמינות עם המערכת

5. אשמח לעוד טיפים ועצות על מקומות ברכב שכדאי לשים אליהם לב, או מכללים מועדים לפורענות (בכיס)

המון המון תודה מראש.

ליאור

קשה לך להרים טלפון לשרות לקוחות צמפיון ???? כל פקידה מתחילה במוסכי רשת קרסו מסוגלת לשיר לך את התשובות לשאלות הללו, אז בצמפיון לא ???

אם תסתבך תטפל ברכב "פ הטבלה של המשאית שלך :lol:

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

מרווח טיפולים :

כול 15 טיפול קטן שמן ופילטר

כול 30 טיפול גדול שמן,פילטר שמן,פילטר אוויר,פילטר דלק,פילטר מזגן

פלאגים כול 60

טימינג כול 90

פורסם
מרווח טיפולים :

כול 15 טיפול קטן שמן ופילטר

כול 30 טיפול גדול שמן,פילטר שמן,פילטר אוויר,פילטר דלק,פילטר מזגן

פלאגים כול 60

טימינג כול 90

חסר כאן משהו.....בדר"כ טיפולים הם ע"פ ק"מ או זמן כמוקדם בינהם.

טימינג לדוגמא יש להחליף כל 90K ק"מ או 6 שנים ?????

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

תודה רבה לגיא ולמר אברגיל,

גיא - אשמח להרחבות לגבי פרקי זמן מקסימלים.

כמו כן אשמח לטיפים בקשר לשאר הנושאים, אלדקס, טורבו וכ"ו ...

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם

3 שנים !!! ???

אתה בטוח ???

ז"א שרכב 2002 (שלמעשה עלה על הכביש ב 2001) היה חייב כבר לפני שנה לעוף למוסך ???

כמה עולה כזה טיפול ?

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם

טוב, התעלומה טרם נפתרה, אפילו הסתבכה מעט, צ'מפיון טוענים שהם שינו את המדיניות בכלל הרכבים בקונצרן (VW, סיאט, אאודי סקודה) ומעכשיו זה בדיקה בטיפולים גדולים (30, 60, 90) והחלפה ב 120 (או לפני באם יש בלאי) ואין אזכור לשנים !!!

נשמע תמוה משהו, יש למישהו השערה מה נפל עליהם, אני אנסה לברר מהם הוראות היצרן ...

נ.ב: התחדשתי בלאון 4X4, תגידו מברוק !!!

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם

מברוק

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

אכן כן אין הוראות יצרן לגבי החלפת רצועת תיזמון אחרי X שנים רק אחרי 120K.

אבל הייבואן בארץ וגם מנסיוני מומלץ להחליף אחרי 3 שנים+מותחן חגורה ולבדוק את משאבת המים.

איזה כייף לי :)

פורסם

ערב טוב,

לגבי הטיימינג:

בשקודה (לפחות בפביה בנזין) מחליפים כל 90K או 6 שנים

ככה אמרו לי במוסך ביום חמישי האחרון (הרכב בדיוק עבר טיפול 60K)

כל טיפול בודקים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לפני כמה חודשים באתי לנציג השירות במוסך שלי. מדובר בסיאט איביזה.

הוא אמר שב-33000 אני אצטרך טיימינג (60 אלף או כל שלוש שנים.. ככה הוא אמר). השאלה היא אם הוא ניסה למרוח אותי או לא. אני שואל את זה, כי יש לי פה ויכוח עם RS.

אני לא מבין כי בספר כתוב אחרת...והנה התמונה משרשור אחר שפתחתי.

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=39581

מה אתם מבינים מההוראות של היצרן..?

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...